כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד 29/06/2008 13:11 לתגובה הבאה
  talrub לא מחובר talrub  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
ברצוני לעשות טיול לניו זילנד בסביבות חודש דצמבר למשך 4-5 חודשים.
אני מעוניין לדעת מה אפשר לתכנן מראש מבחינת כרטיסי טיסה, אישורים למניהם ועוד..
תודה מראש ואשמח לתגובות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 1 29/06/2008 14:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2880 הודעות עד כה
כרגע מה שאתה צריך זה להתחיל להתעניין על כרטיסי טיסה לשם ולעשות סקר שוק אצל סוכני נסיעות כי הקו לניו זילנד הוא מוגבל יחסית ומתמלא מהר.
ללכת להרצאה בסניפי למטייל ולקבל עוד מידע
להירשם לטרק מילפורד החל מה1 ליולי אם אתה רוצה ללכת אותו, זה הטרק הכי מבוקש שם והוא מתמלא מהר.
זהו לבנתיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 1 29/06/2008 18:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
shaul_y shaul_y לא מחובר shaul_y  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
קצת קשה לענות על השאלה כי לא נתת קווים מנחים לגבי סוג הטיול.
כמו שעידן אמר, כרטיס טיסה זה ה-Top Priority שלך כי זה מצרך נדיר ככל שמתקרבים לשיא העונה. ויזה מקבלים אוטומטית כך שאין מה לדאוג לגבי זה.
אם אתה יוצא לטיול לבד ומתכוון להצטרף למטיילים שיהיו שם, אני מציע לך לתכנן כמה שפחות ובטח ובטח להחייב על כמה שפחות.
לא הייתי מזמין מקום לטרק כמו המילפורד, אלא אם אתה נוסע לניו-זילנד בשביל לעשות אותו ויהי מה. ביטולים בטרקים פופולריים קורים לא מעט והם ממש נועדו למי שמטייל לבד, חוץ מזה נראה לי מיותר להתחייב להיות באיזור מסוים בתאריך מסוים - מתכון להרס הספונטיות בהטיול...
לא חסרים טרקים בניו-זילנד וחוץ מהמילפורד ואולי הרוטברן, כמעט לכולם אין בעיה להירשם בהתראה של כמה ימים.

מה שכן, תיסגר על דברים עיקריים כמו מאיזה אי להתחיל, אם אתה מתכוון לקנות רכב או להשכיר (5 חודשים הייתי קונה אבל קח בחשבון שבתאריך שתגיע לניו-זילנד תצטרך להשקיע בזה לפחות כמה ימים) וכו'.

בהצלחה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 3 01/07/2008 10:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  talrub לא מחובר talrub  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אני לא מתכוון להשקיע בטיסה ולכן מאיפה כדאי לי להזמין כרטיסים ומה המחיר הסביר לכרטיס?
בנוסף איפה מפורסמים טיולים, טרקים וכל מיני דברים כאלו שיעזרו לי לתכנן את הטיול?
עוד דבר זה האם אני צריך לעשו ויזה מעל 3 חודשים שם? יש עוד טפסים שצריך לעשות בכדי להגיע לשם??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 4 01/07/2008 13:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yana_banana לא מחובר yana_banana  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
הי
כאחת שהתחילה לכנכן את הטיול שלה - אני יכולה להמליץ על טיפים ב"למטייל" - שם תוכל לראות איך אנשים תכננו את המסלול שלהם - יתרונות וחסרונות.
עוד אתר מאוד איפורמטיבי זה אתר של DOC:
http://www.doc.govt.nz
יש שם פירוט של מסלולים לפי איזור ועוד הרבה יותר.
יש גם מידע ותשובות על שאלות ספציפיות לגבי מסלולים בתוך הפורום - שווה שיטוט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 5 01/07/2008 13:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lital_wolfson לא מחובר lital_wolfson  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
היי
טוב אז ככה אתה מגיע ממש בשיא העונה שזה מעולה אבל קח בחשבון שכדאי להתחיל באי הדרומי כי שם מזג האויר קצת יותר הפכפך ולכן כדאי את חודשי הקיץ שלהם (הפוך מאיתנו..) להתחיל בדרומי
כך שאם תצליח להשיג טיסה ישירה מהארץ לכרייסצ'רץ זה יהיה הכי טוב ואם לא אז אתה יכול להגיע לאוקלנד (באי הצפוני) ומשם לטוס לכרייסצ'רץ.
עוד טיפ קטן וחשוב אל תתפתה להגיע לאי סטיורט זה ממש משעמם ויש שם מלאאאאאאא יתושים חוויה ממש לא נעימה למרות שאומרים שכאילו אפשר לראות אם קווי.. ממש לא נכון הסיכוי קלוש ביותר הם מתחבאים ממש טוב!
אם הטיול שלך הוא רק לניו זילנד אתה צריך לברר את זמן השהות המקסימלי כי כשאני הייתי שם ב2004 אז בכניסה למדינה נתנו ישר ויזה אבל היא רק ל3 חודשיים (שלדעתי זה מספיק כדי לראות הכל) היום אני לא יודעת איך זה אבל אם אתה מתכוון להישאר יותר מזה תעשה בירור...
בעיקרון אין בעיה בכלל להסתדר שם המדינה מאד מתויירת ויש בכל חור מרכזי מידע.
זהו בנתיים, אז אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. כפי שענו קודמיי תגובה ל - 4 01/07/2008 16:07 לתגובה קודמת
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1926 הודעות עד כה
כדאי שתתחיל מללכת להרצאה ולקרוא חומר כאן באתר.
בעולם התרמילאים יש פרק שלם שמוקדש לטרקים בנ"ז - חוצמזה תחפש את אתר הDOC רשות שמורת הטבע הנ"ז.
לגבי כרטיסים, תעשה חיפוש והשוואת מחירים בין סוכנויות שונות - עם כל הכבוד ללא להשקיע בטיסה - מדובר בטיסה ארוכה, קח את זה בחשבון. יש אפשרות לטוס דרך ירדן למשל, אבל זה מאריך את הדרך.
כדי לטייל מעל ל3 חודשים תצטרך להאריך את הויזה כשתקבל כאשר תנחת שם - תריץ חיפוש בפורום על הנושא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:...
להודעה הבאה:מפגש התנדבות בעולם 10/7/08

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר