| 1. טיסות אוס' ניו- זילנד |
14/06/2008 21:01  |
| דנה |
 |
|
|
|
שלום לכולם,
הזמנתי השבוע כרטיס טיסה לאוקטובר- פברואר הכולל את המסלול הבא:
ת"א- בנקוק- סידני, סידני- אוקלנד, כרייסצ'רץ'- סידני- בנקוק,
בנקוק- ת"א. כאשר הכרטיס פתוח לשנה עם אופצייה לשינוי תאריכים ללא הגבלה בחינם.
המחיר הכולל :2800$. כאשר אני טסה עם החברות: טאי ואייר NZ.
שאלתי היא: האם המחיר גבוה מידי או שזו הצעה טובה?
הסוכנת אמרה כי המחירים יקפצו החל מה-20 לחודש עקב התייקרות הדלק.
תודה,
דנה
|
|
|
|
|
|
| 4. את בטוחה שלא טעית במחיר ???? תגובה ל - 2 |
15/06/2008 03:47   |
|
|
ב- 1600-1800 דולר כבר אין סיכוי למצוא. מחירי הטיסות ובעיקר מס הדלק עלו, אך בהחלט ניתן למצוא טיסות במסלול הזה ב- 2000-2200 דולר. המחיר שהציעו לך מופקע.
בכלל, בתוך אוסטרליה ובין אוסטרליה לניו זילנד יש חברות טיסה מוזלות כגון ג'ט סטאר או וירג'ין בלו, להן מחירים נוחים ביותר ולא חובה לקחת טיסה אחת לכל המסלול. בדקי כמה יעלה המסלול ללא ניו זילנד והשווי למחיר הטיסה הזו בתוספת טיסה לניו זילנד וחזרה באחת החברות המוזלות.
|
|
|
|
|
|
|
| 8. אני לא חושבת שתמצא מחיר יותר למעבר בין המדינות תגובה ל - 6 |
15/06/2008 14:48   |
|
|
נהוג לחשוב ששם אפשר למצוא מחירים יותר זולים בגלל חברות ה-low cost. בפועל, קשה לי להאמין שתמצא הצעה יותר טובה מ-250$ להלוך חזור. בד"כ המחירים מתחילים במשהו כזה (ואף יותר) לכיוון אחד. מעבר לזה, הטיסה אמנם קצרה וזה לא סוף העולם לטוס עם אחת החברות הזולות, אבל אם באותו מחיר אפשר לטוס בקוואנטס או באייר נ"ז, אז למה לא? עוד נקודה למחשבה, הכרטיסים הזולים הם זולים רק אם מזמינים אותם הרבה זמן מראש והם בכלל לא גמישים. אם אתה מזמין דרך סוכנות הנסיעות אז זה במסגרת המדיניות הרגילה של השינויים בכרטיס ואפשר לעשות שינויים. חוץ מזה,בקוואנטס מקבלים טימטם, מגנום ושאר פינוקים בטיסות בעוד שבחברות הזולות מקבלים אולי כוס מים. שוב, זו טיסה קצרה ולכן זה לא מאוד עקרוני אם כן מקבלים טימטם או לא, אבל אם זה באותו מחיר אז למה לא?
|
|
|
|
|
|
|
| 12. דווקא אם היא טסה באוקטובר כדאי לה להתחיל מאוסטרליה תגובה ל - 11 |
16/06/2008 11:27   |
|
|
באוקטובר עדיין יש לה אפשרות להנות ממזג אוויר טוב בצפון אוסטרליה. בנ"ז עוד כנראה יהיה קר בעונה זו. מעבר לזה, גם באוסטרליה יש חופש גדול כך שזה לא ממש משנה... אני לא יודעת איפה דנה רוצה לטייל באוסטרליה וכמה זמן היא מתכננת להיות שם, אבל סביב דצמבר, למשל, די עמוס (לפחות בחוף המזרחי) ובסוף דצמבר בסידני - אין בכלל על מה לדבר. צריך להזמין מקומות לינה חודשים מראש וגם אז המחירים הם פי 2. כולם באים לראות את הזיקוקים מעל גשר הנמל.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20. אני טסה בסוף נובמבר עד סוף אפריל תגובה ל - 19 |
17/06/2008 11:12   |
| |
revital2910 |
44 הודעות עד כה |
|
|
חח בוקר? בשבילי כבר צהריים 
קמתי ממש מוקדם היום..
בכל מקרה, אני אנסה לאופיר טורס, גם חברים שלי שטסים לדר' אמריקה חודש הבא אמרו שהם הצליחו להשיג שם מחיר טוב.
תודה!
ולדנה- זה קל נופש
הטלפון שלהם 03-5492888
דיברתי עם מישהי בשם אורה אבל היא אמורה לחזור מחופש רק שבוע הבא אז תנסי בסביבות יום שני הבא ככה
יומטוב
|
|
|
|
|
| 22. מה זה בכלל ה-100$ האלה? תגובה ל - 21 |
17/06/2008 11:48   |
|
|
רציתי לשאול אותך את זה כבר לפני כמה ימים והחלטתי שלא, אבל מה זה בדיוק ה-100$ האלה? זה נשמע קצת תמוה, אף פעם לא שמעתי על "מקדמה" כזאת: משלמים את כל הכסף כשמכרטסים וזהו. אם מבטלים לפני הכרטוס - זה חלק מהסיכון של סוכן הנסיעות.
|
|
|
|
|
|
| 25. עסק לא רע... תגובה ל - 24 |
17/06/2008 14:24   |
|
|
כן, אבל שוב, אני לא שמעתי אף פעם שעושים דבר כזה. את יכולה לבדוק אם זה בכלל חוקי כי בטוח שזה לא מקובל. מעבר לחצי שעה עבודה שהסוכנת השקיעה בלמצוא טיסות ולרשום אותך עליהן, אין לסוכנות הנסיעות שום הוצאה. חלק מהעבודה של הסוכנויות זה שהן רושמות אותך ובשאיפה אחרי שרשמו אותך את כבר תישארי איתן ולא תעברי לסוכנות אחרת. בפועל, עד לרגע הכרטוס את לא משלמת שום דבר, אלא אם כן מדובר בהוצאת ויזה או משהו כזה.
אם את רוצה, בYNET יש כל מיני כתבים שכותבים על דברים כאלה, אולי כדאי לך לפנות אליהם ולבדוק אם בכלל מותר לעשות את זה. אולי דרך איגוד סוכני הנסיעות.
|
|
|
|
|
|
|
| 29. עסק לא רע... תגובה ל - 28 |
20/06/2008 13:27   |
| |
דנה בלומברג |
11 הודעות עד כה |
|
|
היי תומר וכל השאר,
רב תודות לכולם על כל העזרה.
היום הזמנו כרטיסים וסגרנו את ההזמנה- 1980$
באיסתא חולון אצל סוכנת מדהיבה בשם רחלי.
מי שרוצה עזרה או ייעוץ בהזמנת הכרטיסים, מוזמן לבקש...
הפכתי למומחית בעניין
|
|
|
|
|
|
|