| 1. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ |
10/06/2008 20:23  |
| |
sdorid |
2 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכל המטיילים והמטיילות.
מה שלומכם?
אני מקווה שאתם נהנים מהחופש הבלתי מוגבל,מהחופים ומהאוירה בארגנטינה והכי חשוב שומרים על עצמכם.
שמי דורי,אני בן 28 ובקרוב הולך להיות אבא.
אישתי (שתחיה),אילת, אמורה ללדת(בע"ה) בן זכר בתחילת חודש אוגוסט ואני מעוניין להפתיע אותה בהפתעה לא שגרתית רגע לאחר הלידה.
אני משתף אתכם בהפתעה זו משום שאני צריך את עזרתכם.
כשאילת טיילה בארגנטינה (לפני 4 שנים) היא התלהבה מאוד מהשרשראות שיש לאמהות הארגנטינאיות.
למי שלא יודע,כאשר אשה בארגנטינה יולדת ילד(בן או בת),היא מקבלת שרשרת עם תליון בצורת ילד(אם נולד לה בן) או ילדה(אם נולדה לה בת).
שמעתי ממנה כ"כ הרבה על התליונים ,הרבה לפני שילד ראשון עמד על הפרק, ולכן אני רוצה להפתיע אותה במשהו שהיא לא תצפה לו בכלל.
מכיוון שאי אפשר להשיג את התליונים האלה בארץ (ותאמינו לי שבדקתי המון.....)ומכיוון ואי אפשר לסמוך על הדואר בארגנטינה (כל מי ששם או היה שם יודע שלא תמיד מה שנשלח מגיע),אני מחפש מישהו/מישהי שחוזר/חוזרת לארץ בסביבות אמצע יולי-תחילת אוגוסט שיוכל לקנות לי את התליון.מיותר לציין שאני אחזיר את כל הסכום ואפילו יותר, אם צריך.
אם אתם מכירים מישהו שחוזר בתקופה זו שלא הזדמן לו לקרוא את המכתב,אני אשמח אם תעדכנו אותו.
כל מי שיכול ומוכן לעזור לי בפרויקט שייצור איתי קשר במייל:
או כאן בפורום.
תודה על ההקשבה,
תעשו חיים,
כי חיים רק פעם אחת.
אבא(בעתיד הקרוב) דורי.
 |
| בו ולו בצימר 025.jpg(גודל:42.28KB) |
|
|
|
|
| 2. אבא מתרגש :) תגובה ל - 1 |
12/06/2008 09:31   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
5159 הודעות עד כה |
|
|
רעיון חמוד כ"כ - הייתי חייב לענות ולו רק בשביל להקפיץ את ההודעה לתחילת הדף 
בהצלחה והמון מזל טוב!
|
|
|
|
|
| 4. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 |
14/06/2008 22:31   |
| |
tamyc |
7 הודעות עד כה |
|
|
היי דורי,
קודם כל מזל טוף!
בתור ארגנטינאית שטרם יצאה לטיול אבל נולדה שם, אני יודעת בדיוק על מה אתה מדבר, לצערי אני אצא לאזור רק בעוד מספר חודשים אבל...
אני לא לגמרי בטוחה אבל טיילתי אתמול בין דוכני קניון ערים בכפר סבא והיה שם דוכן תכשיטים השייך לארגנטינאים- נדמה לי שראיתי שם תליונים כאלה. אני כאמור לא יכולה לחתום על זה, אבל אם אתה מהאזור- שווה לבדוק יום שישי הבא... אגב- ניסית לבדוק בכללי בחנויות תכשיטי זהב בכפר סבא/רעננה - יש שם ריכוז ארגנטינאים רציני ואני לא אופתע אם מישהו הביא כאלה.
בהצלחה!!!!
|
|
|
|
|
| 6. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 |
17/06/2008 08:36   |
| |
gkamin |
12 הודעות עד כה |
|
|
|
דורי שלום,
אני ארגנטינאי שגר בארץ, ואני יכול לומר לך, שאת שלושת התליונים של יילדי אחותי עשינו לה בארץ ברשת די מוכרת של חנויות תכשיטים, שבעליה הם מאורוגוואי וארגנטינה.
לא יודע אם אשתך שמה לב לפרטים כשהייתה שם, אבל הרעיון הוא שזה לא סתם תליון בצורת ילד או ילדה, אלא שמאחורי כל תליון יש חריטה של שם הילד, נהוג להכין תליונים (קטנים יותר) גם לסבתות, ואז יש להן תליונים גדולים (המייצגים את הילדים שלהן, ותליונים קטנים המייצגים את הנכדים) .
מכיוון שאינני בטוח שמותר לפרסם כאן דברים כאלו, צור איתי קשר ואומר לך באיזו רשת מדובר.
גבי
|
|
|
|
| 7. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 6 |
17/06/2008 08:50   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
5159 הודעות עד כה |
|
|