כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עלות יומית 28/06/2008 13:10 לתגובה הבאה
  rgill לא מחובר rgill  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום,
במסגרת טיול 8 ימים להולנד בתחילת יולי - כמה יכול לעלות אוכל ל-5 אנשים-אנחנו משפחה, הקטנה ביותר שלי בת 12, (בלי בוקר, ארוחה חמה אחת לפחות) ליום. אם אפשר לקבל הערכה על אוכל עממי (אולי ניכנס פעם פעמיים למסעדות ממש אבל ככה נאכל במקומות קטנים).
בנוסף הייתי רוצה לדעת על עלות כניסה לאתרים (בין כמה לכמה יכולים המחירים לנוע?) אנחנו נוסעים לאזור הצפוני לאמסטרדם ומתכננים לעשות טיול כוכב (אולי ניסע לאפטלינג אבל הפארק רחוק מאד ככה שאולי זה יתבטל) מצאנו פארק אחר-וולאבי וורלד, נראה לי שניסע לשם כי הוא יותר קרוב. בעקרון אנחנו נשארים באיזור של צפון הולנד, ונבקר כנראה ב: וולנדם, אדאם, הורן, זאנס שאנס,אנקוהייזן, ליידן, האג וכמובן אמסטרדם. מקווה שנתתי את כל הפרטים לתשובה מנומקת...
תודה רבה
רונית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עלות יומית תגובה ל - 1 28/06/2008 16:43 לתגובה קודמת
  נורית לא מחובר נורית  משתמש פעיל 911 הודעות עד כה
שלום רונית
שאלת חישוב עלויות לטיול עולה כאן באתר לא פעם וכמעט תמיד נישארת ללא מענה של ממש.
קשה, קשה לחשב עלויות לאנשים אחרים.
ממליצה להיכנס לסופר ולקנות מצרכים (להכנת סנדוויצים, סלטים, פירות וכד'). בהרבה ממקומות הלינה יש גם אפשרות להכנת אוכל עצמאית.
היינו בהולנד ביולי שעבר ואני מתקשה להיזכר במקומות אוכל קטנים שמחיריהם יזכירו במשהו את המסעדות המזרחיות אצלנו.
יש שם דוכני צ'יפס (מניסיוני הדל - אין על הצ'יפס ההולנדי) שבחלקם מוכרים גם דגים מטוגנים.
תמיד אפשר להיכנס למקדונלדס (יותר זול מבארץ) או להיתחלק בפיצה בפיצריה (7 עד עשרה יורו לפיצה אישית גדולה, משפחה בת חמישה אנשים לא מאוד רעבים תסתפק ב2-3 כאלה).
בערים הגדולות ניתן למצוא שווארמה במחירים פחות או יותר סבירים.
את מחירי האטרקציות אפשר לראות באתרי האינטרנט של האטרקציות עצמן.

יודעת שלא עזרתי ממש
נורית

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מונטנגרו
להודעה הבאה:טיול בצרפת - עזרה בבנית מסלול

שאלות נפוצות

חיפוש מהיר

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע באירופה

מגזין על השולחן