כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ליותם או מישהו מהמטייל / שבאמת מכיר דרום אמריקה 01/07/2008 00:03 לתגובה הבאה
  shayavav לא מחובר shayavav  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
הי
קראתי הלוך ושוב את ההדועות בפורום לגבי מזג האוויר חודשים ספט/אוקטובר. אני קצת מבולבל.
יש לי הזדמנות חד פעמית לטוס לחול ואני כנראה אבחר בדרום אמריקה.
חשבתי מאוד לעשות במשהו כמו חודשיים וחצי את קוסקו, אולי הסאלאר, טיפה ברזיל ואז להנות מכל מה שקראתי על פטגוניה ולקנח בבאונוס איירס. לא תהיה לי עוד הזדמנות כנראה לעשות טיול כזה (בן 30) כי אני בין עבודות. אני רוצה טיול כיף, לחוות המקום, להינות מנופים, אוכל טוב וקצת חוויות.אני לא "טרקיסט" מדופלם וכו'
רציתי להתחיל בפרו משם לרדת ל"מטה". למרות שהטיסה עכשיו יקרה בטירוף לשם (2400$), כך שאני אגיע לפטגוניה באיזור סוף ספטמר, תחילת אוקטובר.אני עדיין לא הבנתי כי הדעות די חצויות.
מי שלא עושה טרקים בטירוף, לא מעוניין בכלל בסקי,האם יהנה מפטגוניה לגמרי, או שהטיול של החיים די ייהרס לי שם ואצא מתוסכל שכל הדברים היפים לא זמינים?
האם כל המקומות שרשומים במטייל על האיזור יהיו זמינים ואוכל להינות מהם? אני ממש מפחד שבסוף זה לא ייצא כמו שחשבתי.

נ.ב.
שמעתי שיש שייט של 10 ימים שמביא אותך ממש עד לקוטב הדרומי. מישהו יודע משהו על זה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ליותם או מישהו מהמטייל / שבאמת מכיר דרום אמריקה תגובה ל - 1 02/07/2008 21:43 לתגובה קודמת
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 372 הודעות עד כה
שלום
לפי מיטב הבנתי את דבריך, אתה מתכוון לטייל בחמש מדינות בתקופה של חדשיים וחצי, ואולי בכך טמונה הסכנה לטיול של החיים שלך. קצב כזה מותיר לך שבועיים בממוצע לכל מדינה.
בהתחשב בגודל העצום של חלק מן המדינות אתה עומד לבלות זמן רב בנסיעות/טיסות ממקום למקום, מה שייקר מאד את הטיול שלך, וגרוע מכך, יגרום לזמן הקצר והיקר שלך להתבזבז בדרכים...
חשוב היטב, האם כך אתה רוצה שהטיול שלך ייראה ?!
לגבי תקופת הטיול:
ספטמבר- אוקטובר מצויינים לבוליביה ופרו. אולי עם קינוח צנוע וטיסה ארצה מברזיל.
מנגד למרות שמדובר על סוף חורף- תחילת אביב בפטגוניה, אין זה מן הנמנע לבקר ברוב האטראקציות הגדולות שבנמצא בחבל הארץ הנהדר הזה, ואם אכן זו תהיה בחירתך, שלב בעסק גם את שאר חלקי המדינות הללו וקנח בברזיל אם חשקה נפשך.
מובן שישנן מדינות נפלאות נוספות ברחבי היבשת; מעט קריאה ותמונות ומפות ולמידה על המדינות בדרום אמריקה, הם דברים שיעזרו לך להחליט ולבחור באלו מדינות אתה מעוניין לבלות !
אם יהיו לך שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פמפס והגונגל למומחים בבוליביה
להודעה הבאה:על קצה המזלג - זקוקה לעזרה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף