כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. GPS? קניה -HELLS GATE? 11/06/2008 21:13 לתגובה הבאה
  amitturkaspa לא מחובר amitturkaspa  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום רציתי לדעת אם מישהו לקח איתו איתראן של GPS שמשדר את המקום שלך, ההורים שלי מתחרפנים מזה שאני טס לאפריקה והצלחתי להוריד אותם מטלפון לוייני בתנאי שאני אקח איתי איתוראן של GPS (רעיון של אבא שלי) מישהו יודע אם יש דבר כזה? איפה משכירים וכמה זה עולה?

שמורת HELLS GATE בקניה - ממומלץ? בתכנון לא תכננו לעבור דרך קניה אך נראה שדרכה יותר קל להגיע לאוגנדה אז אשמח לקבל המלצות לקניה (אני עושה ספארי בטנזניה כך שלא נראה לי שאני אעשה עוד ספארי בקניה אלא אם כן מישהו ממש חולק עלי).

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הרבה יותר פשוט תגובה ל - 1 12/06/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מרב מרב לא מחובר מרב  משתמש פעיל 256 הודעות עד כה
טלפון סלולרי, פתוח לסים זר, לרכוש סים מקומי בכל מדינה, והם יוכלו למצוא אותך במקומות שלא ייאמנו...
בניגוד למה שסבורים, יש טכנולוגיה סלולרית לא רעה באפריקה...

ספארי באחת משתי המדינות יספיק למטייל הממוצע, למרות שפגשתי כמה שהתמכרו....

Hell's Gate

היא שמורה נהדרת, טיול יום רגלי בין הג'ירפות והזברות, חוויה שונה לחלוטין בספארי ברכב סגור...

הכל שאלה של זמן, חשק, ושיחות שלכם עם מטיילים שתפגשו בדרך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הרבה יותר פשוט תגובה ל - 2 12/06/2008 12:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Gili Gili לא מחובר Gili  משתמש פעיל 220 הודעות עד כה
גם ההורים שלי רצו את זה בהתחלה, אבל באמת שהתקשורת הסלולרית מספיק טובה לרוב המקומות, והם ירדו מזה. הלס גייט היא בהחללט שמורה נחמדה, אפשר גם לישון בה עם היערכות מראש (צריך להביא הכל) או לחילופין לערוך טיול רגלי או באופניים. בכניסה לשמורה יש מדריכים נחמדים ואפשר לשכור אחד ליום טיול, או לתפוס טרמפ, או פשוט ללכת (יש שבילים ברורים ומפה). כדאי לשלב עם אגם נייבשה הקרוב. ובדרך לאוגנדה אפשר לבקר גם בנאקורו וביער הגשם קקמגה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. GPS? קניה -HELLS GATE? תגובה ל - 1 15/07/2008 01:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  phooya לא מחובר phooya  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
חברה בשם עולם קטן מספקת שירותי מיקום לוויני ומידע, כחלק מיומן המסע גאוגרפי ניתן להגדיר מספרים מקומיים סלולארים או כתובות דוא"ל אליהן מועברות הודעות הטלפון הלוויני..
הודעות חירום ושגרה כוללות מיקום מדויק המוצג על גבי מפה לווין, ואף ניתן להורדה למחשב האישי.
לשמור את ההורים בתמונה בלי שום הפרעה בטיול

לעניין הטלפון הלוויני
טוריה השיקה מספר דגמים מתקדמים מאוד עם GPS אינטגרלי תצוגה צבעונית מצלמה USB IR..
שווה קריאה http://www.small-world.us
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. GPS? קניה -HELLS GATE? תגובה ל - 1 15/07/2008 21:11 לתגובה קודמת
  פרימן לא מחובר פרימן  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
מה זה איתוראן של GPS ? אתה יכול לקחת מכשיר שנקרא טרייסר שמעתי שזה מכשיר מיוחד למטיילים במצוקה וכו לגבי טלפון לוויני זה נחמד קצת יקר ומסורבל למטיילים כמונו אבל בכל אופן אל תיקח טלפון לוויני ברשת טורייה לא מומלץ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:zanzibar
להודעה הבאה:צריכה עזרה בלבחור לאן לנסוע

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר