כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחוף!-עוד שבוע טס 01/07/2008 23:45 לתגובה הבאה
  dup לא מחובר dup  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
עוד שבוע אני טס לחודשיים ונוחת בבואנס איירס. בגדול רציתי להיות בארגנטינה ומשם לסוע לפרו(קוסקו)ולבוליביה(סלאר) ולסיים בחופים בברזיל.הרעיון הוא להיות בכמה מקומות/אטרקציות מרכזיים ודי להתקע בהם(לא יותר מידי ריצות) וכמובן שימוש בטיסות פנימיות.
מספר בקשות:
1.אני יודע שזאת לא העונה בארגנטינה אבל אם כבר נוסעים אז חבל לא לבקר במדינה היפה הזאת ומכיוון שכך הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ היכן כן ניתן לטייל בעונה זאת בארגנטינה? האם בכלל ניתן להדרים לקרחונים כעת? והאם כדאי לסוע לאזור ברילוצה וכמה ברילוצה רחוקה מהטורסים(חשבתי להספיק גם לשם).אני לא מעוניין בטרקים ארוכים אלה במסלולים בני 1-2 ימים.
2. כמה רחוק הסלאר מקוסוקו והאם ניתן לצאת אליו משם?
3. בברזיל אני רוצה להגיע למפלים ולחופים וההייתי מעוניין לדעת מהם ערי החוף המרכזיות בהן כדאי לבקר(ריו? סאו פאולו?)
אם מישהו יוכל לערוך לי מין מסלול קטן ואומדן של זמןפחות או יותר בכל מקום זה יהיה נפלא.
אשמח לשמוע מתבונות וחוויות חברי הפורום היקרים

[עודכן ב:01 יולי 2008 23:50:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחוף!-עוד שבוע טס תגובה ל - 1 02/07/2008 00:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מורן לא מחובר מורן  משתמש בינוני 74 הודעות עד כה
בוא ננסה לעשות קצת סדר.
ארגנטינה - כן, זו לא בדיוק "העונה" הקלאסית - אבל ארגנטינה ענקית ואפשר לטייל בה גם כעת.
לגבי הדרום - קרחונים, בארילוצ'ה ושמורת הטורס דל פיינה" (שהיא בכלל בצ'ילה). - ברילוצ'ה היא עיירת סקי למעשה - כך שלשם אין לך בעיה להגיע, אלא להיפך - זה הזמן. עיירה מהממת ביופיה בעיניי ובכלל כל האזור הסובב אותה. מאוד אירופה = שוויץ/גרמניה (גם השוקולד והגלידה, ולא לוותר על הבשר - אם "דון אלברטו" עוד קיים אז אצלו ואם לא, בטוח יש מסעדות נוספות).
לא ניתן בדרך כלל (תמיד יש הפתעות) להדרים בעונה זו אל הקרחון המתנפץ - הפריטו מורנו, או לעבור את הגבול לצ'ילה באל קאלפאטה (לשם אתה מגיע על מנת לראות את הקרחון) ולא תוכל להגיע אל הטורס דל פיינה כי השמורה סגורה למטיילים בעונה זו של השנה.
אבל בארילוצ'ה וצפונה יש הרבה ארגנטינה והיא יפהפיה - קורודובה, מנדוזה, סלטה. מסלטה תעלה צפונה לבוליביה לעיר טופיזה ומשם אפשר לצאת לטיולים בסאלאר (מדבר המלח) או לעלות עד לעיירה אויוני ומשם לקחת טיול. (אפשר להגיע לסאלאר גם דרך צ'ילה - לא זוכרת כרגע במדוייק את שם העיר).
מאויוני תעלה צפונה לעיר לה-פז ומשם תיקח את האוטובוס לאגם טיטיקקה המפריד בין פרו ובוליביה - מהעיר פונו שבפרו (לא לפני שיצאת לסיור באיים הצפים) תמשיך לקוסקו.
זה בהחלט מספיק לשלושה חודשים.
טיול מהנה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה דחוף!-עוד שבוע טס תגובה ל - 2 02/07/2008 00:33 לתגובה קודמת
  dup לא מחובר dup  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
מורן קודם כל תודה רבה על התשובה המקיפה עזרת לי מאוד לגבי ארגנטינה
המסלול נשמע מצויין אך נראה לי שהוא דורש נסיעה רבה עד לפרו ואני רוצה גם להגיע לברזיל
בכל מקרה מדברייך נשמע שיהיה לי נוח להגיע קודם לסלאר ומשם לעלות לקוסקו. האם זה מדוייק?
תודה ואשמח לשמוע עוד רעיונות למסלולים
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם cennection של שעה וחצי בקראקס מצריך ויזה?
להודעה הבאה:צלילה בגלפגוס

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף