כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אוטרליה או ניוזילנד באוגוסט 12/06/2008 21:07 לתגובה הבאה
  מדוזה לא מחובר מדוזה  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
שלום לכם,
אני יודעת שבחודש אוגוסט זה חורף באוסטרליה וניוזילנד. רציתי לדעת בכל זאת, עד כמה זה נורא לטייל אז. נסבל? או מציק מדי?
תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אוטרליה או ניוזילנד באוגוסט תגובה ל - 1 12/06/2008 23:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9111 הודעות עד כה
באוסטרליה בסידני ומלבורן - חורף ישראלי למדי, כמה זה מציק לך בארץ ?

בניו זילנד - האי הדרומי מסיים את החורף הקשה, המון שלג, המון כבישים חסומים , ומצד שני - אתרי סקי סוף הדרך, בכל זאת ניו זילנד הומה תיירים בתקופה הזאת שפחות מתענינים בטרקים ויותר בספורט שלג לסוגיו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אוטרליה או ניוזילנד באוגוסט תגובה ל - 2 13/06/2008 01:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 929 הודעות עד כה
לא צריך להגזים בקטע של הכבישים החסומים בחורף... זה אמנם קורה, אבל לא לעיתים תכופות כל כך. - לרוב מדובר במספר פעמים בודדות בכל החורף.

ו... מדי פעם הם לא כל כך יודעים איך להתמודד עם זה, אז מתבטל רוב פסטיבל החורף בקווינסטאון ואין אספקת לחם לוואנאקה. אבל... זה כבר סיפור אחר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אוטרליה או ניוזילנד באוגוסט תגובה ל - 1 13/06/2008 01:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  roiebh לא מחובר roiebh  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה

בגדול בניו זילנד רק בסוף ספט'-אוקטובר מתחילה "תחילת העונה"
ומתחילים לאט לאט להפתח כל האתרים והאטרקציות
אם בטרקים מדובר, יש לקחת בחשבון שהניו מפשירה לה... אז צריך
לחכות בסבלנות... אני לקחתי למשל כרטיסים ליום הראשון איך שנפתח המילפורד... אז זה היה 23-10 וזה נדחה לי ביום בגלל כבישים חסומים

בנוסף היה חלק בטרק שנאלצנו לעשות במסוק (אמנם חוויה נחמדה, וחלק ממש קטן בטרק שלא הרס מי יודע מה... ועסק זול יחסית 50$ לטיסה בהליקופטר... חח), הקפלר היה ממש בלתי אפשרי עד אמצע נובמבר
לאחר שהחברה מהדוק הואילו בטובם לבצע קצת חפירות בשלג.

אז יש לקחת את הדברים האלה בחשבון
כמובן שלא משנה מה.... יש להתחיל באי הצפוני, שם יותר חם בעונה זו מהדרומי (אני לא אשכח את הרגע שירדנו מהפארי לדרומי, בכינו שעזבנו את הקיץ של טאופו לחורף של פיקטון חחח)

לא הייתי באוסטרליה, אבל טיילתי עם אנשים שהיו שם לפני ניו זילנד בדיוק בתאריכים יולי אוג' - ולפי מה שהבנתי שבחוף המערבי לרבות סידני כמובן, שמשי וחמים, כמובן שזה תלוי..... מזג אויר משוגע שם משהו- אולי אפשר ללכת לאיזורים היותר חמימים של אוסטרליה בצפון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סידני כמובן נמצאת בחוף המזרחי... תגובה ל - 4 13/06/2008 07:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1953 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עוד שאלה תגובה ל - 1 13/06/2008 08:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לאור התגובות ובכלל,
אם יש לי רק חודש (אוגוסט) שווה לי להגיע לניוזילנד או אוסטרליה? או שאולי שווה לי לוותר ולקוות שבהמשך החיים יהיה לי זמן ארוך יותר לבלות שם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אני חושבת שזה תלוי מה מושך אותך תגובה ל - 6 13/06/2008 13:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא הייתי בנ"ז בחורף אבל אני בטוחה שמאוד יפה שם. אם יש לך "רק" חודש, אז גם בקיץ לא היית ממש מספיקה הרבה טרקים ודברים כאלה. אפשר לטייל בנ"ז ולעשות טיולי יום אם מזג האוויר מאפשר, לעשות כל מיני אטרקציות אחרות או טיולים ברכב... אני בטוחה שנ"ז מאוד יפה בשלג. אם את חובבת ספורט חורף למיניו אז אל אחת כמה וכמה.

גם לגבי אוסטרליה, זו עונה מאוד טובה לצפון הטרופי וגם למדבר. אני לא יודעת למה את רוצה להיות באוסטרליה, במובן של מה בה מושך אותך, אבל אם את בעניין של חופים יפים, מרחבים עצומים, בע"ח וכו' אז בהחלט יש לך מה לחפש שם, גם באוגוסט. אז תגידי מה את אוהבת ונוכל יותר לעזור לך להחליט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני חושבת שזה תלוי מה מושך אותך תגובה ל - 7 13/06/2008 18:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על כל העזרה של כולם.
מושך אותי כל מה שאמרת - חופים יפים, מרחבים עצומים, בע"ח, או בקיצור הרבה טבע. פחות מושך אותי סקי ודומיו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אז לכי על אוסטרליה תגובה ל - 8 13/06/2008 18:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חודש בצפון אוסטרליה, כולל החופים היפים, אפשר גם צלילות אם את בעניין... למה לא?
אוסטרליה מאוד גדולה וצריך הרבה זמן בשביל להיות בכולה, אבל מי אמר שחייבים להיות בכולה? לפחות בפעם אחת, בכל אופן. חודש באזור מצומצם יחסית - נשמע אחלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אז לכי על אוסטרליה-צפון תגובה ל - 9 13/06/2008 23:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
went with fish went with fish לא מחובר went with fish  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
באוגוסט-חורף בצפון.הטמפרטורות יותר נמוכות,אין גשמים ופחות עקיצות.פארק קקדו מזרחית לדארווין פחות ירוק,אבל עדיין מעניין ביותר.
משם אפשר להמשיך מערבה לאזור ברום והחוף המערבי,אזור יחסית שומם ושקט יותר מהחוף המזרחי.
ואפשר לסיים באזור פרת' שם החורף מורגש עם קור וגשמים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אז לכי על אוסטרליה-צפון תגובה ל - 10 14/06/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 567 הודעות עד כה
אומנם החוף המערבי שקט ושומם יותר מהמזרחי אבל הוא מדהים ביופיו.
ניתן לראות שם מגוון עצום של נופים ואין ספק שהעובדה שהוא פחות תיירותי מוסיפה לקסם שלו.
אגב הוא מאוד מתוייר ע"י האוסטרלים עצמם.
איזור פרת' בחורף צריך להיות מאוד יפה כי יש שם פארקים לאומיים עם מפלי מים שבקיץ יבשים לחלוטין ובחורף מתמלאים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. תודה רבה לכל מי שעזר תגובה ל - 1 15/06/2008 13:45 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אני טסה חודש הבא - עזרה בבקשה
להודעה הבאה:אפשרות כניסה לניו זילנד ללא כרטיס יציאה ממנה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק