כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לינה בטיול משפחות בבלגיה 13/06/2008 18:44 לתגובה הבאה
  h2712 לא מחובר h2712  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
אנו מעונינים לבלות בבלגיה תקופה של 18 יום.
חשבנו על כפר נופש של SUN PARK לשבוע בצפון בלגיה,אחד נוסף של אותה רשת ל4 ימים ליד ברוז'.
שבוע אחרון בדרום בלגיה ליד DURBUY.
האם יש המלצות שונות?
טיפים למקומות בילוי בבלגיה,חוץ מיום אחד שאנו רוצים לעשות באפטלינג אנו נשאר רק בבלגיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לינה בטיול משפחות בבלגיה תגובה ל - 1 13/06/2008 19:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1262 הודעות עד כה
תנסו כאן , זול ובסיסי
http://www.euroresorts.com/verkoop/index.html

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לינה בטיול משפחות בבלגיה תגובה ל - 1 13/06/2008 19:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת. לא מחובר ענת.  משתמש פעיל 1193 הודעות עד כה
אני יכולה להמליץ על בית שלנו בו, נמצא בארדנים בכפר ramelot.
בית מאד גדול - חדר מגורים, 2 חדרים עם מיטה זוגית, 2 חדרים עם 2 מיטות יחיד. מטבח מאובזר מא' עד ת', בכניסה נפרדת חדר גדול עם 4 מתקני כושר ושולחן פינג פונג ומכונת כביסה, במחסן 6 זוגות אופניים לרשות האורחים - לרכיבה בכפר.

בעלי הבית גרים בבית סמוך, נפרד מהבית הזה.

http://www.gite-alize.be

עבור 5 לילות (זוג + 3 , ללא ארוחת בוקר) בקיץ שעבר שילמנו 400 אירו + 36 אירו עבור אקסטרות (מים וחשמל ?) + 30 אירו אם אני לא טועה עבור נקיון סופי.

בנוגע למקומות שכדאי לבקר בהם, מציעה לגלוש כאן באתר, כבר יש לא מעט סיפורי גולשים על בלגיה.(לא ציינת את גילאי הילדים)
כמו כן יש ספרים לטיולי משפחות בבלגיה.
אחרי שתקראו , תסמנו , תסננו וכו' , תרכיבו מסלול תוך התחשבות במיקום גאוגרפי של המקומות.
אחר כך תוכלו להעלות כאן את המסלול ולקבל עזרה.

בגדול - 18 יום זה פרק זמן מאד מאד מכובד להקדיש לבלגיה.
תוכלו לבקר בהמון מקומות באיזור בריסל, באיזור הארדנים.
אולי גיחה ליום ללוקסמבורג ממקום הלינה בארדנים.

ענת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לינה בטיול משפחות בבלגיה תגובה ל - 1 14/06/2008 00:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3846 הודעות עד כה

שיהיה בהצלחה. נראה שאתם די מסודרים. מה בעצם השאלה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לינה בטיול משפחות בבלגיה תגובה ל - 1 14/06/2008 09:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יונית יונית לא מחובר יונית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 13151 הודעות עד כה
דורבאי אינו דרום בלגיה.

ראשית -לא ברורים גילאי הילדים, היכן בילוי בעבר? מהו סגנון הטיול שלכם?

שנית -טיול של 18 יום בבלגיה הוא טיול מאד איטי, ובחלקים מסויימים חוזר על עצמו (כמה גני חיות,פארקי שעשועים, רפטינג בנהר ) תוכלו לעשות?

שלישית -לא הייתי מגדירה "רק בלגיה" כי לעיתים גיחה לגרמניה למשל או לוקסמבורג ליעד /או אירוע מיוחד-שווה את הנסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לינה בטיול משפחות בבלגיה תגובה ל - 5 14/06/2008 21:39 לתגובה קודמת
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3846 הודעות עד כה

לא הייתי פרק זמן ארוך כזה בבלגיה. באופן כללי הטיולים הארוכים האלה מעוררים את קנאתי. כן הייתי פעמיים בארדנים, פעם אחת דרומית לדינאן ופעם אחת בצפון לוקסמבורג (גם האזור הזה הוא חלק מהארדנים), הגעתי לדורבואי פעמיים - פעם אחת רק חלפנו עם האוטו ועצרנו להתרעננות קלה, ובטיול השני הגענו לראות את העיירה כמו שצריך. אני חושבת שזה מקום טוב לטייל ממנו ברחבי הארדנים.
מסכימה עם יונית שזה פרק זמן שמתאים בהחלט גם לגיחות לשכנות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התלבטות: פארק או מלון?
להודעה הבאה:טיול תיאלנד ביולי עם תינוק