כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. צריך עזרה לתכנון ראשוני לחדש בפורום 07/06/2008 00:47 לתגובה הבאה
  talrub לא מחובר talrub  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני חדש פה בפורום ולקראת השחרור הקרב ובא שלי (לאחר 4 שנים)אני רוצה לטוס לדרום אמריקה בעוד חצי שנה פחות או יותר.
הייתי רוצה שתעזרו לי בתכנון הטיול והחשוב מכל זה מה אני יכול לעשות עכשיו בכדי לקצר תהליכים.
אני ממש אשמח אם תעזרו לי ואם אפשר לדבר בפלא עם מישהו אני אשמח
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צריך עזרה לתכנון ראשוני לחדש בפורום תגובה ל - 1 07/06/2008 13:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 393 הודעות עד כה
עוד חצי שנה זה באזור דצמבר ינואר. שווה להתחיל מדרום היבשת ארגנטינה /צ'ילה. לא אמרת לכמה זמן בכוונתך לטוס, האם רוצה להגיע לקרנבל...
אני מציע לך בשלב ראשוני לגשת להרצאה באחד מסניפי למטייל, לסגור את עצמך על יעד. לסגור את משך הטיול ואז להקדים ולקנות כרטיס עם מסלול להתחלה ומסלול לסיום(יותר מוקדם יותר זול). חפש כרטיס שמציע שינוי ראשון חינם. אח"כ תוכל להתחיל להיסגר על חיסונים (למרות שניתן להתחסן גם חודש לפני, אבל אז תחמיץ חיסון אחד, את החיסון השלישי בצהבת. ככה שגם לגבי זה עדיף לפעול כבר עכשיו).לגבי ציוד וכל היתר תוכל לסגור הכל שבועיים לפני. נעליים קצת קודם לכן כדי שתוכל לנעול ולהתרגל אליהם.
אחרי שתהיה לך תמונה כללית על כיוון וזמנים אתה מוזמן לשאול בפורום כל שאלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צריך עזרה לתכנון ראשוני לחדש בפורום תגובה ל - 2 08/06/2008 22:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  talrub לא מחובר talrub  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
תודה
הטיול שאני מתכנון הוא משהו כמו 4-6 חודשים.
עכשיו אני כבר יכול לקנות כרטיס והוא יהיה יותר זול מעוד 3 חודשים??
לגבי הציוד אני עוד לא מתכוון להתעסק כי את הרוב יש לי.
מה שצריך לתכנן זה את הטיול הראשון ואת האחרון והשאר אתה ממליץ להיות פתוח ולזרום עם הטיול או לתכנן כל טיול ומדינה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תשובה תגובה ל - 3 09/06/2008 13:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nadavh86 לא מחובר nadavh86  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
כן, תקנה כרטיס כמה שיותר מהר המחירים רק יעלו הדולר$ מתייקר והדלק מתייקר גם הוא, הכרטיס יהיה פתוח לשנה ועדיף שהשינוי הראשון בחינם, בדר"כ רק אחרי departure. כלומר אחרי שתמריא מנתב"ג ניתן לשנות את כרטיס החזרה ללא תשלום. ממליץ לא לטוס עם Air Europa ,Airitlia וכל החברות הללו. ניתן למצוא טיסות זולות עם קונטיננטל או איביריה למשל שהן חברות קצת יותר טובות.
בקשר לתיכנון, תאסוף כמה שיותר מידע ותתכנן בערך כלומר תתכנן +- לאיזה כפרים או ערים תגיע אבל לא בדיוק כמה ימים תשאר בכל מקום ואיפה תאכל ארוחת צוהוריים. כשתגיע שם לכל מקום תעשה הערכה מחודשת של מה בה לך לעשות עפ"י הנתונים שעשית ולפי מצב הרוח.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. צריך עזרה לתכנון ראשוני לחדש בפורום תגובה ל - 3 09/06/2008 19:13 לתגובה קודמת
  31zohar לא מחובר 31zohar  משתמש פעיל 393 הודעות עד כה
בשלב הזה שיהיה לך את המסלול בכללי כדי שתדע מאיפה לחזור. אני מניח שאם אתה טס בחורף אז זה נחיתה בבואנוס איירס, טיול בפטגוניה (ארגנטינה + צ'ילה) מעבר לברזיל- בוליביה - וחזרה מפרו (או אם תגיע לגלפגוס אז מאקוודור). זה יקח לך באזור ה - 5 חודשים עד חצי שנה.
את החלוקה בין המדינות אין מה לעשות בשלב הזה. פשוט תקרא, תראה אם יש חברה שאתה מתכוון להתחבר אליהם ולקראת הטיול אני כן מציע להתחיל להתכונן.
עוד דבר שאני מאוד..אבל מאוד ממליץ... זה ללמוד ספרדית. יש קורסים קצרים למוצ'ילרים אבל מאחר ויש לך זמן אני ממליץ לקחת קורס של חצי שנה. זה ישדרג לך את הטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מאיפה מתחילים???
להודעה הבאה:בוליביה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה