|
| 2. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 1 |
27/06/2008 20:58   |
|
הי שרית!
לא היינו במופע באיטליה , כך שאיני יודעת אם זה מופע דומה...
מפנה את תשומת ליבך לטיפ שכתבתי בנושא המופע.
איך מתקדמות ההכנות ?
להשתמע
אורלי
|
|
|
|
|
| 4. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 3 |
28/06/2008 01:55   |
|
|
הי שרית !
כיף לך שלפחות הבן מתעניין, אצלי - אני ממש במיעוט. מבחינת המשפחה שלי, אמא דואגת לעניינים , ואני נהנית לי...
לגבי מופע האבירים, הזמנתי מיד כשנפתח האתר להזמנה (אם אני לא טועה חודשיים או שלושה מראש). הייתי מאד לחוצה שנשיג מקומות טובים (בשורה הראשונה). אני לא יודעת לגבי הזמנה באותו יום אבל גם שבועיים שלושה לפני כשנכנסתי לאתר היו מקומות סבירים ביותר. החלטה שלכם לגבי דחיפות ההזמנה. דרך אגב , המופע נחמד מאד אבל לא "נפלנו לרצפה" ממנו. כלומר, הוא לא "must" ....
המשך התרגשות נעימה לקראת התאריך הקרב ובא
אורלי
|
|
|
|
|
| 6. מופע האבירים עם ארוחת הערב בלאס וגאס תגובה ל - 4 |
28/06/2008 07:51   |
|
|
גם מבחינתי היה מופע נחמד, מלהיב, אבל לא משהו שממש מפיל מהכסאות. הארוחה לא היתה משהו. המחיר נראה לי יקר לעומת התמורה. לגבי הכרטיסים, גם אני קניתי מראש, אבל כשאני הייתי היו כאלה שקנו אותו יום.
|
|
|
|
| 7. האם אני שפויה? תגובה ל - 5 |
28/06/2008 08:06   |
| |
שושי |
3366 הודעות עד כה |
|
|
|
רונית,תדאגי לביטוח בריאות,השכרת רכב ודברים כאלה
היתר ממש לא חשוב,יש מכונות כביסה +מיבש בכל מוטל,כיבסתי כל יומים,גם אם הינו 2,ולרוב הינו באותם בגדים,אלה שהיו נוחים לנו,כבר סיפרתי שלקחתי כמה זוגות נעליים,לבסוף קניתי שם קפקפים ואדידס שלא ירדו מרגלי למשך כל הטיול,שם יש הכל,אותם פירמות וזול יותר,לא קרה כלום אם משהו פרח מזכרונך
כמובן שאם יש תרופות מרשם שצריכים,להכין כבר,על היתר,באיזי
טיול נעים,מכל הלב
שושי
|
|
|
|
| 8. האם אני שפויה? - כן, בהחלט,שבוע לפני מספיק להתחיל תגובה ל - 5 |
28/06/2008 08:22   |
| |
שריתZ |
322 הודעות עד כה |
|
|
|
בוקר טוב לכולן / כולם
רונית
... אני מידי פעם מניחה על המזוודות (הסגורות בינתיים) כל מיני דברים שאני יודעת שניצטרך ולא כדאי לי להכניס אותם לארון כי עוד מעט אצטרך להוציא.
אני לא זוכרת לכמה זמן אתם נוסעים אבל לדעתי כדאי לקחת בגדים ל- עד שבוע וחצי לא יותר וכל הזמן לכבס, כמו שאמרה שושי, מכבסות נמצאות שם בכל מקום.
לקנות מזוודות זה לא ביג דיל, את יכולה לאט לאט כל שבוע ללכת לקנות מזוודה , יש לך הרי עוד כחודש.
לי היו מזוודות אז לא הייתי צריכה לקנות.
מה ששושי כתבה בהחלט נכון, החשוב ביותר הם ביטוח, השכרת רכב ותרופות חשובות.
אני הלכתי וביקשתי מהרופאה שלי אפילו אנטיביוטיבה שתהיה לי במזוודה, את זה באמת לא צריך להשאיר לרגע האחרון.
...............
אורלי
יש לי ניסיון כפי שכבר אמרתי עם המופע הזה, הוא נחמד וכשסיפרתי לילדיי עליו הם היתלהבו כי אנחנו זוכרים אותו מאיטליה.
שם בכל אופן קנינו באותו יום כרטיסים בבוקר לערב.
...............
אז יום נעים
ולהישתמע
שרית
|
|
|
|
| 9. האם אני שפויה? - כן, בהחלט,שבוע לפני מספיק להתחיל תגובה ל - 8 |
28/06/2008 08:34  |
| רונית1 |
 |
|
|
|
הי בנות
עכשיו אני יותר רגועה. כל הדברים החשובים של ביטוחים, השכרות רכב ומקומות לינה כבר סגורים מזמן. נותר רק להעלות הכל על המחשב הנייד (דבר שבזה הרגע עובדים על כך)ולארוז. תודה על תשובתכם המהירה.
שרית- כשאת אורזת- עם יש לך הברקה כלשהיא- אשמח לשיתוף.דרך אגב- אנחתנו טסים לחודש ושבוע אבל כמובן שלא נארוז יותר מידי בגדים כי אני רוצה לקנות גם שם ושלא יזרקו אותי מהמטוס בדרך חזרה.
ביי בינתיים -רונית
|
|
|
|