כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ 10/06/2008 20:23 לתגובה הבאה
  sdorid לא מחובר sdorid  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכל המטיילים והמטיילות.
מה שלומכם?
אני מקווה שאתם נהנים מהחופש הבלתי מוגבל,מהחופים ומהאוירה בארגנטינה והכי חשוב שומרים על עצמכם.
שמי דורי,אני בן 28 ובקרוב הולך להיות אבא.
אישתי (שתחיה),אילת, אמורה ללדת(בע"ה) בן זכר בתחילת חודש אוגוסט ואני מעוניין להפתיע אותה בהפתעה לא שגרתית רגע לאחר הלידה.
אני משתף אתכם בהפתעה זו משום שאני צריך את עזרתכם.
כשאילת טיילה בארגנטינה (לפני 4 שנים) היא התלהבה מאוד מהשרשראות שיש לאמהות הארגנטינאיות.
למי שלא יודע,כאשר אשה בארגנטינה יולדת ילד(בן או בת),היא מקבלת שרשרת עם תליון בצורת ילד(אם נולד לה בן) או ילדה(אם נולדה לה בת).
שמעתי ממנה כ"כ הרבה על התליונים ,הרבה לפני שילד ראשון עמד על הפרק, ולכן אני רוצה להפתיע אותה במשהו שהיא לא תצפה לו בכלל.
מכיוון שאי אפשר להשיג את התליונים האלה בארץ (ותאמינו לי שבדקתי המון.....)ומכיוון ואי אפשר לסמוך על הדואר בארגנטינה (כל מי ששם או היה שם יודע שלא תמיד מה שנשלח מגיע),אני מחפש מישהו/מישהי שחוזר/חוזרת לארץ בסביבות אמצע יולי-תחילת אוגוסט שיוכל לקנות לי את התליון.מיותר לציין שאני אחזיר את כל הסכום ואפילו יותר, אם צריך.
אם אתם מכירים מישהו שחוזר בתקופה זו שלא הזדמן לו לקרוא את המכתב,אני אשמח אם תעדכנו אותו.
כל מי שיכול ומוכן לעזור לי בפרויקט שייצור איתי קשר במייל:
או כאן בפורום.
תודה על ההקשבה,
תעשו חיים,
כי חיים רק פעם אחת.
אבא(בעתיד הקרוב) דורי.

בו ולו בצימר 025.jpg
בו ולו בצימר 025.jpg(גודל:42.28KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אבא מתרגש :) תגובה ל - 1 12/06/2008 09:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 5159 הודעות עד כה
רעיון חמוד כ"כ - הייתי חייב לענות ולו רק בשביל להקפיץ את ההודעה לתחילת הדף Laughing

בהצלחה והמון מזל טוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 13/06/2008 08:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הילה פלמנבאום לא מחובר הילה פלמנבאום - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 72 הודעות עד כה
דורי אני לא מאמנה שזה אתה - בחיי, לפני שראיתי את התמונה ראיתי את השם "דורי" וחשבתי שזה מתאים לך!

ברוך הבא לפורום ומקווה שתמצא מישהו, אולי כדאי לשים עוד יום - יומיים שוב הודעה.

ומממממזזזזזזללללללללל טטטטטטווווווובבבבבבב!!!

פלמנבאום!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 14/06/2008 22:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tamyc לא מחובר tamyc  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי דורי,
קודם כל מזל טוף!
בתור ארגנטינאית שטרם יצאה לטיול אבל נולדה שם, אני יודעת בדיוק על מה אתה מדבר, לצערי אני אצא לאזור רק בעוד מספר חודשים אבל...
אני לא לגמרי בטוחה אבל טיילתי אתמול בין דוכני קניון ערים בכפר סבא והיה שם דוכן תכשיטים השייך לארגנטינאים- נדמה לי שראיתי שם תליונים כאלה. אני כאמור לא יכולה לחתום על זה, אבל אם אתה מהאזור- שווה לבדוק יום שישי הבא... Smile אגב- ניסית לבדוק בכללי בחנויות תכשיטי זהב בכפר סבא/רעננה - יש שם ריכוז ארגנטינאים רציני ואני לא אופתע אם מישהו הביא כאלה.

בהצלחה!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נקפיץ בשבילך תגובה ל - 4 16/06/2008 19:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יעקבס לא מחובר יעקבס  משתמש פעיל 930 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 17/06/2008 08:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gkamin לא מחובר gkamin  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
דורי שלום,
אני ארגנטינאי שגר בארץ, ואני יכול לומר לך, שאת שלושת התליונים של יילדי אחותי עשינו לה בארץ ברשת די מוכרת של חנויות תכשיטים, שבעליה הם מאורוגוואי וארגנטינה.

לא יודע אם אשתך שמה לב לפרטים כשהייתה שם, אבל הרעיון הוא שזה לא סתם תליון בצורת ילד או ילדה, אלא שמאחורי כל תליון יש חריטה של שם הילד, נהוג להכין תליונים (קטנים יותר) גם לסבתות, ואז יש להן תליונים גדולים (המייצגים את הילדים שלהן, ותליונים קטנים המייצגים את הנכדים) .

מכיוון שאינני בטוח שמותר לפרסם כאן דברים כאלו, צור איתי קשר ואומר לך באיזו רשת מדובר.

גבי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 6 17/06/2008 08:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 5159 הודעות עד כה
אל דאגה, זה בסדר לכתוב כאן את שם החנות - אני בספק אם הם מתחרים של רשת למטייל Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 18/06/2008 18:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עינב לא מחובר עינב  משתמש מתחיל 23 הודעות עד כה
פשוט רעיון מקסים, גם בעלי ואני חשבנו על זה,
אני יכולה לומר ב ו ו ד א ו ת שראינו את הטליונים האלה ברשת "מגנוליה" בסניף של ביג בבאר שבע...
המון מזל טוב ולידה קלה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 21/06/2008 18:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  angeline לא מחובר angeline  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
אחלה רעיון
בטוחה במיליון אחוז שמוכרים את התליונים האלה בארץ בימי ירידים של הדוכנים המתחלפים בקניונים, אתה אפילו יכול להתקשר להנהלת הקניון הקרוב אליך ולדבר עם האחראי על הדוכנים האלה, יש איזה דוכן של 2 ארגנטינאיות חמודות שמוכרות את זה, אני זוכרת שראיתי את הדוכן שלהן בקניון רוטשילד בראשון לציון, אבל הן כל פעם במקום אחר, אז פשוט להרים טלפון לקניון הקרוב אליך ואני בטוחה שתגיע אליהם בקלות. אני גם מאמינה שזה יעלה לך הרבה פחות מאשר באיזשהי רשת תכשיטים כביכול מוכרת....
בהצלחה ומזל טוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 1 23/06/2008 14:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sdorid לא מחובר sdorid  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם שוב.
תודה רבה לכל מי שהתייחס להודעה ותרם מזמנו(מי במייל ומי בפורום).
אך המשימה עדיין לא הושלמה.....
כרגע יש מישהו שנמצא בארגנטינה ומוכן להביא לי את התליון,
(מיקי,זה אתה....אם אתה לא בטוח)ואני מעוניין לשלוח לו תמונה או מס' תמונות שיראה על מה מדובר (סגנון וכו').
אם מישהו יודע אם יש שם ספציפי לתליונים האלו,או אם מישהו מכיר אתר כלשהו שאפשר לראות בו סגנונות של תליונים כאלו,
אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בפורום או במייל:

תודה רבה לכולם,
ותודה ענקית לפלמנבאום הדוגמנית,
ולמיקי שעושה חיים עכשיו בארגנטינה.
דורי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 9 19/07/2008 03:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חואנה לא מחובר חואנה  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
על מה מדובר? אני סקרנית לראות את התליונים האלו.אם כבר קיבלת אותם אשמח לראות תמונות שלהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. בקשה אישית-ולא שגרתית לעזרה מהארץ תגובה ל - 11 21/07/2008 22:08 לתגובה קודמת
omridavid omridavid לא מחובר omridavid  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
חבר'ה, נו מה איתכם? אתם לא רואים שהבנאדם מנסה לעשות משהו רומנטי בטירוף? אז תפסיקו לנסות להציע לו מקומות לקנות את זה בארץ. תחשבו איזה הבדלים בתגובה שלה יהיו אם הוא יגיד לה שהוא קנה את זה בביג בבאר שבע, או שהוא ייבא לה את זה היישר מארגנטינה הרחוקה, ו-"את לא מבינה איזה קשה היה למצוא אדם בארגנטינה שחוזר בתאריכים האלה ושאפשר לסמוך עליו, ושילמתי על זה כפול, שטויות מאמי - בשבילך הכל...". גט דה פיקצ'ר?
דורי ואילת המון מזל וכן ירבו אנשים כמוך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מישהו טס לפרו ב6/8?
להודעה הבאה:שותף\ה לטיסה מניו-יורק לדרום אמריקה....

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף