|
|
| 3. נסיעה לטנזניה בהריון תגובה ל - 2 |
15/06/2008 00:56   |
|
לא מומלץ בלשון המעטה. קודם כל כדורי מלריה הם בעייתים לנשים בהריון כמו גם חיסונים, וכן בהנחה שתעשי ספארי, הטלטולים הם רבים, הדרכים קשות.
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
|
|
|
| 7. נסיעה לטנזניה בהריון תגובה ל - 6 |
16/06/2008 01:03   |
|
אלי, מן הסתם לא ירת בדרכי העפר מהלודג'ים של הנגורונגורו למכתש עצמו, אלא דרכים לא קלות
ליאור, מה שאתה עושה זה חוסר אחריות. 'ישראלי שגר שם אמר', טנזניה ברובה בגבים של עד 1500 מטר יש מלריה, זה אומר למשל בסרנגטי ועוד שמורות, בוודאי בזנזיבר. אני מייעץ לכם לסמוך על רופא במרפאת מטיילים ולא המלצות, כמו שאלי אמר נשים בהריון חייבות טיפול מונע למלריה יותר מכולם.
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
| 8. נסיעה לטנזניה בהריון תגובה ל - 7 |
16/06/2008 15:19   |
|
עוזי
אתה שוב מתחיל עם אלי אוגנדה?
וממתי הריון זו מחלה?
מבררים אצל מומחה לגבי תרופות מונעות ונוסעים.
מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
|
|
|
|
| 9. נסיעה לטנזניה בהריון תגובה ל - 8 |
16/06/2008 23:34   |
|
|
רק המלריה מדאיגה? ומה עם שאר התנאים?
הריון הוא לא מחלה, הוא "סתם" מצב המחייב אחריות ומשנה זהירות.
הדרכים הן דרכים משובשות ולא קלות, התנאים הסניטריים והבריאותיים לא תמיד מדהימים.
ממש לא הייתי רוצה להמצא באיזה לודג' יוקרתי ולהזדקק לטיפול רפואי מינמאלי שניתן לקבל רק בדאר או ניירובי.
נסיעה לאפריקה בהריון היא בגדר הימור, יש מוצלחים ויש לא.
יש להתיעץ עם רופאים המבינים גם בטיולים אפריקה, לא רק בהריון בעולם המערבי.
לעניין המלריה, מי שאמר שאין, לוקה בחוסר אחריות משווע, ומי שסומך עליו ולא על מידע מקצועי לוקה בדיוק באותו חוסר אחריות.
|
|
|
|
| 10. נסיעה לטנזניה בהריון תגובה ל - 9 |
17/06/2008 00:59  |
|
איתן הבנת הנקרא שלך בעייתית. אני לא מתחיל איתו ואפילו אמרתי שהוא צודק. הריון זו לא מחלה אבל נשים בהריון רגישות למלריה במיוחד, ומנגד לא יכולות לקחת כדורים, על רוב כדורי המלריה יש איסור מפורש וזועק לנשים בהריון. הם לא יכולות להתחסן בחלק מהחיסונים ורגישות הם והעובר לטלטולים. שלא לדבר עם קורה משהו. בן אדם שאמרו לו שאין מלריה ולכן נוסע בחודש השישי להריון הוא חסר אחריות כלפי עצמו, כלפי האישה וגם כלפי העובר.
חוץ מזה אתה כבר תלת ספרתי, מה יהיה?
|
|
|
|