|
|
| 3. אני דווקא לא תגובה ל - 2 |
28/06/2008 19:56   |
|
|
אני כן הייתי משאירה שבוע-שבוע וחצי לתאילנד. נראה לי שאין הבדל עקרוני בין חודשיים לחודש ו-3 שבועות מבחינת מה שאפשר להספיק. בכל קרה, גם חודש ו-20 יום יאפשרו לכם לעשות שניים-שלושה טרקים ארוכים ועדיין לטייל יחסית באיזי, כולל טיולי יום ואטרקציות. ההבדל יהיה אם תעשו עוד טרק ארוך או לא; אם תימרחו קצת באיזה מקום או לא.
אני באופן אישי מאוד לא אוהבת את בנגקוק והייתי מעדיפה לבלות שבוע באחד האיים ולצמצם את השהיה בבנגקוק לשדה תעופה בלבד אבל אם זה לא מפריע לכם - לכו על זה. אתם יכולים למשל גם לנסוע לאי כמו קו צ'אנג, למשל, שהוא הרבה יותר קרוב לבנגקוק מהאיים שבאזור סוראטאני או קראבי. זה יחסוך זמן נסיעה ותוכלו לבלות קצת יותר בנ"ז, למשל.
|
|
|
|
|
|
| 6. תכנון משך טיול לניו-זילנד תגובה ל - 5 |
05/07/2008 11:05  |
|
|
לדעתי חודשיים (וגם חודש ו-10 ימים) זה מספיק זמן בשביל לטייל רגוע, לעשות שניים-שלושה טרקים ארוכים ועוד טיולי יום, קצת אטרקציות ואפילו להתקע במקומות מדי פעם. אם אתם רוצים לעשות 5-6 טרקים ארוכים אז תצטרכו להיות יותר מאורגנים אבל אם אתם בקטע של שניים עד שלושה - לדעתי זה בסדר (אני פשוט מסתכלת על הטיול שלנו ואצלנו זה הספיק בלי הרגשה של פספוס).
זו טעות לחשוב שבשביל לראות מקומות יפים במיוחד חייבים לעשות טרק ארוך. יש הרבה טיולי יום שמאפשרים לראות המון מקומות מאוד מאוד יפים. אפילו מהכביש אפשר לאות ניו זילנד יפה, אם כי שם כבר באמת רואים "פחות".
|
|
|
|