כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הוסטל בלימה 27/06/2008 01:45 לתגובה הבאה
  miwi87 לא מחובר miwi87  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
מישהו היה אי פעם ב- FLYING DOG (לפחות באחד מהם...)? אם כן, אז אני אשמח לשמוע ביקורות עליו....
תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אכן כלבייה. תגובה ל - 1 28/06/2008 15:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 985 הודעות עד כה
זכור לי לילה אחד באחד הסניפים של האכסנייה בשכונת מיראפלורס, לילה שאחריו נמלטנו משם כאילו רודפים אחרינו כלבי-תקיפה אכזריים ביותר.

המחיר היה מפוצץ, ובלי שום פרופורציות. עבור 10 דולרים של ארה"ב [בזמנו זה היה משהו כמו 35 סול] אפשר לקבל חדר פרטי עם מקלחת צמודה בלא מעט מקומות בלימה. במכלאת הכלבים קיבלנו דרגשי שינה בחדר ענק ועמוס מיטות, שהיה תמיד רועש, ועם שירותים צבאיים פרוצים לכל עבר [מה שהופך את עניין השימוש בהם להימור מסוכן], ומקלחות משותפות [חמות ומצויינות, חובה לפרגן]. היתרונות הבולטים היו חדר-משותף נעים עם DVD וסרטים רבים, ומחשב מקרטע משנות התשעים. המחיר כלל ארוחת בוקר זעירה שבזעירות בבית-הקפה הסמוך, שהוגשה בידי מלצר זועף וממורמר - בצדק, אם יורשה לי להוסיף.

לא שלהתכלב זה רע, אבל אם כבר מתכלבים, עדיף לשלם מעט. גם אם מוכרחים לישון באיזור היוקרתי הזה, ומוכנים לשלם סכומים כאלה עבור חדרים משותפים, יש אכסניות טובות ונעימות בהרבה. מצד אחר, אני חייב לסייג את עצמי בכך שמעולם לא ביקרתי בסניף הדגל של הכלבים, ואולי שם המצב טוב בהרבה. אין לדעת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אכן כלבייה. תגובה ל - 2 29/06/2008 00:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז על איזה הוסטל אתה יכול המליץ במירפלורס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ההמלצה שלי לא שווה את תיבת-הטקסט שעליה היא מוקלדת. תגובה ל - 3 30/06/2008 20:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 985 הודעות עד כה
או במילים אחרות, אני לא מתלהב במיוחד משכונת מיראפלורס. אין ספק שמדובר באיזור הנעים ביותר בפרו בשעות היום, ובסביבה בטוחה באופן יחסי גם לאחר רדת החשיכה, אבל המחירים שמרבית האכסניות שם גובות הם על גבול השוד. אני העדפתי להתאכסן בשכונה צנועה יותר, ויותר זולה. עם זאת, אין ספק שעבור מטייל בודד, מלון תרמילאי במיראפלורס יהיה אפשרות ידידותית יותר.

ובמקרה כזה, אני הייתי הולך על The Blue House, ברחוב José González 475, מרחק פסיעות בודדות מהמרכז המסחרי המשובב לארקומאר. המחיר אינו זול, אבל המקום הוא אינטימי, נעים, נוח, ומנוהל בידי בני-זוג מקסימים. טוב פי עשרות מונים מהכלב המעופף.

וחשוב לזכור, שמיראפלורס היא אכן שכונה משובחת, אבל יש עוד הרבה מה לראות מעבר לה בלימה, ויהיה חבל לא לצאת ממנה. גם ההורים שלי מצטערים מאוד על הטעות הזו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ההמלצה שלי לא שווה את תיבת-הטקסט שעליה היא מוקלדת. תגובה ל - 4 30/06/2008 20:36 לתגובה קודמת
המון תודה על התשובות,
אני מבינה את מה שאתה אומר אבל לשתי בחורות לבד ובמיוחד כשלימה היא העיר הראשונה שמגיעים בה, מקום שנחשב בטוח יותר נראה מושך יותר בלי קשר למחיר Smile

אבל במהלך היום אנחנו בהחלט מתכננות לצאת ממיראפלורס ולהגיע למרכז העיר...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול בדרום אמריקה, אולי ברזיל
להודעה הבאה:זקוקה לעזרה בארגון מסלול

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף