כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. need your advise 11/06/2008 12:07 לתגובה הבאה
  rafi9643 לא מחובר rafi9643  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני אמור לנחות בתחילת אוקטובר בבואנוס איירס לטיול של 4 שבועות , טיסה חזרה מסלבדור ברזיל.
אני לא מעוניין כ"כ להמשיך דרומה בארגנטינה אלא לעלות צפונה ו/או לטייל קצת בצילה ואז לעלות לכיוון ברזיל תחילה לכיוון האיגוואסו.
לאן לדעתכם כדי לסוע(מתכוון להקדיש לארגנטינה/צילה שבוע והשאר לברזיל. אני קצר בזמן ולכן אודה לכם על הצעות לתכנון הטיול.
כמו כן האם אתם יודעים היכן ניתן להשיג כרטיסי טיסה זולים בתוך ברזיל(למשל קוריטיבה סלבדור או אפילו לפורטאלזה).
תודה רבה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. need your advise תגובה ל - 1 12/06/2008 22:32 לתגובה קודמת
  שייק לא מחובר שייק  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי.

במקומך הייתי מוותרת על צ'ילה כדי להישאר ברצף גיאוגרפי הגיוני ולא לדלג בין המון תרבויות מטבעות וכל היתר בזמן קצר כל כך.

ההצעה שלי:
עד שבוע בבואנוס איירס, אח"כ אוטובוס או טיסה לאיגוואסו, יום+לילה בצד הארגנטינאי ועוד חצי יום בצד הברזילאי.
מכאן אופציה 1: טיסה לריו דה ז'נירו, עד שבוע בעיר וסביבתה והמשך בטיסה לסלבדור, שם אפשר לבלות בעיר עצמה יומיים שלושה, אפשר לקחת מעבורת למורו דה סאו פאולו לעוד כמה ימים, אפשר לקחת אוטובוס דרומה לאיטה קרה לכמה ימים, אני ממליצה לקחת אוטובוס מערבה ללנסויש ולצאת משם לטיול בשמורת "שפאדה דיאמנטינה" היפהפיה והאקזוטית.
אופציה 2: להמשיך באוטובוסים ולעבור דרך פלוריאנופוליס/קוריטיבה/איליה דו מל/איליה גראנדה/פאראטי ואח"כ להקדיש פחות זמן לסביבה של סלבדור.
אופציה 3: לעשות את הדרך בין ריו וסלבדור באוטובוסים (דרך יפהפיה אך ארוכה) ובדרך להעביר כמה ימים בפורטו סגורו ואריאל דה אג'ודה.

עכשיו נשאר לפתוח מפה, לסמן את המקומות הנ"ל, לברר עליהם עוד מידע ולברר מחירים של טיסות ואוטובוסים ולהחליט מה טוב עבורך.
מקווה שעזרתי.

נ.ב. אם תישאר יותר זמן בארגנטינה ופחות בברזיל זה יוזיל מעט את הטיול, אם כי ברזיל בעונה הנ"ל לא יקרה יחסית לעצמה בתקופת הקרנבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חודש בארגנטינה
להודעה הבאה:אני טסה ב - 30/8 לפרו דרך איבריה. מי עוד?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף