כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אינטרנט באפריקה ? 19/06/2008 18:05 לתגובה הבאה
maayunak maayunak לא מחובר maayunak  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הי לכולם,
אני יודעת שזו שאלה מצחיקה אבל בוא ספטמבר אצטרך להירשם לקורסים לשנת הלימודים הבאה דרך האינטרנט - הטיול המתוכנן הוא אתיופיה אוגנדה קניה טנזניה ולקנח בזנזיבר ...
עד כמה אני יכולה לסמוך על המקומות האלו שיהיה בהם אינטרנט - רק בערים הגדולות ?

תודה
מעין
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אפשר בהחלט להסתדר עם אינטרנט באפריקה תגובה ל - 1 20/06/2008 14:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
safnir safnir לא מחובר safnir  משתמש בינוני 51 הודעות עד כה
אהלן,

הייתי בסיטואציה דומה בקיץ האחרון - הייתי בקניה ואתיופיה בזמן שהייתי צריך להרשם לקורסים של השנה וזה בהחלט אפשרי.

יש אינטרנט טוב בכל הערים הגדולות, אבל אפשר גם למצוא אינטרנט סביר גם במקומות קטנים יותר. המצב בקניה קצת יותר טוב מאתיופיה.

כדי להסתדר עם הרישום צריך לתכנן מעט קודם ולודא שאת מגיעה למקום עם אינטרנט באחד מהימים הרלוונטים - זה באמת לא קשה. אנחנו נתקענו בחור קטן בצפון קניה לכמה ימים ועדיין מצאנו דרך להגיע לעיר הקרובה כדי להרשם בזמן. לא מומלץ להסתמך על אינטרנט באזורים השבטיים של דרום אתיופיה Smile

תהני,

"... מצאתי את עצמי עומד בראש תל טרמיטים ומשקיף במשקפת על תל טרמיטים אחר. ידעתי שאני עומד בראש תל טרמיטים, אבל התאכזבתי מכך שהדבר שהשקפתי עליו אינו קרנף לבן..." (דגלס אדמס, הזדמנות אחרונה לראות)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אינטרנט באפריקה ? תגובה ל - 1 21/06/2008 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 7924 הודעות עד כה
בטנזניה היו גם כפרים בהם היתה גישה לאינטרנט אם כי זה לא רווח.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אפשר בהחלט להסתדר עם אינטרנט באפריקה תגובה ל - 2 22/06/2008 01:48 לתגובה קודמת
maayunak maayunak לא מחובר maayunak  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
תודה! תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה - טיול לאפריקה
להודעה הבאה:מזרח אפריקה באוקטובר

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר