כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חזרתי מלונדון.אשמח לענות על שאלות ל"מתקדמים".... 29/06/2008 07:30 לתגובה הבאה
  avivoni לא מחובר avivoni  משתמש פעיל 235 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חזרתי מלונדון.אשמח לענות על שאלות ל"מתקדמים".... תגובה ל - 1 29/06/2008 08:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  leobr לא מחובר leobr  משתמש בינוני 64 הודעות עד כה
ברוך הבא !

אני נוסע בעוד שבועיים עם המשפחה, מס שאלות:

1)איך היה מזג האוויר האם מספיק מעיל נליון דק לגשם?

2) במידה והייתה במקומות הבאים אשמח לדעת כמה זמן ארך הסיור ומה היה מצב התורים ?(כמובן שביולי יהיה עמוס יותר)
TOWER OF LONDON
HAMPTON COURT
WINDSOR CASTLE
KENSINGTON PALACE
KEW GARDENS
WESTMINSTER ABBEY
ST PAULS CATHEDRAL

3) מתי מחשיך שם? (רוצה לנצל את השעות היותר מאוחרות לביקור בפארקים)

לא רוצה להפציץ בשאלות אשמח לדעת בקיצור באיזה מקומות בקרתה בהם
תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חזרתי מלונדון.תשובות..... תגובה ל - 2 29/06/2008 16:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שאל אל תתבייש
אנסה לענות כמיטב יכולתי
לגבי מזג האוויר
הרי שיש הבדל קיצוני בין היום ללילה ובין יום למשנהו גם אם היה חם בבוקר והספיקה חולצה קצרה הרי ש/בערב החלה רוח ממש חזקה והיה קר
כך שבהחלט נדרש צעיף וסוודר
גשם כמעט לא היה למעט יום אחד
לגבי התורים ממליץ לנסוע להאמפטון קורט ולווינדזור קאסל באמצע השבוע כי בסופש התורים ענקיים יותר
בטטואר יש תמיד תור ענק
בקיו גארדנס ובסייט פול(כנסייה מדהימה!) לא היה בכלל תור

השמש שוקעת אחרי 10 בלילה כך שזה תענוג!

תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חזרתי מלונדון.תשובות..... תגובה ל - 3 29/06/2008 17:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  leobr לא מחובר leobr  משתמש בינוני 64 הודעות עד כה
היי
תודה רבה על התשובות Razz .

אני נוסע ל 9 לילות
1)רכשתי את ה LONDON PASS ל 6 ימים שיאפשר לי כניסה בחינם לכל האתרים שתכננתי לבקר בהם מלבד WESTMINSTER ABBEY אני לא מתכונן לרוץ ממקום למקום אך אני מעונין לנצל אותו כמה שיותר.
זכור לך כמה זמן הקדשתה למקומות שצינתי?

2)לגבי שעת שקיעת השמש חדשתה לי ובהחלט אנצל את הזמן הזה לביקור בפארקים, האם ישנם מקומות נוספים שניתן לבקר בהם לאחר סגירת המוזיאונים ? באיזה שעה נסגרים רוב החנויות ?

אגב איך הלך בקורת הדרכונים בלונדון ? (אני נוחת בהיתרו עם BMI)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ביקורת דרכונים בלונדון תגובה ל - 4 29/06/2008 17:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1849 הודעות עד כה
מצחיק הוא שכולם נלחצים מההגירה בארצות הברית. ואני דווקא עברתי חקירה של שתי וערב בהיתרו. אולי הייתי חריגה ובגלל זה לא כל כך מדברים על זה פה בפורום אבל הגענו כל המשפחה ופתאום שאלו אותי באילו יעדים אני מתכוונת לבקר ואם בדקתי באילו ימים פתוח, אם הזמנתי כרטיסים מראש לכל מיני אטרקציות וכדומה. אף על פי שהיו לי כוונת טהורות של טיול, די נלחצתי ופתאום כל התכנון ברח לי מהראש וזכרתי רק את מאדאם טוסו.
מה שכן, בהיתרו נכון ללפני שנתיים, לא שמעו על מיזוג אוויר, אלא רק בשטחי הדיוטי פרי המרכזיים. והיה תור מאד ארוך בביקורת הדרכונים שם.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. גם אותי פעם אחרונה שאלו לא מעט שאלות בביקורת תגובה ל - 5 29/06/2008 20:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורן לא מחובר אורן  משתמש פעיל 235 הודעות עד כה
הדרכונים.

לגבי תורים - פעם אחרונה טסתי בחברת בריטיש במחלקת ביזנס. הם נותנים לך כניסה לתור מיוחד בביקורת הדרכונים שהיא מהירה מאוד!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. גם אותי פעם אחרונה שאלו לא מעט שאלות בביקורת תגובה ל - 6 29/06/2008 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
החנויות פתוחות עד 8 בערב ובימי חמישי עד 9 כך שזה בילוי מצויין בערב
כל אתר לוקח זמן אחר מן הסתם
לווינדזור והאמפטון קורט צריך להקדיש כמעט יום שלם במיוחד לווינדסור שהיא מחוץ ללונדון
זה ביקורך הראשון?מה מעניין אותך?מה הרכב הנוסעים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה וברוך הבא! תגובה ל - 7 30/06/2008 15:40 לתגובה קודמת
אלה היפה  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הצעות לטיול ברכב מפרנקפורט לאמסטרדם
להודעה הבאה:פולין אחרת, תיירותית, יפה וזולה

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה