כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תעזרו לנו!!!!!!! 17/06/2008 23:19 לתגובה הבאה
  doll לא מחובר doll  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אנחנו זוג שמעונינים לטוס לטנזניה :
קראתי חומר באינטרנט ועדיין יש ליכמה שאלות:
אנחנו הינו במזרח נסענו כתרמיליים -שאלה אם בטנזניה זה בערך אותו סיגנון - אני מגיעה לשדה תעופה ומשם לוקחים מונית לעיר , מחפשים לבד גסט האוס?
יש מעסדות..?
שם בפנים לוקחים טיולים לכל מיני שמורות, וכל מיני טיולים בתוך?
יש הרבה תרמיליים?
טיול בסגנון כזה כמה יכול לעלות לאחד/זוג ל11 יום? (לא מפונקים)
תקציב כ1000$ לאדם למה יכול להספיק?
אנחנו מאוד נשמח עם מישהו יכול לענות על שאלות כי אין לנו אף אחד שאנחנו מכירה שהיה בטנזניה - אפריקה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תעזרו לנו!!!!!!! תגובה ל - 1 18/06/2008 10:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
etek etek לא מחובר etek  משתמש בינוני 109 הודעות עד כה
היי,
לא הייתי עדיין בטנזניה וגם לא במזרח, אז אני יענה לך תאורטית.
דבר ראשון אפריקה יותר יקרה מהמזרח (לא יודע בכמה)- במיוחד כשעושים אטרקציות תירותיות- לדוגמה ספארי, טיסות למקומות נידחים, שכירת רכב (כולל מדריך וכו...)
לגבי אפריקה בכלל, אפשר להסתדר בתקציב הזה, תלוי איפה, לדוגמה: הייתי במדגסקר חודש והוצאתי בסביבות $600 , אבל לא עשיתי את כל המתואר למעלה (כי לא היה\ לא היה צריך) נסענו רק בתחבורה ציבורית וגרנו באחלה מלונות, אכלנו טוב והיינו בקצת אטרקציות (רפטינג, שמורות)- לשם הגענו בלי תכנון מדויק והמשכנו איך שיצא.
בדרום אפריקה (לפני עשור) הוצאתי 400$ לטיול של חודש- אבל גרתי אצל חברים- מה שעשיתי לא מייצג (לא הייתי בשמורות, או דברים כאלו), סתם נסענו לטיול ברכב שכלל ריינבו, טרקים קצרים וכמה מסיבות.
לגבי טנזניה, אנחנו נוסעים באמצע אוגוסט לשבועיים כולל ארבעה ימים ספארי וזנזיבר- את הספארי הזמנו מהארץ ואת השאר נגלה שם- המטרה להגיע לזנזיבר: חישבנו בערך 5000$ לזוג כולל טיסות וזה בגלל שאנחנו לא 'מפונקים'- ומתכוונים לעשות ספארי באוהלים, אבל גם זה עולה 150$ ליום, טיסה מקלימנג'רו לזנזיבר זה בסביבות 150$ לאדם, וקחי בחשבון שרק ויזות עולה $50 לאדם וטיסות בסביבות 1000$ לאדם.
לסיכום, אם יש לכם זמן ואתם לא לחוצים על שום דבר (במיוחד שקשור באטרקציות תיירותיות- ספארי), אלא סתם רוצים 'להסתובב' או להיות בזנזיבר- זה נראה לי אפשרי, עד כמה שידוע לי אפשר לסגור דיל מהארץ לזנזיבר ב 1300$ לאדם כולל טיסות (לא יודע יותר מידי פרטים).
אם אתם חושבים טיול קלאסי (ספארי וכאלה) נראה לי קצת לחוץ התקציב הזה.

עוד פעם לא הייתי ספציפית בטנזניה (עדיין), אז אולי אני טועה וזה אפשרי איך שהוא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תעזרו לנו!!!!!!! תגובה ל - 1 18/06/2008 16:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אביאל אביאל לא מחובר אביאל  משתמש בינוני 84 הודעות עד כה
את יכולה להגיע לשדה ומשן לקחת מונית.
את יכולה גם לקחת מונית לכביש הראשי (בערך 2 ק"מ) ומשם לקחת אוטובוס - אופציה קצת יותר מסובכת...
יכולה למצוא מלון לבד בעיר בלי בעיות אבל אם אתם מהשדה לוקחים מונית עדיף שתסגרו איתו שאתם לא עוזבים אותו עד שאתם מוצאים מלון.
יש מסעדות. יש שם הרבה מאוד סוכנויות בארושה שמשם סוגרים ספארי/טיולי כפרים וכו'.
אבל עם מסגרת הזמן המצומצמת שלכם הרבה אנשים סוגרים כבר מהארץ וזה כולל גם הקפצה מהשדה לארושה.
אין סיבה ש1000$ לאחד לא יספיק (אם זה לא כולל טיסה).
אבל תכלס זה תלוי מה אתם מתכוונים לעשות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תעזרו לנו!!!!!!! תגובה ל - 2 18/06/2008 19:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי
אנחנו לא מעונינים בזנזיבר רק טנזניה - מתי אתם טסים כי אנחנו ברמת העקרון מ18/08 עד 31/08
וכן הינו רוצים לעשות טרקו ספארי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תעזרו לנו!!!!!!! תגובה ל - 3 18/06/2008 19:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמובן זה ללא טיסות 1000$ לאדם
שאלה אם אפשר להגיעה לשם ובסוכנות להזמין פארי וטרק במקום ואפשר למוך עלהם?אם יש שם עוד זוגות כאלה שאפשר להצטרף אלהם ולעשות ביחד
שלא להיות לבד עם מקומים בטרק או בספארי או גם וגם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תעזרו לנו!!!!!!! תגובה ל - 5 19/06/2008 11:22 לתגובה קודמת
etek etek לא מחובר etek  משתמש בינוני 109 הודעות עד כה
היי doll,
שלחתי לך מייל, לא פירטתי שם תאריך מדויק, אז אנחנו טסים ב 15 לאוגוסט, ומתחילים ספארי ב 16 עד ה19, כבר סגרנו הכול, אז לא נראה לי שנוכל לשנות תאריכים.
אם תרצו להפגש בארושה אחרי זה (ב20) ואולי לקחת ספארי ביחד לעוד שמורה או טרק, אז אפשרי (למשל לשמורה של ארושה- כמובן שקשה לי לדעת אם נרצה 'עוד ספארי', או טרק, לפני שעשיתי אחד)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מישהו היה בזנזיבר/מאוריציוס???
להודעה הבאה:התלבטות בין ספארי בקניה לטנזניה ועוד כמה שאלות...

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר