כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. זקוקה להמלצה - שבוע רגוע במקום יפה 15/06/2008 11:46 לתגובה הבאה
  noape לא מחובר noape  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
הי, אנחנו זוג עם ילד. ממש לא מתמצאים בדבר הזה שנקרא חו"ל.
הפנטזיה היא כזו: שבוע בסוף אוגוסט, במקום יפה ושקט עם ים וחופים שקטים.אנחנו אנשים מאוד צנועים ומסתפקים במעט. חשוב לנו שזה יהיה מקום קטן ולא המוני ורועש. כמובן שמבחינת הכסף -מחפשים משהו זול יחסית.אני אהיה בחודש השישי להריון אז זה צריך להיות בלי יותר מידי הסתובבויות והתרוצצויות. מקום אחד שממנו נוכל לצאת לטיולים קצרים....
האם יש לכם המלצות? ליעדים, אזורים, מקומות ספציפיים שיכולים להתאים לנו?
אני נורא חוששת כי זה לא משהו שיוצא לנו הרבה לעשות ואני לא רוצה "ליפול" על משהו רע.
אשמח לתגובות.
תודה, נעה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שבוע רגוע במקום יפה- האלפים הצרפתיים תגובה ל - 1 15/06/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
alpes alpes לא מחובר alpes  משתמש פעיל 403 הודעות עד כה
מה דעתכם על האלפים הצרפתיים? המקום שוקק חיים אך אינו עמוס מידי גם באוגוסט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זקוקה להמלצה - שבוע רגוע במקום יפה תגובה ל - 1 16/06/2008 13:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
yardy yardy לא מחובר yardy  משתמש פעיל 924 הודעות עד כה
כאן"קרוב לבית" אנטליה
או משהו בסגנון האיים היוונים רודוס כרתים.
הראשון זול "יחסית" לעומת השני
לגבי האלפים הצרפתים עם כל הכבוד להמלצותיה בהחלט יפה אולם לא זול כלל לצערי ובפרט בהריון אין צורך לרוץ כל כך רחוק (טיסה של 4 שעות).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זקוקה להמלצה - שבוע רגוע במקום יפה תגובה ל - 3 16/06/2008 14:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  noape לא מחובר noape  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
גם לי זה נשמע הכי הגיוני, אבל אנטליה מהפורומים- אנטליה נשמעת רועשת וגועשת. כל הקלאבים והמלונות נשמעים לי מאוד גרנדיוזים והמוניים... יש לך המלצה למשהו שקט ומבודד קצת- באיזור של אנטליה או טורקיה בכלל?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זקוקה להמלצה - שבוע רגוע במקום יפה תגובה ל - 4 16/06/2008 21:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
yardy yardy לא מחובר yardy  משתמש פעיל 924 הודעות עד כה
כשמדובר בחבילות לטורקיה, ועוד באוגוסט, אין מצב של מקום שקט ומבודד, אולי ברודוס אי קטן חמוד שם זה ממש למנוחה. גם שם תפגשו ישראלים גרמנים וכו'.
שקט ומבודד יכול להיות רק איזה כפר באלפים או באוסטריה ליד האגמים.אבל כפי שציינתי קודם, הטיסה ארוכה וכלל לא זול בגלל היורו.
ניתן גם לחשוב על ורנה, גם מקום קטן טיסה של שעתיים אך גם שם עמוס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. זקוקה להמלצה - שבוע רגוע במקום יפה תגובה ל - 1 18/06/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  josline לא מחובר josline  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי, נעה...מקום מומלץ בחום ...עם נופים מדהימים חופים מהממים ...מקומות לינה זמינים ...מתאים מאוד למה שאת מחפשת...

קרואטיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. זקוקה להמלצה - שבוע רגוע במקום יפה תגובה ל - 6 18/06/2008 18:45 לתגובה קודמת
kltal kltal לא מחובר kltal  משתמש בינוני 127 הודעות עד כה
מסכימה מאד עם josline

קרואטיה לא מאד יקרה, והחופים של האי האיסטרי או אזור פולה - רוביני- מונטנגרו פשוט יהממו אותכם

יש שם מלונות במחירים ממש טובים וכדאיים

טיול נעים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הרי הטטרה
להודעה הבאה:טיול לשבוע שבועיים לאירופה, לאן ללכת? ומה לעשות...

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר