כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon6.gif  שאלות לגבי ירח דבש בטנזניה ובנזיבר 01/07/2008 19:20 לתגובה הבאה
  kobihelf לא מחובר kobihelf  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
היי
אני וחבר שלי מתחתנים ב- 24.9 ומתכוונים לנסוע לטיול ספארי בטנזניה ולזנזיבר.
רציתי לשאול כמה שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי:
1. ראינו המלצות חמות על סבסטיאן וכנראה נסגור איתו אבל חשוב לי לדעת האם ניתן לשנות את סידורי הלינה (קמפינג או לודג'ים) במהלך הטיול שם לפי ראות עיני או שאני חייבת להודיע לו כבר עכשיו מה אנחנו רוצים?
2. בקשר לחיסונים התקשרתי ל-2 מרפאות שונות ונאמר לי שאני צריכה להגיע חודש לפני ע"מ להתחסן. האם צריך יותר?
3. איך אני סוגרת טיסה מטזניה לזנזיבר? האם מהארץ או משם?
4. האם אני צריכה לסגר את הלינה בזנזיבר מהארץ או שאפשר להגיע לשם ולהחליט?
אשמח מאוד מאוד לתשובות שלכם. אני חייבת לסגור את כל הסידורים מעכשיו ולא ברגע האחרון.
תודה רבה
אורית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלות לגבי ירח דבש בטנזניה ובנזיבר תגובה ל - 1 03/07/2008 11:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אביאל אביאל לא מחובר אביאל  משתמש בינוני 102 הודעות עד כה
לדעתי זו תהיה בעיה לשנות תוכניות באמצע הספארי ובפרט לגבי הלודג'ים, אבל כדאי שתשאלי אותו. אם את חושבת שתהיה לך בעיה אז תגידי מה הבעיה ואולי אפשר להרגיע אותך (או להגיד לך שאת צודקת..)
זה נכון שצריך להגיע כחודש לפני הטיסה לעשות חיסונים אבל אין שום בעיה שתעשי את החיסונים במועד מוקדם יותר.
לגבי טיסה - תלוי כמה זמן יש לך לטיול. רוב האנשים שעושים ספארי וישר אחרי זה זנזיבר - ולחוצים בזמן - סוגרים כבר הכל עם המדריך שהם עושים איתו וגם הוא עוזר להם לקנות את הכרטיסים.
מי שיש לו זמן ופחות כסף מעדיף להיסחב יום באוטובוס + מעבורת ולהוזיל עלויות...
לגבי לינה בזנזיבר - לדעתי אין עניין לסגור הכל מהארץ. אני הגעתי לשם וסגרתי הכל משם ויש אנשים שהזמינו מהארץ במחירים מופקעים.
אבל אני בטוח שיש אנשים שיחלקו עליי ויגידו שהם מעדיפים לחסוך את הכאב ראש כך שזו באמת החלטה אישית של כל אחד..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלות לגבי ירח דבש בטנזניה ובנזיבר תגובה ל - 1 04/07/2008 07:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4959 הודעות עד כה
אהלן Smile
ועוד משהו לגבי הטיסה - שווה לבדוק עם אתיופיאן אם את יכולה לטוס תל-אביב - זנזיבר. הטיסה הזו בד"כ (צריך לבדוק!) עוצרת בקילימנג'ארו בדרכה לזנזיבר, וכך נחסכת עלויות הטיסה הפנימית Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלות לגבי ירח דבש בטנזניה ובנזיבר תגובה ל - 1 05/07/2008 03:52 לתגובה קודמת
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 548 הודעות עד כה
24.9 זו "עונה חמה"
בספק אם תוכלו לשנות במקום.

מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בתכנון
להודעה הבאה:מה לגבי מוסיקה?

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי