|
|
| 3. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 1 |
29/06/2008 18:05   |
|
קצת קשה לענות על השאלה כי לא נתת קווים מנחים לגבי סוג הטיול.
כמו שעידן אמר, כרטיס טיסה זה ה-Top Priority שלך כי זה מצרך נדיר ככל שמתקרבים לשיא העונה. ויזה מקבלים אוטומטית כך שאין מה לדאוג לגבי זה.
אם אתה יוצא לטיול לבד ומתכוון להצטרף למטיילים שיהיו שם, אני מציע לך לתכנן כמה שפחות ובטח ובטח להחייב על כמה שפחות.
לא הייתי מזמין מקום לטרק כמו המילפורד, אלא אם אתה נוסע לניו-זילנד בשביל לעשות אותו ויהי מה. ביטולים בטרקים פופולריים קורים לא מעט והם ממש נועדו למי שמטייל לבד, חוץ מזה נראה לי מיותר להתחייב להיות באיזור מסוים בתאריך מסוים - מתכון להרס הספונטיות בהטיול...
לא חסרים טרקים בניו-זילנד וחוץ מהמילפורד ואולי הרוטברן, כמעט לכולם אין בעיה להירשם בהתראה של כמה ימים.
מה שכן, תיסגר על דברים עיקריים כמו מאיזה אי להתחיל, אם אתה מתכוון לקנות רכב או להשכיר (5 חודשים הייתי קונה אבל קח בחשבון שבתאריך שתגיע לניו-זילנד תצטרך להשקיע בזה לפחות כמה ימים) וכו'.
בהצלחה
|
|
|
|
|
| 5. עזרה בתכנון טיול לניו זילנד תגובה ל - 4 |
01/07/2008 13:10   |
| |
yana_banana |
49 הודעות עד כה |
|
|
הי
כאחת שהתחילה לכנכן את הטיול שלה - אני יכולה להמליץ על טיפים ב"למטייל" - שם תוכל לראות איך אנשים תכננו את המסלול שלהם - יתרונות וחסרונות.
עוד אתר מאוד איפורמטיבי זה אתר של DOC:
http://www.doc.govt.nz
יש שם פירוט של מסלולים לפי איזור ועוד הרבה יותר.
יש גם מידע ותשובות על שאלות ספציפיות לגבי מסלולים בתוך הפורום - שווה שיטוט.
|
|
|
|
|
| 7. כפי שענו קודמיי תגובה ל - 4 |
01/07/2008 16:07  |
|
|
כדאי שתתחיל מללכת להרצאה ולקרוא חומר כאן באתר.
בעולם התרמילאים יש פרק שלם שמוקדש לטרקים בנ"ז - חוצמזה תחפש את אתר הDOC רשות שמורת הטבע הנ"ז.
לגבי כרטיסים, תעשה חיפוש והשוואת מחירים בין סוכנויות שונות - עם כל הכבוד ללא להשקיע בטיסה - מדובר בטיסה ארוכה, קח את זה בחשבון. יש אפשרות לטוס דרך ירדן למשל, אבל זה מאריך את הדרך.
כדי לטייל מעל ל3 חודשים תצטרך להאריך את הויזה כשתקבל כאשר תנחת שם - תריץ חיפוש בפורום על הנושא.
|
|
|
|