כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול משפחתי בהולנד 26/06/2008 12:23 לתגובה הבאה
  דודיז לא מחובר דודיז  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכולם, אנחנו משפחה זוג ושלשה ילדים 16 12 ו 1.9 תיכננו טיול של שבוע בהולנד מאד נישמח לקבל חוות דעת , הצעות לשיפור......תודה מראש !
יום א-נחיתה בהולנד בסביבות השעה 11.30 בבוקר, לקיחת רכב ונסיעה למלון שנימצא באזור אוטרכט במקום שניקרא DE BILT, בערב סיור באזור.

יום ב-טיול לאמסטרדם, שייט בתעלות , בית אנה פרנק, מוזיאון מאדם טוסו,נמו .

יום ג- קאוקנאוף, ליידן ( תחנות רוח ומוזיאון) , האג ( מדורדם) ,דלפט ,פארק מים DUINRELL

יום ד- AMERFOORT ארמון HET LOO , העירה רנן (פארק חיות+ דולפינים) ,אוטרכט טיול בבלון פורח.

יום ה- TILBURG אפטלינג

יום ו- צפון הולנד זאנסה סכאנס , אלקאמר ,סכר אפסלאודיק , חיטהורן.

יום שבת- פארק SIXFLAGS
נ.ב - הטיול בחודש באמצע יולי.
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול משפחתי בהולנד תגובה ל - 1 26/06/2008 13:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
עמוס, עמוס, עמוס!!!
קיקנהוף לא פתוח ביולי.
את חיטהורן להוציא מיום ו'- בכלל לא בכיוון של אלקאמר הסכרים וכו'.
את חיטהורן אפשר לצרף לדולפניריום.
ימים ג' וד' עמוסים מידי.
3 פארקים בטיול כ"כ קצר- יותר מידי.(בד"כ במסגרת של שבוע הולכים לפארק 1). פארק מים יגזול לכם לפחות חצי יום (אם לא יותר).
מצחיק. הקטן שלי היה בדיוק בן 1.9 בטיול שלנו להולנד.
מהניסיון. טיול עם ילדים ובמיוחד בגיל הזה הוא מאוד איטי. לא תספיקו יותר מדבר שניים ביום.
תשב עם מפה טובה ותסתכל על המיקום של האתרים ועל המרחקים ורק אז תעשה צרופים של ימים. יש פה בפורום המון מסלולים בהולנד שאנשים עשו. תחפש ותראה מהם צירופים הגיוניים: כמו חיטהורן+ דולפינריום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול משפחתי בהולנד תגובה ל - 2 26/06/2008 22:56 לתגובה קודמת
hgktrduc hgktrduc לא מחובר hgktrduc  משתמש בינוני 129 הודעות עד כה
בהמשך למסר שכבר הועבר כאן (עומס/צרופים לא מתאימים) - הנה כמה הצעות:
בסופשבוע אמסטרדם תהיה רגועה יותר - אולי תסיימו בה את הטיול? גם שיט, גם נמו וגם מדאם טוסו ואנה פרנק? נראה לי לא מציאותי בכלל. תכננו את אנה פרנק לסוף היום - פתוח עד 2100.
אם תבקרו בזאנסה סחאנס - התחנה בליידן מיותרת - מומלץ להקדיש יום להאג (פנורמת מסדאך, טיילת סכוונינגן, מדורודם בסוף היום). אם מאוד חשוב לכם פארק נוסף - ביום של האג יתאים לכם אולי פארק המים DUINRELL שפתוח עד 2200.
לדעתי לגיל של הילדים הגדולים - סיקס פלגס מתאים יותר, אלא אם הם אינם חובבי רכבות הרים.
פארק החיות שציינת לא מוכר לי. דולפינריום + חיטהורן צרוף מוצלח.
צרוף אפשרי נוסף: גן חיות בורחר בארנהם + רכיבה על אופניים ביער הוחה פלואה הסמוך.
חו בחשבון שביולי שווקי גבינה נוספים: אדם וחאודה. חאודה בימי ה' בבוקר. אדם בימי ד'(?). נדמה לי שנפתח שוק בהורן הפועל בימי ה' בלילה - זו יכולה להיות חוייה מעניינת ולסגור לכם יום בזאנסה סחאנס וכפרי דייגים מצפון להולנד.
טיול נעים, יעל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון טיול בהולנד
להודעה הבאה:הטיול שלנו לצרפת