כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. גאלפגוס 17/06/2008 00:23 לתגובה הבאה
  esterr לא מחובר esterr  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
האם טוב לנסוע לגאלפגוס באוקטובר מבחינת מזג האוויר, מצב הים (אני רגישה למחלת ים)ת בעלי החיים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. גאלפגוס תגובה ל - 1 17/06/2008 12:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  metayellet לא מחובר metayellet  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
אפשר, אבל רצוי שלא.
אנחנו היינו בתחילת חודש נובמבר, שזה ממש תחילת העונה, ומזג האויר לא היה יציב. היו לנו גם ימים יפים אבל היו ימים שירד גשם והים סער.
קחי בחשבון גם שאם את לא נוסעת בעונה, אין הרבה סירות פנויות כך שתצטרכי להזמין מקום מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כן תגובה ל - 1 17/06/2008 13:02 לתגובה קודמת
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
עניין המזג אויר לדעתי הוא עניין של מזל, בעיקר כי אנחנו מדברים על קו המשווה, והעונה לא ממש מעניינת את הגשם.
מבחינת ה"עונה" בגלאפגוס, העונות מוכתבות ע"י החופשות בצפון אמריקה (מתי שכל התיירים באים) ולא ע"י תנאי מזג אויר\בעלי חיים.
זה נכון שמחוץ לעונה יש פחות יאכטות פעילות, אבל גם פחות תיירים, והויכוח מתי יותר קשה למצוא יאכטה הוא עתיק יומין.
ים סוער, כאמור זה עניין של מזל, אבל קחי בחשבון שכאשר שטים מאי לאי (לרוב בלילה) היאכטה מתנדנדת מאוד (מאוד מאוד) בלי שום קשר, וכמובן ככל שהיא קטנה יותר היא מתנדנדת יותר (אבל לרוב זולה יותר).

בכל המקרה הנסיון שהיה לי, היה בשבוע האחרון "מחוץ לעונה" בסוף אוקטובר לפני שנתיים וחצי, ופרט ליום אחד או יומיים (מתוך כמעט שבועיים שהייתי באיים) שהיה קצת גשום, היה מזג אויר מצוין כל התקופה (זה לא פגע באף אחת מהתוכניות בלו"ז), היה מאוד נעים, ולא היה צורך במזגנים (שבתקופות החמות קשה בלעדיהם) למשל. החיסרון היחיד היה שהמים היו טיפה קרירים, אבל לא משהו שחליפת צלילה לא תפתור לכל אחד (והעמידים יוכלו להתקמצן גם עליה).
מבחינת בעלי חיים, הציפורים השונות נמצאות בתקופות שונות באיים שונים, ז"א שהיו איים שחלק מהציפורים היו בדיוק בתקופת החיזור, ואיים אחרים שאותו סוג ציפורים היו כבר אחרי, ואחרות בדיוק בדגירה... והאיגואנות בכל אי היו בצבעים שונים, שגם מסמלים שלבים שונים במחזור חייהם, אבל אני נוטה להאמין שזה תמיד פחות או יותר ככה.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לארגנטינה בחודשי ספטמבר אוקטובר
להודעה הבאה:מבקש מידע על אפשרויות לינה ושיט בפוארטו מאלדונאדו

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף