1. שלום, חברים !!! |
29/06/2008 11:21  |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
אחרי תקופה ארוכה שלא השתמשתי בלינק הזה בשולחן העבודה שלי, עקב עומס לא אנושי בעבודה, היום אמרתי: בוא נפתח, נראה אם הפורום בכלל פתוח.
ואז גיליתי כי הוא אכן פתוח (היו שנים שהוא נסגר בתקופת הקיץ).
כל הכבוד לפאודר ורק לבן, שמתחזקים אותו חזק ועונים על כל פנייה.
איתמר עבד קשה, קראתי את הכתבה של מסלול אדום שפורסמה לא מזמן, וכל הכתבות פורסמו.
המטייל היה עושה הרבה כסף אם היה עורך את הכתבות לספר... (זכויות יוצרים אלי על הרעיון...).
שלום גם לנטע שכתבה מספרד, איתן, תמיד עונה על כל הודעה, ניר ד מאד פעיל, יפה מאד וראיתי איזה הודעה קטנה של רמי.
יפה יפה, מה אגיד לכם: הנחמה שלי: אופניים (רוכב הרבה - אם משהו מעוניין לקפוץ לצפון - אך בימי ו' מתחילים לרכב ב-5:30 בגלל החום), הרבה בישולים ומחשבות על החורף והעונה הבאה. רוצה לעשות גיחת עבודה בסוף אוקטובר ולקפוץ להינטרטוקס לפתיחת עונה, נראה.
והיתר רגיל, רוצה חופשה ראשונה בינואר (אולי עם עורכי דין... אה מיכאל) וההמשך פתוח.
שמחתי לשמוע מכם (לקרוא...) ונשיקות קפואות לכולם !!
בתמונה: ככה נראת הכנרת בזריחה השעה 5:45 ביום שישי שעבר.
 |
| זריחה בכנרת(גודל:8.53KB) |
|
|
|
|
| 2. שלום, חברים !!! תגובה ל - 1 |
29/06/2008 14:53   |
|
|
אדווארדו,שאתה תכתוב ו13 חברים קוראים ולא מגיבים? טוב, אני חייב לא אפספס את ההזדמנות להקדים את רינה,איתן,דודי,ניסים וכל השאר.אז ככה,לארגנטינה קצת קשה לי לקפוץ כרגע. אבל,כל פעם שחם לי ואני רוצה לקרר קצת את האוירה מעבר להפעלת מזגן אני נכנס לפורום ומשוטט במחוזות קרירים יותר דרך הכתבות. תראה לדוגמה איך אני מקרר אותך במשפט קצר. מה מזכיר לך "מסלול 7 שחור בפאנקן" או"מסלול 17 כחול באינטרטוקס" ובוודאי לא שכחתי את מסלול 5 אדום שלא גלשת בו(בלי מלח על הפצעים).
אל תשכח אותי ברכיבות!אם אתה רוכב דרומה (יש לי בעיית ניידות).או אם מישהו בדרכו לרכיבה בצפון אשמח לקבל טרמפ.
באוגוסט יהיה לי יותר קל להגיע צפונה בשעות "לילה מאוחרות",רק צריך התראה מוקדמת .
להת'
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. F.A. - I like it תגובה ל - 6 |
30/06/2008 15:35   |
|
|
בפורום ששמר על האנונימיות של החברים (עד ובכפוף למפגשים) לכנות מישהו פורומיסט אנונימי זה קצת מצחיק.
הבת הקטנה שלי מתנגדת לנסיעה באוגוסט לאוסטריה בנימוק המלומד, שאין שלג...
|
|
|
|
|
| 9. ועוד יותר מצחיק... תגובה ל - 8 |
30/06/2008 18:30   |
|
למה לסחוב ציוד? בגדי ים וקרם הגנה ממילא יש לנו. קסדות+נעליים+מגלשיים אפשר לשכור בשביל יום אחד. נכון - צריך לקחת גרביים אבל זה הכל.
מה צריך יותר מזה בשביל לגלוש באוגוסט?
האמת, לא בוער לי בעצמות לגלוש עכשיו. היו לי שבועיים מצויינים בפלכאו וממילא מאוגוסט רק עוד חמישה חודשים עד הסקי הראשון של השנה - אולי באותו מקום. כפי שהבנתם, לי יותר חשוב הסקי מאשר מה שמסביב וטרם מיציתי את אזור זלצבורג.
הפעם זה טרקים, אופניים, בריכה, אגם, מכרות המלח, שוק בזלצבורג (בלי לדחוק בילדות לסיים בחנות כי יש טיסה עוד חמש שעות במינכן ויש פקקים באוטובאהן), גלגל ענק בוינה והרבה קריאה. אני כבר כמה חודשים באמצע סיפורי קנטרברי (תרגם נפלא שמעון זנדבנק) ולא מצליח להתקדם. התחלתי במרץ בחופשת הסקי ואסיים באוגוסט. פשוט מחפיר.
[עודכן ב:30 יוני 2008 18:32:]
|
|
|
|
|
|
|
| 13. מסכים עם איתן סלווה תגובה ל - 10 |
07/07/2008 15:32  |
| |
שלגון |
123 הודעות עד כה |
|
|
גם אני הייתי בשנה שעברה בסקי ליום אחד וזאת יותר מדי אופרציה למעט מדי סקי.
אך עם זאת, אני ממליץ לכל גולש לעשות זאת פעם בחייו - על אותו משקל של כל מוסלמי חייב לעלות למכה לפחות פעם בחייו
|
|
|
|