כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טורקיה עזרה לההתחלה 23/06/2008 22:57 לתגובה הבאה
  דניאל דיויס לא מחובר דניאל דיויס  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני בעוד חודש אני טס לטורקיה לטיול באזור הקצ'קר עם חבר.
בגלל כל מיני שיקולים אני טס לפני לאיסטנבול ומשם לוקח אוטובוס לטרבזון שם אני אפגוש אותו. מכיוון שזה טיול ראשון שלי בטורקיה, אני אשמח לעזרה בכמה תחומים:
1. אני נוחת באיסטנבול בשעה 21:45 בלילהף ורציתי לדעת איך אני מגיע משדה התעופה לעיר, ואם יש לכם המלצות למקומות לינה בעיר (ואם אפשר להגיע אליהם בשעות מאוחרות).
2. כל עניין האוטובוסים, לא הצלחתי להבין. איפה אני קונה כרטיס? כמה זמן לפני? איך מגיעים לתחנת אוטובוסים (כדי לקחת מונית?)
3. אם יש לכם מקומות שכדי לבקר בהם באיסטנבול (יש לי חצי יום עד יום להעביר שם).
וזהו נראה לי.
אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח לשמוע
תודה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טורקיה עזרה לההתחלה תגובה ל - 1 24/06/2008 10:43 לתגובה קודמת
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 732 הודעות עד כה
משדה תעופה לתחנת האוטובוסים ולעיר במטרוהנמצא מתחת לבנין הטרמינל חפש שילוט לפי HAFIF METRO. תחנת האוטובוסים נקראת אוטוגר ולעיר אתה נוסע הלאה עד הסוף באקסראי ומשם בחשמלית לעיר העתיקה או באוטובוס פנימי לכיכר טקסים תלוי לאן תרצה להגיע
גם בנחיתה מאוחרת יתכן ועדין יש אוטובוסים לטרבזון שתוכל לתפוס .
זמן נסיעה לטרבזון כ 16 שעות כך שתגיע לשם בשעות אחה"צ.
פרטים על זמנים ומועדים באתר המצורף.
כרטיסים קונים בתחנת האוטובוסים במשרדי החברה בה תיסע (אפשר להשאיר הציוד שם עד הנסיעה). למרבית החברות יש משרדי מכירה גם במרכז העיר (כיכר טקסים) או במרכזי התיירות ויש להם שרות הסעה לתחנה המרכזית הקרוי סרויס.בזמן קנית הכרטיס ברר מהיכן ומתי יוצא הסרויס יתכן וזה יפתור לך את בעית ההגעה לאוטובוס לטרבזון מהעיר.
מלון או הוסטל חפש דרך גוגל וכשאתה מבצע ההזמנה ציין שתגיע מאוחר
אני התאכסנתי כמה פעמים במלון פריז בעיר העתיקה ואין בעיה לסגור איתם דרך האינטרנט הכל.
ההוסטל נמצא ליד כל אתרי התיירות. חצי יום תעביר בבזאר הגדול בלי לתכנן דבר פשוט ללכת להנות ולצלם.

[עודכן ב:24 יוני 2008 10:47:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נופש באיזור הים השחור או איסטנבול
להודעה הבאה:המרת כסף בסיני