כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול לתורכיה בהיריון 27/06/2008 18:16 לתגובה הבאה
  yaelshlomi לא מחובר yaelshlomi  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום לכולם,
אני ובעלי תיכננו לשלב 10 ימים בין איסטנבול לטרבזון, אבל הבנו שזה עלול להיות בעייתי ( היריון בשבוע 24), בעיקר בגלל אופי הטיול. אם מישהו חושב אחרת אני אשמח לשמוע, כי כואב לי לוותר על החלק הזה של תורכיה... התחלנו לחפש אופציות. אנחנו מחפשים טבע, אבל לא אתגרי מדי, נופים והרים, וממה שראיתי חבל אנטליה הכי מתאימה מהבחינה הזו.
יש למישהו רעיון אחר?
ועוד שאלה- האם יש טעם להשכיר רכב באיסנטבול ולנסוע לאנטליה? ( כי אנחנו בכל מקרה נרצה להעביר יומיים שלשה באיסטנבול). הדרך מעניינת? בכמה שעות/ימים מדובר? יש מה לראות או שעדיף טיסה וזהו?
בתודה מראש לכולם,
יעל
נ.ב: יש איזורים על מלריה בתורכיה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול לתורכיה בהיריון תגובה ל - 1 30/06/2008 07:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נטע נטע לא מחובר נטע נטע - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 534 הודעות עד כה
הי יעל,
איני יודעת מה מצבך הבריאותי, וזה נראה לי לא נכון ליעץ לגבי ענייני בריאות מעל גבי האתר. עם הסתייגות זאת, לא נראה לי שיש איזושהי בעיה לאדם בריא לטייל בתורכיה, לא משנה באיזה חלק שלה. לא ידוע לי על בעיה או קושי מיוחדים הצפויים למי שמטייל בצפון מזרח תורכיה לעומת דרום מערב תורכיה. בדרום מערב תורכיה הקצב והסגנון שונים, ויש יותר תיירים בכלל, ושירותי תיירות מערביים יותר.
אני מבינה שהטיול שאתם מעוניינים בו הוא טיול שעקרו טיולים קצרים רגליים במקומות יפים, והתניידות ברכב. ניתן לתכנן טיול כזה בכל אזור בתורכיה. לגבי סוגית שכירת הרכב - אם תשכרו רכב באיסטנבול ותסעו לאנטליה - אני מניחה שלא תסעו רק על מנת להגיע, אלא תהנו מן הדרך היפה, אתריה ונקודות החן שלה. אם כך - שבוע ימים הוא זמן קצר יחסית. את ההחלטה כדאי לעשות בהתיחס לשאלה "מה הכי מתחשק לכם לראות/לעשות". קחו בחשבון שני דברים נוספים:
1. שכירת רכב במקום אחד והחזרתו באחר כרוכה בתוספת תשלום.
2. שכירת רכב באיסטנבול במטרה להגיע לאנטליה מחייבת אתכם לעשות בכל מקרה מספר מאות קילומטרים וימים של נסיעות ארוכות. שכירת רכב באנטליה והחזרתו באנטליה מאפשרת לכם לשנות תכניות בהתאם לרצונותיכם תוך כדי, כלומר, אם גיליתם שאתם עייפים מנסיעות באחד הימים, תוכלו לעשות יום רגוע יותר, נסיעות קצרות יותר.
לגבי מה יש לראות בדרך ובכלל - מצרפת לך קישור לטעימה, וממליצה בחום להכנס לעמוד על תורכיה באתר, וממנו למדור סיפורי גולשים, ל-1001 טיפים ולמסלולי טיול.
לגבי מלריה - לא ידוע לי. כדאי לפנות לפורום בריאות ולהוועץ בדוקטור אנט.
בהנאה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול לתורכיה בהיריון תגובה ל - 2 03/07/2008 21:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaelshlomi לא מחובר yaelshlomi  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
תודה רבה נטע! עזרת לנו מאד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בשמחה :-) תגובה ל - 3 03/07/2008 23:32 לתגובה קודמת
  נטע נטע לא מחובר נטע נטע - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 534 הודעות עד כה
מאוד אשמח לקרוא מחויותיכם כשתחזרו!
אנא, זכרו אותנו.. והכנסו לספר קצת מרשמיכם (וכמובן, סקרנית לדעת מה החלטתם).
תודה וטיול נעים!
נטע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מידע על הקצ'קר - הוסטל באיידר
להודעה הבאה:מלון מרידיאן בים המלח