כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מקומות לביקור חובה 03/06/2008 08:20 לתגובה הבאה
  carmeled לא מחובר carmeled  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
אני מתכננת טיול של כמה חודשים וקשה לי לבחור מקומות ללכת אליהם אני טובעת בספרים ובמידע.
רציתי לקבל המלצות על כמה מקומות ספציפים בכל מדינה שכדאי לבקר בהם Smile
אני מתכננת לטייל בדר' אפריקה, נמיביה, זמביה, מוזמביק, בוצוואנה, מלאווי, אוגנדה, אתיופיה ואולי קניה, קונגו וזנזיבר.
תודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקומות לביקור חובה תגובה ל - 1 03/06/2008 09:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  elad121 לא מחובר elad121  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
בוקר טוב,

ראשית, עדיף לך לבחור חלק מהמדינות הנ"ל לפי קרבה של מקום גיאוגרפי או מקסימום ליצור שתי קבוצות של מדינות סמוכות ואז לעשות טיסה באמצע.
שנית, אין סיכוי שאת מספיקה את כל המדינות האלה בצורה טובה בכמה חודשים (גם אם את שוכרת רכב). לדעתי חבל לנסות ולהספיק את הכל כדי לסמן וי ולהמשיך הלאה ועדיף לך לנסות ולהתמקד במדינות מסוימות וזה ע"פ תחומי העניין והדגשים שלך.

תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מקומות לביקור חובה תגובה ל - 1 03/06/2008 12:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרגע אני עוד בשלב של לחקור ולברר ויכול מאוד להיות שאני אחליט לוותר על כמה, בגלל זה אני שואלת על מקומות ספציפים בכל מדינה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מקומות לביקור חובה תגובה ל - 3 03/06/2008 17:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חיזי לא מחובר חיזי - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
אני יכול להמליץ רק לגבי מקומות במזרח היבשת: שמורת קווין אליזבת באוגנדה, שמורת בווינדי אם את מעוניינת במפגש עם גורילות (אוגנדה/רואנדה או קונגו - בטוח זול יותר אבל תריך לבדוק את המצב במדינה), ספארי בקניה או אוגנדה, בהתאם לעונה, אגם טורקנה בצפון קניה (בעיקר כדי להפגש עם שבטים פחות ממוסחרים), זנזיבר אולי (לא ככ יקר ולא מיועד רק לזוגות בירח דבש כפי שאפשר לחשוב:)). אני בטוח שלשאר המדינות שציינת יש לא פחות מה להציע..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מקומות לביקור חובה תגובה ל - 4 03/06/2008 17:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה.
אתה יכול לפרט קצת יותר על כל מקום?
קניה בינתיים לא בתכנון, אוגנדה כן. כנראה שנגיע לשם בסביבות נובמבר.
שמתי עין על אוגנדה וטנזניה - הצעות לשם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מקומות לביקור חובה תגובה ל - 5 08/06/2008 13:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חיזי לא מחובר חיזי - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
יכול לנסות:)
קווין אליזבת זו שמורה אולי לא עם ספארי ברמה של טנזניה, אבל עם נופים מאוד יפים, הרבה פילים, שיט מגניב של צפיה בהיפופוטמים מקרוב, ואתר קמפינג כיפי מעל הנהר.
בווינדי זה בעיקר גורילות, טיול יקר מאוד ($500), אבל נותן לך 60 דק' של בילוי אינטימי עם קבוצה של חיות סופר אנושיות. ברואנדה זה קצת יותר זול, אפשר להוסיף כמה טרקים קצרים בשמורה.
באוגנדה יש גם את מפלי מרצ'ינסון והר אלגון שמאוד מומלצים, לא הייתי..
על קניה הבנתי שאפשר לדלג. ספארי בטנזניה (בהודעה הקודמת כתבתי בטעות אוגנדה) - נגורו נגורו, סרנגטי.
ומה עוד היה? זנזיבר - עיר מרכזית מאוד מיוחדת. הכל תיירותי אבל לא תמיד מצועצע. אורח חיים מאוד מעניין של התושבים וחופים..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מקומות לביקור חובה תגובה ל - 1 16/06/2008 00:26 לתגובה קודמת
  meital500 לא מחובר meital500  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי!
טוב אז אתיופיה מדהימה ומגניבה והמדינה שהיה הכי קשה לטייל בה אבל הכי נהניתי. אוגנדה- מאוד איזי אנשים סבבה אם אני זוכרת נכון, בקשר להר אלגון- אנחנו יצאנו לא מוכנות בעליל למעין טראק הזה וממש סבלנו כי המקומיים לא יידעו אוץנו על מה קורה שם ואנחנו לא היינו מוכנות.
אני הייתי העיירה ששמה ג'ינג'ה או משהו כזה שעושים שם ראפטינג רבל מאוד נחמד סתם להיות שם מקום מאוד נחמד.
זנזיבר- מדהים אין כל כך מה להוסיף על זה.
קניה- אני אישית הייתי מוותרת אין משהו מיוחד חוץ מהספארישגם אותו ניתן למצות ב-3 ימים.
טנזניה- רק עברתי דרכה אבל לא זכורה לי לטובה במיוחד.
ד.אפריקה- מאוד מגוונת ואפשר להיות שם המון זמן, אני אישית באותו זמן קצת היה ליקשה להתחבר אליה אבל הייתי שמחה לחזור ולטייל שם בעיניים אחרות.
מוזמביק- מדהים מדהים מדהים שם הייתי הרבה זמן בחופים (אני לא זוכרצ שם אבל אני יכולה לבדוק). גם עיר הבירה ממש מגניבה, חובה!
חשוב מאוד שתזכרי שחוויות של מישהו אחר לא בהכרח יהיו דומות לשלך לנו קרה הרבה פעמים שהמליצו לנו על משהו ולבסוף בכלל לא התלהבנו.
מאוד תלוי מה את מחפשת, אם את רוצה לראות מטיילים, לנו הפריע שהיינו מאוד בודדות
בכל מקרה תעשי חיים!
מיטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כמה כסף אני צריכה?!
להודעה הבאה:מעבר גבור מקניה לאתיופיה ופלאפונים

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף