כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיני עכשיו??!! + התלבטות בין שארם לדהב 15/06/2008 18:12 לתגובה הבאה
  tayal33 לא מחובר tayal33  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
לאחר שהבנו שחופשה כיפית במגבלות התקציביות שלנו כנראה לא נצליח להשיג באף מקום אחר חוץ מסיני, חזרנו לשקול את האופציה הקסומה אך המפחידה מעט... כמה שאלות:

1. האם חשתם עוינות או פחד כשביקרתם שם לאחרונה?

2. אם אנחנו בכ"ז רוצים יותר להיות רגועים מבחינת בטחון, לדעתנו עדיף להיות במלון מאשר בחושות. מה דעתכם?

3. מבחינת היעד בסיני, אנחנו מתלבטים בין דהב לשארם. היינו בפעם שעברה בדהב ומאוד נהנינו (היינו בקורליה קלאב- אחלה מלון), ועכשיו אנחנו שוקלים את שארם, גם כי לא היינו בה וגם כי היא יותר תיירותית וזה נראה לנו יותר בטוח להיות מוקפים בהרבה תיירים אירופאים (גם יכול להיות שאנחנו טועים כי אחד מהפיגועים היה דווקא בשארם ולא בדהב...)
בקיצור- האם שארם לדעתכם לא נופלת בדהב? מה ההבדלים ביניהן? כמה בערך אמור לעלות מלון טוב בעונה הזו בשארם ובדהב (לא בהכרח הכי יוקרתי אבל בהחלט מפנק)?

תודה מראש לכל העונים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סיני עכשיו תגובה ל - 1 15/06/2008 23:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נטע נטע לא מחובר נטע נטע - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 460 הודעות עד כה
אהלן, לא הייתי לא בדהב ולא בשארם, ולא בזמן האחרון.. אבל בינתיים, בענייני תחושת בטחון ועד שיבואו אנשי הזמן האחרון, שולחת אתכם להודעות קצת מתחת, של כאלה שהיו לא מכבר. חפשו הודעות של אבירם, למשל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סיני עכשיו תגובה ל - 2 16/06/2008 16:24 לתגובה קודמת
  liorvol לא מחובר liorvol  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
כבר דיברו על זה כאן לגבי הביטחון, הייתי שם פעמיים השנה (בדהב) והיה מצויין, מבחינת הבטחון יש נוכחות משטרתית גבוהה גם בעיר עצמה וגם בכניסות ובדרכים. יש מ-ל-א תיירים גם בדהב, וודאי במלונות הגדולים. אני אסכים איתך שהמלונות יותר בטוחים מאשר החושות, אבל דווקא המלונות הגדולים ביותר נראים לי לא בטוחים למדי, וגם משעממים קצת.

שארם מקום תיירותי ברמות שלא יביישו את אנטליה, באזור המלונות אין סנטימטר ים שלא מוקף באלפי אירופאים בגילאי המעבר. שארם גם יקרה הרבה יותר מדהב (לפחות פי 2, אם לא יותר, במסעדות ובחנויות) ואני מצטער על היומיים שביליתי שם.

למחירים יש כמובן המון אפשרויות, יש מלונות סבירים החל מ40 שקל ללילה לזוג, יש גם טובים יותר. יש הצעות טובות למדי באתר של וואלה! טורס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מזג אויר בפטרה
להודעה הבאה:רפטינג בצ'ורו