כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  שלום, חברים !!! 29/06/2008 11:21 לתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
אחרי תקופה ארוכה שלא השתמשתי בלינק הזה בשולחן העבודה שלי, עקב עומס לא אנושי בעבודה, היום אמרתי: בוא נפתח, נראה אם הפורום בכלל פתוח.

ואז גיליתי כי הוא אכן פתוח (היו שנים שהוא נסגר בתקופת הקיץ).
כל הכבוד לפאודר ורק לבן, שמתחזקים אותו חזק ועונים על כל פנייה.

איתמר עבד קשה, קראתי את הכתבה של מסלול אדום שפורסמה לא מזמן, וכל הכתבות פורסמו.

המטייל היה עושה הרבה כסף אם היה עורך את הכתבות לספר... (זכויות יוצרים אלי על הרעיון...).

שלום גם לנטע שכתבה מספרד, איתן, תמיד עונה על כל הודעה, ניר ד מאד פעיל, יפה מאד וראיתי איזה הודעה קטנה של רמי.

יפה יפה, מה אגיד לכם: הנחמה שלי: אופניים (רוכב הרבה - אם משהו מעוניין לקפוץ לצפון - אך בימי ו' מתחילים לרכב ב-5:30 בגלל החום), הרבה בישולים ומחשבות על החורף והעונה הבאה. רוצה לעשות גיחת עבודה בסוף אוקטובר ולקפוץ להינטרטוקס לפתיחת עונה, נראה.

והיתר רגיל, רוצה חופשה ראשונה בינואר (אולי עם עורכי דין... אה מיכאל) וההמשך פתוח.

שמחתי לשמוע מכם (לקרוא...) ונשיקות קפואות לכולם !! Razz

בתמונה: ככה נראת הכנרת בזריחה השעה 5:45 ביום שישי שעבר.
זריחה בכנרת
זריחה בכנרת(גודל:8.53KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שלום, חברים !!! תגובה ל - 1 29/06/2008 14:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 398 הודעות עד כה
אדווארדו,שאתה תכתוב ו13 חברים קוראים ולא מגיבים? טוב, אני חייב לא אפספס את ההזדמנות להקדים את רינה,איתן,דודי,ניסים וכל השאר.אז ככה,לארגנטינה קצת קשה לי לקפוץ כרגע. אבל,כל פעם שחם לי ואני רוצה לקרר קצת את האוירה מעבר להפעלת מזגן אני נכנס לפורום ומשוטט במחוזות קרירים יותר דרך הכתבות. תראה לדוגמה איך אני מקרר אותך במשפט קצר. מה מזכיר לך "מסלול 7 שחור בפאנקן" או"מסלול 17 כחול באינטרטוקס" ובוודאי לא שכחתי את מסלול 5 אדום שלא גלשת בו(בלי מלח על הפצעים).
אל תשכח אותי ברכיבות!אם אתה רוכב דרומה (יש לי בעיית ניידות).או אם מישהו בדרכו לרכיבה בצפון אשמח לקבל טרמפ.
באוגוסט יהיה לי יותר קל להגיע צפונה בשעות "לילה מאוחרות",רק צריך התראה מוקדמת .
להת'
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מודה באשמה תגובה ל - 1 29/06/2008 18:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בומברדינו בומברדינו לא מחובר בומברדינו  משתמש פעיל 176 הודעות עד כה
מודה באשמה - כמעט בכל יום אני מציץ בפורום ולעיתים "מתרענן" עם איזה דיווח.
אם יספרו כניסות אני מניח שיראו די הרבה למרות ימות הקיץ החמים.
במקרה שאל אותי היום מישהו מהעבודה לגבי השכרת דירות בחופשת סקי - יש לי עוד קצת ל"עבוד" עליו ולהעביר לכאן את שאלותיו. אם אצליח, אנא קבלו אותו בסבר פנים יפות (כמובן, מיותר לבקש).
ביי

תודה ובהחלקה בומברדינו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחכה לתאריך הצטרפות! תגובה ל - 3 29/06/2008 19:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 209 הודעות עד כה
למסלול מתאים כמובן!
אני גם בודקאם קורה משהוא מעניין אחת לשבועים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אדוארדו אתה עמוק בעניני ספארי תגובה ל - 4 29/06/2008 21:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
אם זה לא שלג אז אילו אופניים.אינני יודע מה אתך אבל הדבר היחיד שמעכב אותנו מלהזמין מלון לינואר הינם מארגני הקבוצות בעברית שטרם סגרו יעדים לחנוכה ופורים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אנחנו פורומיסטים אנונימיים תגובה ל - 3 30/06/2008 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1891 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. F.A. - I like it תגובה ל - 6 30/06/2008 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 737 הודעות עד כה
בפורום ששמר על האנונימיות של החברים (עד ובכפוף למפגשים) לכנות מישהו פורומיסט אנונימי זה קצת מצחיק.
הבת הקטנה שלי מתנגדת לנסיעה באוגוסט לאוסטריה בנימוק המלומד, שאין שלג...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ועוד יותר מצחיק... תגובה ל - 7 30/06/2008 15:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
היא העובדה כי אם אתם באוסטריה בקיץ, עדיין אפשר לעלות ליום אחד להינטרטוקס ולגלוש (לא תמיד זה מתאים עם משפחות אחרות שלא יודעות סקי) + הסירבול של לקחת ביגוד רק ליום אחד וכו' וכו', אבל מי שנורא מתעקש, יכול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ועוד יותר מצחיק... תגובה ל - 8 30/06/2008 18:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 737 הודעות עד כה
למה לסחוב ציוד? בגדי ים וקרם הגנה ממילא יש לנו. קסדות+נעליים+מגלשיים אפשר לשכור בשביל יום אחד. נכון - צריך לקחת גרביים אבל זה הכל.
מה צריך יותר מזה בשביל לגלוש באוגוסט?
האמת, לא בוער לי בעצמות לגלוש עכשיו. היו לי שבועיים מצויינים בפלכאו וממילא מאוגוסט רק עוד חמישה חודשים עד הסקי הראשון של השנה - אולי באותו מקום. כפי שהבנתם, לי יותר חשוב הסקי מאשר מה שמסביב וטרם מיציתי את אזור זלצבורג.
הפעם זה טרקים, אופניים, בריכה, אגם, מכרות המלח, שוק בזלצבורג (בלי לדחוק בילדות לסיים בחנות כי יש טיסה עוד חמש שעות במינכן ויש פקקים באוטובאהן), גלגל ענק בוינה והרבה קריאה. אני כבר כמה חודשים באמצע סיפורי קנטרברי (תרגם נפלא שמעון זנדבנק) ולא מצליח להתקדם. התחלתי במרץ בחופשת הסקי ואסיים באוגוסט. פשוט מחפיר.

[עודכן ב:30 יוני 2008 18:32:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. סקי ליום אחד אפרופו הינטרטורס תגובה ל - 9 02/07/2008 19:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
השנה "גנבנו" פעמיים סקי ליום אחד.
באוקטובר בזרמט ובאפריל באנגלברג.הגענו למסקנה שלא עוד. חלק מהסקי בשבילנו הוא האווירה, האפרה וכל מה שמסביב. כשבאים מתשע בבוקר עד שלוש בצהריים ואז חוזרים לציריך זו חוויה שונה ולנו היא כבר לא מתאימה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. סקי ליום אחד אפרופו הינטרטורס תגובה ל - 10 05/07/2008 13:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ordon לא מחובר ordon  משתמש פעיל 228 הודעות עד כה
מסכים ב 100 אחוז עם איתן.אם כבר גולשים ועושים את הדרך,ציוד ועלויות, אז מינימום שני ימי סקי מלאים וסה"כ 3 ימים. לגלוש בכל מחיר רק כדי "לספר לחברה"- לא מתאים לנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. סקי ליום אחד אפרופו הינטרטורס תגובה ל - 11 06/07/2008 14:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  golesh11 לא מחובר golesh11  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
מה נשמע אשר איך הקיץ.קורא את דיווחי?בתגובות על בארילוצ'ה אוגוסט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מסכים עם איתן סלווה תגובה ל - 10 07/07/2008 15:32 לתגובה קודמת
  שלגון לא מחובר שלגון  משתמש בינוני 123 הודעות עד כה
גם אני הייתי בשנה שעברה בסקי ליום אחד וזאת יותר מדי אופרציה למעט מדי סקי.

אך עם זאת, אני ממליץ לכל גולש לעשות זאת פעם בחייו - על אותו משקל של כל מוסלמי חייב לעלות למכה לפחות פעם בחייו Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חופשות בתי ספר
להודעה הבאה:צריך עצה