כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif   המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? 17/06/2008 12:20 לתגובה הבאה
  kineret210 לא מחובר kineret210  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
היי לכולם... Razz
אני נוחתת בדלהי בשעה 24.00 בלילה..פעם ראשונה שלי בהודו..מישהו מכיר אולי איזשהו מלון/גסט האוס נחמד שיעזור להתאקלמות בלי לחטוף יותר מידיי שוק..(טסה לבד כרגע)..ומה המחיר..?
אשמח לקבל תגובות...
יום נפלא
כנרת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 1 17/06/2008 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  kl13 לא מחובר kl13  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
שלום לך. מתי טסה? בדלהי יש מבחר של מקומות לינה במבחר של תקציבים...
Hindustan - לילה לזוג 700 רופי. מיקום: נמצא במיין בזאר. איך מגיעים: כאשר אתם הולכים במיין באזר ותחנת הרכבת מאחוריכם, תגיעו לפנייה ימינה גדולה יחסית לכיוון הקולנוע, בפנייה הזו קחו ימינה ואז מיד שוב ימינה. לכו עד הסוף, הדרך מתעקלת שמאלה, ואז תראו את המלון מצד ימין שלכם.
מקום נוסף Cottage yes please - (לא להתבלבל עם גאסט האוסים נוספים עם שמות דומים). גם בסביבות ה-700 רופי ובאזור המיין בזאר. כשמגיעים לקולנוע לוקחים שמאלה.
price polonia, שמופיע כמומלץ בלונלי פלנט, אך מדובר במלון ישן ויקר (1300 רופי), שלא מצדיק את המחיר. כך גם לגבי מטרופוליס שמומלץ אף הוא בלונלי.
Hotel IndIa Internationl DX- חדר זוגי עם מיזוג 800 רופי. מקלחת מים חמים מגבות, נייר טואלט ומצעים, טלויזיה ומקרר.
כתובת: 2485 nalwa steet, behind imperial cinema, chuna mandi, pahar ganj
טלפון: 23583754, 23589025, 23583755
כתובת מייל:
ובכלל אני ממליץ לך להיכנס ל1001 טיפים, תמצאי שם עוד הרבה מקומות מומלצים.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon14.gif   המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 1 17/06/2008 13:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני טסה ב31/7/08 ...תודה רבה על העזרה..
אגב..צריך כלי תחבורה בשביל להגיע לכל המקומות שציינת פה..?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 3 17/06/2008 13:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  kl13 לא מחובר kl13  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
צריך להגיע למיין באזאר. כל המלונות באיזור הזה. תעשי חיים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ממליץ על פרינס פולוניה תגובה ל - 3 17/06/2008 16:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוטי ק  משתמש לא מוכר
אמנם לא הכי חדש, אמנם עולה 40 שקל יותר לזוג ללילה אבל שווה את ההפרש במחיר.

גם הוא כמו שאר המלונות המומלצים לא נמצא ברחוב המיין בזאר אלא ברחוב מקביל שנקרא צ'ונה מאנדי.

(דקה וחצי הליכה איטית מהמיין בזאר)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 1 17/06/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rider on the storm לא מחובר rider on the storm  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
הכי חשוב זה לבקש מנהג המונית לקחת אותך לפהאר גאנג' - מיין בזאר.
אל תגידי שזו פעם ראשונה בהודו ותחליפי קצת כסף כבר בשדא התעופה בפנים. תגיעי לכל הבלגאן במיין בזאר כבר תמצאי מקום. כל הסימטאות מלאות מקומות לכי לאן שנראה לך.
טיסה נעימה ונחיתה רכה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 1 17/06/2008 16:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danielsun לא מחובר danielsun  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
הרי ראמה HARI RAMA במיין בזאר, אחלה גסט האוס, עם מסעדה ממש נחמדה בעליית גג.
תהני בהודו !!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 7 17/06/2008 23:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  choony2000 לא מחובר choony2000  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
טוב אז דבר ראשון מזל טוב לך Smile
תראי, שאני הגעתי לדלהי, הגעתי מהדרום ולא כל כך שמעתי על מקומות ואז החלטנו ללכת להארי רמה שביננו עולה 380 רופי ללילה והחדרים לא משהו בכלל, אז פגשנו זוג ישראלים שנחתו באותו יום והלכתי לחפש איתם את הYES PLEASE HOTEL ונדהמתי לגלות שזהו המלון שרוב הישראלים נמצאים בו חדר יעלה 250 רופי ליחיד ו300 לזוג או 400 עם חלון/מזגן וביננו אחד המקומות!!!
תדאגי שמהשדה מונית תקח אותך ב300 רופי גג!! (תגידי להם שכבר היית פה ואת יודעת את המחיר בלי להתבלבל!!) ושיוריד אותך בSILVER SHINE HOTEL שזה מלון דיי גדול בסמטה צדדית משמאל להארי ראמה הYES PLESE נמצא ממש שם אחרי המספרה והקיוסק ואת לא תתבלבלי כי יהיו הרבה ישראלים ואופנועי אן פילד תכנסי, תשאלי מי זה אנען ותגידי לו שניצן מאיסתא שלח אותך (זה חבר שלי) אם תרצי את מוזמנת להזמין מקום מראש אני אשיג לך את הטלפון שלהם שם... יהיה לך 24 שעות רום סרוויס ומים חמים מיטה נוחה בטירוף ומקלחת נקיה בתוך החדר ותמצאי הרבה ישראלים שעולים צפונה או שבדרכם הביתה ויוכלו לתת לך טיפים וחברה!!

[עודכן ב:17 יוני 2008 23:05:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 8 18/06/2008 11:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה על ההמלצות המאוד בטוחות בעצמן...(על הלהגיד שאני לא חדשה...)...אחלה...אהבתי..כנרת Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 9 18/06/2008 17:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  choony2000 לא מחובר choony2000  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
העיקר תעשי חיים!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תשאלי במלון מתי שעת העזיבה -לפעמים 10 בבקר... תגובה ל - 1 18/06/2008 17:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  a_ruthie לא מחובר a_ruthie  משתמש בינוני 54 הודעות עד כה
ויש גם מלונות בהם הפינוי הוא אחרי 24 שעות.
וכדאי שתדאי-באזור המיין בזאר הסביבה המקומית מבינה עברית . כבר במטוס תפגשי חברה ... בקיצור -
יהיה טוב!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. המלצה על מלון/גסטהאוס בדלהי??? תגובה ל - 1 18/06/2008 18:16 לתגובה קודמת
  skali לא מחובר skali  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
Silver shine hotel
ליד המיין בזאר.לנו עלה 600 לזוג עם מזגן נראה לי.
וממש ממש לא להארי רמה.תלכי,תראי תברחי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מתעניינת לגבי עונות בהודו
להודעה הבאה:סין-שלושה שבועות

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות - סין

כתבי למטייל כרגע באסיה

שאלות נפוצות - תאילנד