כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מעבר גבור מקניה לאתיופיה ופלאפונים 09/06/2008 03:46 לתגובה הבאה
  amitturkaspa לא מחובר amitturkaspa  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום אני מתכנן להיות בטנזניה אוגנדה אתיופיה ואולי קניה.
מישהו יודע האם מסוכן לחצות את הגבול מקניה לכיוון אתיופיה?
האם אפשר לארגן מצפון קניה טיול בדרום אתיופיה שיסתיים באדיס אבבה?
שאלתי גם לפני זה ולא ענו לי, אם יש מישהו שטייל לא מזמן בקניה ויכול לומר אם בטוח שם או לא ואני לא מתכוון בטיול ספארי אלא כBACKPACKER.

בנוסף - פלאפון מהארץ בארצות האלו יש למה להביא? ההורים שלי לחוצים על הנושא הזה וכבר רוצים שאני אקח טלפון לוויני האם אפשר להרגיע אותם? האם מישהו טייל שם עם פלאפון דור שלישי?

תודה עמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תשובה חלקית - פלאפון באתיופיה תגובה ל - 1 09/06/2008 09:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3414 הודעות עד כה
בדרום אתיופיה הפלאפונים לא עובדים
יש קליטה מאדיס עד ששמנה/ לפעמים אוושה
בצפון באזור לליבלה - לפעמים יש קליטה
דברק וסימיאן- אין קליטה
הקליטה באוראנג' הייתה טובה יותר
צפונה יותר לא ידוע

היינו שם לפני חודש וקצת- יש בעיה שמתקשרים עם ניתוב השיחות, לפעמים מגיעים לאנשים אחרים, לא היה ניתן לשלוח SMS
ככה שאתה תצטרך להתקשר

בכל מקרה אל תרגיל אותם לרעיון שאתה מתקשר פעם בשבוע או בימים קבועים- מספיק שלא תצליח להתקשר והם יכנסו ללחץ. תרגיל אותם לרעיון שתתקשר שתוכל ושתשתדל ככל שתוכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מעבר גבור מקניה לאתיופיה ופלאפונים תגובה ל - 1 09/06/2008 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלי אוגנדה לא מחובר אלי אוגנדה  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
אל תיקח את הטלפון שלך מהארץ זה יעלה לך הון עתק דקת שיחה עולה בתעריף רומינג בין 4 ל 3 פאונד.עדיף לקנות טלפון נייד כשאתה מגיע לקניה או אוגנדה העלות חצי מהמחיר בארץ בקניה יש את השרותים של הדור השלישי באונדה ניתן לגלוש דרך הטלפון ברוב המסעדות בקמפלה יש שרותי וויאר לס בתשלום וגם ללא תשלום. קליטה באוגנדה יש כמעת בכל המקומות לא כדאי לרכוש כרטיס סים אחד לכל המדינות כפי שמציעה CELTEL לא ניתן להתעין אותו מחוץ למדינה שרכשת אותו. עלות סים של חברה מקומית כולל זמן אויר עולה בסביבות 5 דולר. אין טעם להביא טלפון יקר מהארץ הוא בדרך כלל חסום גם את זה ניתן לפתור בכל מקום ניתן לפרוץ את החסימה של החברות בארץ בעלות של 5 דולר. הבעיה היא שטלפון הוא מצרך חשוב באפריקה ומוצר גניב ביותר לכן כדאי ליקנות טלפון בנקודת ההגעה שלך בעלות של 10-100 דולר תלוי בתקציב שלך.
בקיצור תיקשורת יש לך באפריקה באתיופיה לא ניתן לשלוח SMS בשאר המדינות אין בעייה לשלןח SMS לכל החברות בישראל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מעבר גבור מקניה לאתיופיה ופלאפונים תגובה ל - 1 15/06/2008 22:39 לתגובה קודמת
  meital500 לא מחובר meital500  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי
ניתן לארגן טיול כזה אבל בעייתי המעבר מקניה לאתיופיה.
מיטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מקומות לביקור חובה
להודעה הבאה:להגיע לאתיופיה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר