כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה בקשר לויזה שקיבלתי 28/06/2008 11:13 לתגובה הבאה
  revital2910 לא מחובר revital2910  משתמש בינוני 60 הודעות עד כה
בויזה שקיבלתי רשום לי שהתאריך האחרון לכניסה לאוסטרליה הוא 13 בדצמבר 2008 (שזה בסדר כי הטיסה שלי ב-29 לנובמבר)
רשום לי שיש לי multiple travel וש-permited to stay 6 months each arrival
אבל יש לי גם סעיף שאומר no further stay

העניין הוא כזה
במרץ אני טסה מאוסטרליה לניו זילנד ובחזור אני עוברת דרך אוסטרליה באפריל

השאלה היא כזה- אם התאריך האחרון לכניסה לאוסטרליה הוא 13 בדצמבר האם ייתנו לי לעבור ולא יהיו לי בעיות עם להיכנס לאוסטרליה בדרך חזרה? (כי רשום לי שאסור לי להישאר יותר)
מצד שני רשום לי שיש לי multiple ושכל פעם אני יכולה להישאר חצי שנה אז זה לא סותר בעצם?!

תודה!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 1 28/06/2008 12:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד מחובר שקד  משתמש פעיל 1731 הודעות עד כה
אם תאריך הכניסה האחרון שלך הוא בדצמבר, את לא תוכלי להכנס באפריל. אם אכן תיכנסי בסוף נובמבר, תוכלי להשאר עד סוף מאי (6 חודשים, ללא אפשרות הארכה) אבל אז אם תצאי את לא תוכלי יותר לחזור. זו הסיבה שמומלץ להוציא את הויזה כחודש לפני הנסיעה ולא 5 חודשים לפני הנסיעה. פשוט יש לך עכשיו הרבה מאוד "זמן ויזה" שפשוט מתבזבז. את יכולה לנסות לבקש ויזה חדשה אבל זה קצת מיותר. את תוכלי לטייל באוסטרליה, כאמור, עד סוף מאי, אבל כדי לפתור את בעיית הטיסה שלך תצטרכי להוציא ויזת מעבר (טרנזיט). לקראת סוף ביקורך בניו זילנד תצטרכי להגיש בקשה לויזת טרנזיט, שתאפשר לך למעשה לטוס דרך אוסטרליה, אבל לא הרבה יותר מזה.

בפעם הבאה שתסעי לאוסטרליה, אין טעם להוציא ויזה כל כך הרבה זמן לפני הניסעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 2 28/06/2008 15:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אבל אם לא היו מאשרים לי את הויזה- אז סתם הייתי קונה כרטיס טיסה?

ואם נגיד אני פשוט אטוס דרך אוסטרליה ולא אצא מהשדה תעופה אלא פשוט אשאר שם עד הטיסה הבאה שלי להונג קונג?
אז אני לא באמת נכנסת לאוסטרליה אלא רק עוברת דרכה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 3 28/06/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא מבינה מה הלחץ של הסוכנויות נסיעות לכרטס חצי שנה מראש. אפשר גם לכרטס 3-4 שבועות לפני הטיסה וזה בסדר. לדעתי הסוכנויות קצת חוששות ממצב הדולר וחוששות שמא הוא יחלש עוד יותר ולכן הם רוצים שיכרטסו מהר. באופן כללי, מבחינת השגרירות בכל אופן, את לא אמורה לקנות כרטיס טיסה עד שאין לך ויזה ביד. זה שקנית כבר כרטיס לא ישכנע אותם לתת לך ויזה.

את לא יכולה לטוס לאוסטרליה בלי ויזה בתוקף. כשטסתי מאוקלנד לסידני (ומשם לבנגקוק) פגשתי בשדה התעופה שתי בנות ישראליות שלאחת מהן לא היתה ויזה לאוסטרליה והיא פשוט לא עלתה לטיסה. לא עזרו התחנונים ולא טיסת ההמשך לבנגקוק. היא נאלצה להשאר עוד יום-יומיים באוקלנד ולהסדיר את הויזה לפני הטיסה לאוסטרליה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 4 29/06/2008 05:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וזה שהויזה שלי תקפה עד סוף מאי כביכול זה לא עוזר לי?
כי ברגע שיצאתי אני לא יכולה להכנס שוב כי עבר התאריך כניסה אחרון שלי כביכול?

את יודעת כמה זמן זה עלול לקחת כל הסידור של ויזה כזאת?
יש אפשרות לסדר את זה איכשהו מהארץ עכשיו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 5 29/06/2008 09:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה שכתבת בהתחלה הוא נכון - בלי הכביכול. זה בדיוק המצב. יש לך תאריך אחרון לכניסה שאחריו את לא יכולה להכנס יותר, זה לא חשוב אם באופן תיאורטי היית נשארת ואז עדיין היית יכולה להיות שם והכל.

אני לא יודעת בדיוק מה ההליך של הוצאת ויזת טרנזיט אבל זה לא אמור להיות מאוד מסובך, והקבלה שלה היא די אוטומטית אם יש לך כרטיס טיסה. את לא יכולה להוציא אותה עכשיו בגלל שאת לא יכולה שיהיו לך שתי ויזות בתוקף. תצטרכי לעשות את זה אחרי שהראשונה תיגמר. באופן כללי זה בטח נראה לך מאיים ומסובך עכשיו, אבל האמת היא שבמהלך הטיול מדי פעם מתעסקים קצת בבירוקרטיה וזה לא סוף העולם. בקניית רכב יש בוודאי בירוקרטיה (גם בהשכרה אבל פחות), בפתיחת חשבון בנק יש, וגם בכל מיני דברים שלפעמים צריך לסדר ולארגן. אפילו הזמנה מראש של טרקים או של מקומות לינה לפעמים. במשך הזמן שלך בנ"ז תצטרכי להקדיש איזה יום לטיפול בבעיה הזאת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 6 29/06/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה יכול להיות רעיון טוב לפנות עכשיו לשגרירות אוסטרליה בארץ ולנסות לקבל הארכה לויזה?
אם אני אראה להם את כרטיסי הטיסה שלי ואסביר את כל העניין מה הסיכוי שהם יסכימו?

מישהו שאני מכירה אמר לי שכשאני מגיעה לאוסטרליה אולי שווה לי לדבר עם קצין ההגירה ולהסביר לו את כל הסיפור ואולי יש איזה פרוצדורה אחרת שאפשר לסדר שמקצרת את העניין

מצטערת על ההיסטריה אני קצת לחוצה בגלל כל העניין..Sad
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 7 29/06/2008 21:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יכול להיות שאת יכולה לפנות לשגרירות ולערער על ההחלטה לא לתת לךתאריך אחרון לכניסה. לא בטוח שזה יעבוד כי השגרירות מצהירה שזה שאת כבר קנית כרטיס לא ישכנע אותם וזה לא ממש שיקול מבחינתם.

אני לא חושבת שאת יכולה לנסות לדבר עם פקיד ההגירה כי את צריכה שיתנו לך תאריך כניסה אחרון שונה וזה כנראה לא יקרה, בטח לא אם יש לך no further stay. מעבר לזה, האם נראה לך שלפנות לפקיד הגירה זה יותר פשוט מלהוציא ויזת מעבר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תהיה לך בעיה אך היא פתירה תגובה ל - 8 30/06/2008 05:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכון, אבל אני קניתי כרטיס רק אחרי שאישרו לי את הויזה וזה מה שגרם לכל הבלגן (בגלל זה הוצאתי אותה מוקדם יחסית)

אני לא יודעת כמה זה מסובך להוציא ויזת מעבר..לפי מה שראיתי באינטרנט יש טופס שהוא רק קצת פחות ארוך מהטופס להוצאת ויזת ביקור, וגם זה אומר שאני צריכה לתת לשגרירות אוסטרליה בניו זילנד את הדרכון שלי עד שהם יסדרו את זה..
אם זה נגיד במקום או שלוקח יום אחד זה לא נורא..הבעיה מתחילה אם זה לוקח יותר מזה.

אם יש פה מישהו שזה קרה לו בבקשה תגידו לי אם זה סיפור ארוך. תודה רבה!

תודה שקד, מצטערת על ההצקות Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מספר אפשרויות תגובה ל - 9 30/06/2008 09:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9023 הודעות עד כה
הראשונה, להגיש בקשה לויזה חדשה לאוסטרליה שתבטל את הקיימת, להסביר מדוע את מבקשת ויזה חדשה, ואז הכל מסתדר לך.

השניה להוציא ויזת טרנזיט שגם אם לוקחת מספר ימים, מה בדיוק הבעיה ? הדרכון לא יהיה אצלך ? אז מה ?

שלישית, אין אפשרות לדבר עם השגרירות או עם קצין ההגירה במקום, ברגע שקיבלת ויזה עם תאריכים מוגדרים - אלו הם התאריכים.

רביעית - להוציא ויזת טרנזיט זה תהליך שסיכויי ההצלחה בו עומדים על 100 אחוז, מעבר לעובדה שהוא לא אמור לעלות שקל (דולר, יין, יורו וכו')
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מספר אפשרויות תגובה ל - 10 30/06/2008 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אממ אוקיי אז אני פשוט אעשה את זה כשאגיע לניו זילנד..
איפה כדאי לעשות את זה באוקלנד או בוולינגטון (פשוט כי אני מגיעה קודם כל לאוקלנד אבל אני חושבת ששגרירות אוסטרליה בניו זלינד נמצאת בוולינגטון).

תודה!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. את יכולה לעשות את זה בכל יעד תגובה ל - 11 01/07/2008 13:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9023 הודעות עד כה
השגרירות במקום לא מקבלת קהל לנושאי ויזת טרנזיט, אלא בדואר בלבד

תורידי את הטופס הזה ותמלאי אותו ולאחר מכן תשלחי אותו עם כתובת לחזרה לפרטים הבאים:

Transit Visas for Australia
From 1st January 2004 applications for Australian Transit Visas (Class 771) will not be accepted at the Immigration/Visa Client Counter of the office of the Australian Consulate-General, Level 7 PriceWaterhouseCoopers Tower, 186-194 Quay Street, Auckland.

Applications should be sent by courier to our office. A self address courier bag must be enclosed for the return of the passport. Processing can take between 24hours to 10 working days.

http://www.immi.gov.au/allforms/pdf/876.pdf
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. את יכולה לעשות את זה בכל יעד תגובה ל - 12 01/07/2008 17:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוקיי ומה זה אומר sent by courier ? דואר רשום?

A self address courier bag מה זה אומר? כי צריך לצרף את זה עם הטפסים..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. את יכולה לעשות את זה בכל יעד תגובה ל - 13 05/07/2008 15:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממ יש מישהו שיכול לענות לי על השאלה בהודעה הקודמת?
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. דואר שליחים תגובה ל - 14 05/07/2008 15:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 796 הודעות עד כה
ז"א דואר שליחים. קצת יותר מהיר, קצת יותר יקר, ו... גם יותר אמין.
כך שאם זה נופל "אי שם" בדרך יש סיכוי גדול יותר למצוא את זה מאשר דואר רגיל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. דואר שליחים תגובה ל - 15 05/07/2008 16:26 לתגובה קודמת
הבנתי תודה רבה!

ואני פשוט הולכת לסניף של הדואר שם ומסדרת את זה?
וכשהם כותבים שם שצריך לצרף שקית כזאת הכוונה היא שאני משלמת מראש כאילו על שליח שיחזיר את זה עם הכתובת שלי (כדי שהם לא יצטרכו לשלם?)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אשמח לעזרתכם- יעל, גלי צה"ל.
להודעה הבאה:מה אפשר להספיק בחודשיים?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר