כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצה...בבקשה... 22/06/2008 16:30 לתגובה הבאה
  veredkurtz לא מחובר veredkurtz  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
הי כולם!

חברהשלי ואני מתכננות טיול למרכז אמריקה בחודשים ספטמבר-אוקטובר. משם, אני מתכוונת להמשיך (כנראה לבדי או עם אנשים שאפגוש, אלא אם כן היא תחליט בסופו של דבר לאלהתחילללמוד שנה הבאה ואז נמשיך יחדיו) לדרום אמריקה. להערכתי הכסף שלי יספיק עד ינואר-פברואר (תלוי כמה בזבזנית אהיה), ומובן שאצטרך לוותר על משהו. לן, אני זקוקה את עזרתכם ואת המלצותיכם:-
בהנחה שאני אוותר על קולומביה (על אף הנוחות הגאורגרפית) כי אני פחדנית, מה מומלץ?
-ארגנטינה-ברזיל?
-פרו-ארגנינטה?
-שלושתן?
-או אולי בכלל בוליביה?
(כרגע הידע שלי מתבסס על דברים שקראתי -
ועדיין לא הבנתי כ"כ מה ההבדל באופי הטיול בין פרו לבוליביה, לדוגמאאו בין כל מדינה אחרת לצורך העניין)

ועוד שתי שאלות:
-האם זו העונה לארץ האש? עד כמה ההדרמה לשם מייקרת את הטיול והאם זה שווה את זה?
-כנ"ל לגבי הגלאפגוס...

המון תודה!!
ורד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצה...בבקשה... תגובה ל - 1 28/06/2008 11:35 לתגובה קודמת
  kravchyk לא מחובר kravchyk  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
כל כך הרבה שאלות בהודעה אחת...
ממה שאני מבין הכסף שלך יספיק פחות או יותר לנובמבר, דצמבר וינואר בדר' אמריקה. מבחינת מזג אוויר, החודשים האלה הם חודשים פחות טובים לטיול בבוליביה ופרו (אם כי אפשריים בהחלט, גם אני הייתי שם בחודשים אלה והיה אחלה), והרבה יותר טובים לצ'ילה, ארגנטינה וברזיל (גם אקוודור).
השאלה היא כמובן איך את אוהבת לטייל ומה את אוהבת לעשות ולראות.
בכל מקרה, זו בהחלט העונה לארץ האש, ומה שאני הייתי עושה זה לקחת טיסה בתחילת נובמבר ממרכז אמריקה לסנטיאגו דה צ'ילה, משם לרדת לאט לאט דרומה לארץ האש, עד לקצה באושואיה, ממנה לטפס לאורך החוף הארגנטיני לבואנוס איירס, משם לנסוע לאיגואסו, ולסיים בברזיל.
ארגנטינה צ'ילה וברזיל יהיו יותר יקרות מפרו ובוליביה, בלי ספק, וזה כמובן שיקול. בכל מקרה, ארץ האש לדעתי מדהימה - גם טרקים מן השווים ביותר ביבשת (הטורס כמובן אבל גם הפיצרוי), ארץ הקרחונים המדהימה, הקרטרה אוסטראל, וכמובן איזור האגמים (שהוא לא ארץ האש אבל מרהיב ביופיו) ועל כן, שווה ביותר, בייחוד בתקופה זו של השנה.
לגבי ההבדלים בין פרו לבוליביה - בוליביה היא עדיין הארץ הכי אותנטית לדעתי בדר' אמריקה, וגם הכי פחות מפותחת. פרו הרבה יותר מוטית תיירות ומודעת לתיירות, ולכן הרבה יותר קל לטייל בה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם ישמעבר בשיט בין איליה דו מל לאיליה גרנדה
להודעה הבאה:ברזיל בקיץ- שווה או לא?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף