כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נהיגה - מהברייס ללי-וינינג (בכניסה ליוסמיטי) 28/06/2008 14:06 לתגובה הבאה
shirleyh  משתמש לא מוכר
אנחנו מתכננים להגיע בנהיגה של יום רצוף מהברייס קניון, ללי-וינינג, ליד הכניסה ליוסמיטי מכיוון ה- Tioga Route.
נהגתי את הדרך הזו בעבר, מדובר ב-8 או 9 שעות נהיגה רצופות (כ- 600 מייל).
עכשיו הנסיעה מתוכננת עם שני הבנים שלנו (נוער...)
השאלה שלי - האם למישהו יש נסיון דומה? האם עדיף לקחת את הדרך הקצרה יותר (קילומטראז'), שהיא גם משעממת מאד, ובמרביתה הנהיגה יא בכבישים שוממים לגמרי, או שעדיף להאריך את הנהיגה, ולחזור מהברייס לכיוון וגאס (כביש ראשי), לעצור לאיזו התרעננות, שופינג או משהו כזה בוגאס, ואז "לחתוך" לכיוון לי-וינינג?
ואם עדיף דרך וגאס - האם הנהיגה בין וגאס ללי-וינינג, בכביש הסמוך ל- Death Valley היא נסיעה בטוחה? במיוחד אם מדובר בנהיגה שחלקה יהיה בחושך?
בקיצור - אשמח לקבל תובנות ממי שעשה וניסה...

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נהיגה - מהברייס ללי-וינינג (בכניסה ליוסמיטי) תגובה ל - 1 28/06/2008 17:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי מחובר שושי  משתמש פעיל 3420 הודעות עד כה
אנו יצאנו מספריגדייל,חצינו את עמק המוות,ונשארנו לישון ב Bishop,שזה שעה נסיעה לפני לי וינינג,המרחק 700 ק"מ,וחשבתי שזה מספיק ליום אחד
הכניסה לואגס היא מאוד,אבל מאוד פקוקה,במקום ביזבוז הזמן הזה,נראה לי יותר נכון,לעצור לפני זה לשינה,עדיף למחרת לקום מוקדם ולהמשיך
לא היתי עם נערים,יודעת קמה קשה להעיר אותם בבוקר,אבל אתה מדבר כאן על 1000 ק"מ,גדול עלי מאוד
אתה רוצה לחצות את עמק המוות בלילה?גם ביום לא היה לגמרי סימפטי,הינו שם לבד על הכביש
קראתי שוב מה שכתבת,אם הכוונה היתה להשאר ללילה בואגם,זה כבר שיקול אחר,יותר מהנה לבנים על בטוח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נהיגה - מהברייס ללי-וינינג (בכניסה ליוסמיטי) תגובה ל - 2 28/06/2008 19:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
shirleyh  משתמש לא מוכר
ראשית - תודה. אני מדברת (אישה...) ולא גבר.
שנית -
המחשבה היא לצאת מהברייס בבוקר, סביבות 9-10. הנהיגה ישירות בדרך הקצרה ביותר(דרך Cedar City, Caliente, Tonopah) - אמורה לקחת משהו כמו 9 שעות, 509 מייל.
דרך וגאס זה סיפור ארוך יותר- 609 מייל, כאשר הדרך מהברייס לוגאס היא על כביש ראשי (15 ברובו), אבל מוגאס ללי-וינינג יש עוד נהיגה לא קצרה (342 מייל) בכביש 95 עד Tonopah, ואז ההמשך ללי וינינג. אין לנו כוונה לעצור לעד לילה בדרך, וגם לא להכנס ל- Death Valley.
השאלה היא מה עדיף...ובעיקר מה יהיה קל יותר לדעתכם עם הנוער.

תודה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נהיגה - מהברייס ללי-וינינג (בכניסה ליוסמיטי) תגובה ל - 3 28/06/2008 20:29 לתגובה קודמת
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2384 הודעות עד כה
לפי גוגל מחכה לכם נסיעה של מעל 9 שעות נטו. יחד עם עצירות מתחייבות לאוכל ולהיפך אתם תהיו בדרכים בודאי מעל 10 שעות. לדעתי לתכנן להגיע ללי-וינינג אחרי החשיכה זה רעיון לא טוב. אני בכלל נגד נהיגה בשעות החשיכה וספציפית כביש 120 מטונופה מערבה אינו כביש מי יודע מה. אני מכיר אותו מחלקו האחרון שמדרום למונו לייק ובעבר גולשת בשם oc דיווחה על כביש מאד משובש בקטע היותר מזרחי.

לי אין נסיון עם נוער - עם זאת אני קצת מתקשה להבין את ההתלבטות. אתם מתכננים ממילא לבלות יום שלם בתוך האוטו. מה זה משנה אם זה יהיה על כביש א' או על כביש ב'? ההצעה היחידה שאני יכול לתת לכם זה לצאת ב-7 ולא ב-9.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בת 33 ופעת ראשונה בניו יורק :lol:
להודעה הבאה:חדשים באתר -שלום לכולם -

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף