כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מדקסקר 16/06/2008 14:54 לתגובה הבאה
  arie475 לא מחובר arie475  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
בכוונתי לטייל במהלך יולי 2008 במדגסקר,מבקש טיפים לטיסה מוזלת מקייפטאון דרום אפריקה למדגסקר וחזרה ליוהנסבורג.
כמו כן אשמח לקבל מידע מעבר למפורסם באתר כמו מסלול טיול באי,מקומות אכסון זולים,ואירועים .
אם קיבלתי חיסון לקדחת צהובה לפני עשור, האם תקף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מדקסקר תגובה ל - 1 16/06/2008 18:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  runyon לא מחובר runyon  משתמש פעיל 245 הודעות עד כה
למיטב ידיעתי החיסון נ' קדחת צהובה טוב ל-10 שנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיסות דרום אפריקה - מדגסקר תגובה ל - 1 16/06/2008 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מרב מרב לא מחובר מרב  משתמש פעיל 247 הודעות עד כה
יציאה רק מיוהנסבורג,
חזרה רק מיוהנסבורג

החברה היחידה היא איר מדגסקר וכמונופול טוב, אין טיסות מוזלות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיסות דרום אפריקה - מדגסקר תגובה ל - 3 17/06/2008 10:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
etek etek לא מחובר etek  משתמש בינוני 109 הודעות עד כה
היי, הייתי במדגסקר ב2006, אבל טסתי מהארץ.
כשהייתי בדרום אפריקה ב 98 היה אפשרות לטוס לשם ב 800 ראנד, נדמה לי מדרבן, (אני לא זוכר, אולי זה היה מקייפטאון)מה שעוד היה אפשרי אם יש לך זמן, זה אחד מהדברים הבאים:
1. לחפש בנמל בדרבן שיט לשם (אני לא יכול להגיד בדיוק איזה, צריך לברר בדרבן, בדיוק איך- יש אוניות גרר שעובדות על המסלול הזה ויש יכטות שאפשר להצטרף ואולי אוניות משא)
2. לפעמים בהוסטלים בדרבן יש אפשרות גם למצוא 'טרמפים ימיים' (חלוקה בהוצאות), או קרוזים, או כל מיני דילים להגיע לשם בשייט, אני לא זוכר מחירים במדויק.
לגבי מדגסקר:
היינו שם חודש ויצא לנו מאוד זול- בעיקר כי התניידנו רק בתחבורה ציבורית- בטקסי-ברוס, אוטובוסים, סירות ורכבת וגם בגלל שיצאנו מ'הסיבוב של התיירים'.
(לדוגמה במחיר של ארוחה (יקרה) במורונדבה, היינו שלושה ימים בחוף המזרחי בטיול סירות עצמאי)
עוד כמה חוויות מעולות ומקומות מעניינים ולא יקרים תיארתי בפוסטים אחרים, ראה קישורים למטה.
לגבי לינה, נראה לי שאפשר להוזיל עלויות אם לא רצים לאן שכולם רצים, אלא בודקים מקומות אחרים- אתה תראה שיש מסלול קבוע ומקומות לינה קבועים (למשל אצל הרסטה-מן במורונדבה), במורונדבה ספציפית אני יכול להמליץ על מקום שנקרא 'תיבת נוח'(רק תתרגם את זה לצרפתית) והיה ממש זול וטוב שם.
עוד טיפ, אם אתה לוקח 'ראפטינג' בנהר הטסיריבינה- אפשר להוזיל עלויות, בשני דרכים, להגיע לנקודת המוצא במיאנדרביזו ולחפש שם מדריך או להצטרף לקבוצה, או לסגור מראש ללא המדריך- המדריך מיותר ואפילו מעיק (לפחת זה שדרכו סגרנו), במקום היינו רק שנינו ושני נערים שחתרו, בישלו ו'הדריכו' (הם ידעו להראות לנו את כל מה שצריך להראות), שרו לנו כל הדרך והיו חברותיים (למרות מחסום השפה) וידעו איפה 'להצטרף' לקבוצות (שכללו מדריך) כדי לראות עוד 'אטרקציות'.
דבר אחרון, על רוב הדברים ניתן להתמקח (אם לא כתוב מחיר או על אוכל שגם ככה זול)
בכל מקרה אני לא זוכר כמה הוצאנו (נדמה לי שפחות מ1400$ לאדם שזה היה מחיר הטיסה שלנו מפה).
אשמח לענות על כל שאלה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיסות דרום אפריקה - מדגסקר תגובה ל - 4 21/06/2008 12:56 לתגובה קודמת
  shura לא מחובר shura  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה

טיול מדגסקר.
ETEK עשה טעות בחישוב מכיוון ואני הייתי אחראית על התקציב ( הוא בעלי)

עלות טיול של 5 שבועות, כולל קניות, כמו כלי נגינה, סלי קש וכ"ו - אין שם ממש מה לרכוש.
עלה לנו 600 $ לאדם.

מלון טוב ( כולל לבחורות מבחינה הגיינית) עולה בין 8 ל- 14 יורו, כאשר רק בעיר בירה (טאנה) המחיר הוא כ- 20-25 יורו.

לא שכרנו ג'יפ או מדריך ( אין צורך) למרות כי שנינו לא דוברי צרפתית. אין בעיה להסתדר, יוצרים קשר עין עם מבוגר ברכב או מאמא והם "שומרים" אליך... אתה תרגיש.
זה גם מאפשר ליצור אינטרקציה עם מקומיים, הם מתחילים להיות המדריכים שלך, להראות לך למורים בדרך עם ידיים ורגליים וללא מילים.

MORA MORA

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:החלפת כסף באדיס
להודעה הבאה:אתיופיה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר