1. מבקשת ללמוד מנסיונכם |
28/06/2008 19:26  |
| |
rayal |
24 הודעות עד כה |
|
|
הי חברים,
מקוה שלא שכחתם אותי ....
ראשית, רציתי לשאול כמה זמן מראש עלי להתחיל בתהליך עם ארגוני ההתנדבות או שמורות הטבע כדי שלא יציינו לי אחר-כך "מאוחר מדי".
שנית, האם שמעתם על ארגוני המתנדבים " globalteer.org" ו- "friends of Asia". אני יודעת שאתם מפנים ללינקים משמאל. אבל, האם ידוע לכם על אנשים שהתנדבו באמצעות אתרים אלה ומה נסיונם (מעבר ל"סיפורי מתנדבים").
כמו-כן האם קבלתם תגובות והארות מאנשים שיצאו לחו"ל באמצעות GOECO או ארגון התנדבות ישראלי אחר?
האם ידוע לכם מתי האו"ם(הצעת משרד החוץ שלנו) שולח את תשובותיו לאלו שפנו להתנדב ?
מקוה שאתם מקבלים בהבנה את שאלותי.
המון תודה והערכה
רעיה
|
|
|
|
| 2. מבקשת ללמוד מנסיונכם תגובה ל - 1 |
29/06/2008 09:03   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
5220 הודעות עד כה |
|
|
היי היי 
ברוכה השבה לפורום!
בעיקרון, מומלץ ליצור קשר עם האירגונים כמה שיותר זמן מראש (אפילו חצי שנה - ככה יהיה להם את האפשרות להתכונן כראוי (למשל לחשוב על פרוייקט יחודי), וגם לך יהיה מספיק זמן לבירורים (אחרי שתקבלי מהם OK ראשוני). אני ממליץ לכתוב להם, כחצי שנה מראש, שאת שוקלת להתנדב אצלם ומבקשת עוד פרטים. במייל 2 או 3 תוכלי לבקש מהם מייל של 2-3 חבר'ה שהתנדבו אצלם כדי לברר עוד פרטים, וככה תקבלי תמונה יותר מלאה. אני גם תמיד ממליץ לעשות חיפוש בעמודים האחוריים של גוגל - אולי אנשים כתבו על האירגון כבר כמה התייחסויות.
לגבי האירגונים שציינת אני שמעתי על globalteer, האירגון הבריטי. לא שמעתי עליו שום דבר מיוחד, רק על קיומו, ואני מניח שהוא לא שונה מרבים אחרים שעושים עבודה דומה. שימי חב שמדובר באירגון מתווך (למרות שהם לא אוהבים את ההגדרה, לפי מה שכתוב אצלם באתר), ולכן הרבה פחות חשוב לך אם מישהו התנדב דרכם, אלא אם הוא התנדב באירגון הספציפי במדינת היעד.
על גואקו שמעתי עד היום רק דברים טובים. זה לא אומר שאין דברים אחרים, אבל אני לא שמעתי משהו כזה 
לצערי לאו"מ הרבה פעמים לוקח זמן רב למיין - אפילו חצי שנה ויותר. מה שכן, בד"כ כתוב בטופס שלהם תוך כמה זמן המשרה אמורה להיות מאויישת, ככה שיכול להיות ששווה לבדוק שוב.
אנחנו כאן לשאלות נוספות!
|
|
|
|
|
| 4. מבקשת ללמוד מנסיונכם תגובה ל - 3 |
29/06/2008 19:28  |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
5220 הודעות עד כה |
|