כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קראנו תגובות, עשינו שיעורי בית, נשמח לסיוע : 01/07/2008 12:40 לתגובה הבאה
  georgeg לא מחובר georgeg  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
תודה לכל מי שסייע בהודעה הקודמת, עשינו מעט שיעורי בית, והגענו עם תכנון ראשוני של המסלול,
נשמח לקרוא כל חוות דעת / הצעה !

אנו זוג צעיר שמתכנן חופשה בארגנטינה, לרשותינו 4 שבועות מלאים באוקטובר השנה.
הכוונה היא לעלות טיול ממוצעת (לא מלונות פאר, אבל גם לא דורמטריום),
ולא להתרוצץ בין יותר מידי מקומות, אלא לראות את הדברים העקריים בנחת.

להלן התכנון הראשוני, ומספר שאלות Smile

1. מה דעתכם על המסלול המתוכנן ? האם כדאי להוריד / להוסיף / לשנות מקומות / לשנות זמני שהות וכו' ?

2. טיסות הפנים יהיו כנראה עם Aerolíneas Argentinas (או Lan, שטרם בדקנו),
נוכחנו לדעת שהזמנה ישירות דרך האתר של Aerolíneas Argentinas הוא זול יותר מאשר דרך סוכן נסיעות, היתכן ?

3. שמנו לב שיש בד"כ מספר טיסות שממריאות מאותו מקום, נוחתות באותו יעד, באותו היום,
שלוקחות שעתיים, ולעומת זאת יש כאלה שלוקחות 5 או אפילו 9 שעות... מוזר, היכן יש להם לעצור כ"כ הרבה בדרך... ?

4. האם כדאי לקחת את הסיכון, ולהזמין את הטיסות כשנהיה בארגנטינה, ולא מהארץ ?
(הבנו שיש סיכוי ל 50% הנחה בהזמנה באותו יום, אך מצד שני זו שעה נסיעה בממוצע לשדה התעופה) - יש למישהו ניסיון ?

5. האם יש טיסה ישירה מהאיגאסו לולדז (פורטו מדרין) ?

6. האם כדאי לעבור גם לצד הברזילאי באיגאסו ? האם זה דורש החתמת דרכון ?

המסלול :

נחיתה בבואנוס איירס, שהייה של 3 ימים
טיסת פנים לאיגאסו, שהייה של 3 ימים
טיסת פנים חזרה לבואנוס, ומייד אוטובוס לחצי האי וולדס, שהייה של 3 ימים,
אוטובוס לברילוצ'ה, שהייה של 10 ימים,
טיסת פנים לאל קלפטה, שהייה של 3 ימים
טיסת פנים לבואנוס איירס, שהייה של 4 ימים, והמראה Smile

תודה רבה !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קראנו תגובות, עשינו שיעורי בית, נשמח לסיוע : תגובה ל - 1 01/07/2008 12:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  noan80 לא מחובר noan80  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
שלום רב,
אנחנו זוג שטס בערך בסוף ספטמבר לארגנטינה עם נגיעות צ'ילה, והמסלול שלנו מאד דומה.
גם אנחנו עכשיו בגישושים אחרי מחירי טיסות פנים...כדאי לכם לשאול גם את יותם ובאיסתא.
אשמח להחליף איתכם רעיונות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קראנו תגובות, עשינו שיעורי בית, נשמח לסיוע : תגובה ל - 2 01/07/2008 18:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דחליל לא מחובר דחליל  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
המסלול נשמע הגיוני מאוד ואם תצליחו לקבוע את טיסות הפנים במועד אז גם פרקטי. ב-4 שבועות אפשר להספיק לראות לא מעט.

המלצה קטנטנה, במידה ואתם זוג שגם חובב פעילות גופנית אתגרית במקצת -

להשקיע עוד שבוע (היכן אפשר לקצץ? השהייה באגוואסו לדוגמא, או באיזור שבעת האגמים) ולהמשיך דרומה מאל קלפאטה עד לפארק הלאומי טורס דל פאינה בצ'ילה. אתר חובה לכל מי שמטייל באיזור הזה של העולם ומעוניין ללכת קצת ברגל.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אנחנו גם זוג שטס ב-16/9 לחודש תגובה ל - 2 02/07/2008 01:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lioge לא מחובר lioge  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
ארגנטינה + גיחות בודדות לצ'ילה
רוצים לעשות טרקים לא קשים בני יום ויומיים.
רוצים להספיק כמה שיותר אך פוחדים "להתפזר"
המסלול בגדול הוא כזה:
בואינוס איירס
איגוואסו
ברילוצ'ה והאיזור(כולל צ'ילה, סאן מרטין, פוקון (הלוואי))
ולדז
אולי קרטרה אוסטרל.
אל קלאפטה-קרחונים, טורס דל פיינה
חזרה לבואיינוס איירס.
נשמח לשמוע רעיונות נוספים ומידע על טיסות פנים.

אשמח לשוחח אם תרצו לשתף ולהחליף מידע ורעיונות

שזה גם המסנג'ר שלי

ליאור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אנחנו גם זוג שטס ב-16/9 לחודש תגובה ל - 4 02/07/2008 07:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  suede2 לא מחובר suede2  משתמש פעיל 188 הודעות עד כה
היי
המסלול נראה לי קצת לא הגיוני- למה לשהות פעמיים בבואנוס איירס, ועוד שבוע שלם? ולמה 10 ימים בברילוצ'ה? גם אם תעלו לפוקון, וגם אם תעשו סיבוב לסן-מרטין וחזרה או את איזור האגמים הצ'יליאני, זה לא ייקח 10 ימים, כולל שהייה בברילוצ'ה עצמה. לדעתי כל העניין לא יותר מ-8 ימים, ותלוי מה מכל מה שפירטתי "עושים". ברילוצ'ה 3 ימים, פוקון 3 ימים, הסיבוב לסן-מרטין או הסיבוב לאזור האגמים הצ'יליאני לוקח יומיים.
ואוטובוסים נראה לי קצת... לא לעניין עם המרחקים האלה, לטיול של חודש. אין לכם יותר מדי זמן. תקחו טיסות ואז תוכלו בכיף לרדת לטורס דל פיינה או לאושוויה, כי ישאר לכם זמן. וגם זמן זה כסף, ובכל מקרה, ככל שתזמינו יותר טיסות, יצא יותר זול (עם אותה חברה). אני לא מסכימה שאתם צריכים להשקיע עוד שבוע בשביל לראות עוד מקומות, פשוט לקצץ קצת בזמנים.
הטיסות לא לוקחות יותר זמן, אלא פשוט עושות נחיתה ביעד נוסף, במקרה של ארגנטינה- בואנוס איירס היא כמעט תמיד יעד, כי לא טסים ישיר מברילוצ'ה לולדס, למשל. על הסיכוי להנחה בשדה לא שמעתי, וזה גם לא עבד במקרה שלנו, כשהיינו בשדה היתה טיסה לאותו יום, יקרה פי שתיים ממה שהיא עלתה באינטרנט. הזמנה באתר היא במקרים רבים זולה יותר, אבל אין לי מושג על האתר של ארולינס, הזמנו באתר שמשווה מחירים בין כמה חברות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אנחנו גם זוג שטס ב-16/9 לחודש תגובה ל - 5 02/07/2008 09:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  micmes לא מחובר micmes  משתמש פעיל 313 הודעות עד כה
הי,
אנחנו גם עושים את אותו הטיול אבל קיבלנו עלות מטורפת של טיסות פנים טיסה הלוך חזור ברילוצ'ה בואנוס 500$ דולר לבן אדם!!! זה לא המון? אין לנו ברירה כי אנחנו חייבים אז אם מישהו יכול לתרום מידע על טיסה יותר זולה אני ישמח לשמוע.
תודה רבה מראש
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אנחנו גם זוג שטס ב-16/9 לחודש תגובה ל - 6 02/07/2008 10:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ilanrimon לא מחובר ilanrimon  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום,
גם אנחנו זוג שעושה טיול די דומה בארגנטינה (כמה מקורי..)
לגבי טיסות:
לפי מה שבדקנו יש יעדי טיסות יקרים יותר ויקרים פחות. ספציפית גם הטיסה בואנוס-ברילוצ'ה וגם ברילוצ'ה-אל קלפטה יותר יקרות מכל הטיסות האחרות (יותר זול לטוס מאושייה או אל קלפטה ישירות לבואנוס למשל). לפי מה שהבנו (מיותם) הטיסה ברילוצ'ה-אל קלפטה היא הטיסה הפנימית הכי יקרה בארגנטינה.
לגבי המחירים הזולים באתר של ארוליינס, רשום שם שהמחירים בפסו הם רק לתושבי ארגנטינה, והם באמת משמעותית יותר זולים.
מישהו יודע אם באמת אוכפים את זה, או שאפשר להזמין את המחירים למקומיים?

אילן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. סדר בבלגאאאאאאאאאאאאן !! תגובה ל - 7 02/07/2008 20:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
שלום לכולם
עם חלקיכם יצא לי להיות בקשר ועם חלקיכם טרם היה לי הכבוד.
אני מבין שלעיתים קשה לסמוך על מילה של סוכן נסיעות, אבל בכל זאת אנסה לעשות לכם קצת סדר בכל הבלגאן הגדול הזה של הטיול.
ראשית עליכם להבין דבר פשוט ומעצבן:
בחדשיים האחרונים מחירי טיסות הפנים בארגנטינה עלו בשיעור של בין 40 ל 50 אחוזים ! מגמת העליה תמשיך כנראה, בצמוד למגמת העליה במחירי חביות הנפט. לכן המחירים גבוהים כ"כ, וכל מי שאומר לכם "השגתי לפני שלושה חדשים טיסה בכך וכך...", בודאי דובר אמת, אלא שהמחירים הללו כבר אינם עדכניים...
כעת להערה בדבר המסלול של הבחור ששאל ראשון, ובנוגע לתשובה של "דחליל": אין מקום שהוא בגדר "חובה" (ואם יש, הרי שגם האיגואסו ואזורי האגמים הם כאלה). המסלול שלכם הוא בהחלט אולטימטיבי מבחינת ניצול הזמן העומד לרשותכם, וביקור בפארק הלאומי טורס דל פאיינה, שכבודו במקומו מונח, עלול לסבך אותו ולייקר אותו מאד.
לגבי ההערות שקיבלתם מ"סוויד" אפשר בהחלט להתווכח.
לטייל באזורי האגמים אפשר גם חדשיים ולאו דווקא 10 ימים, אז לקבוע שאין מה להסתובב שם למשך יותר משמונה ימים זה בעייתי. משך הזמן תלוי במה שאתם מתכוונים לעשות באזור !
אני אישית הייתי לוקח יומיים-שלושה מבואנוס איירס לטובת שילוב של טרק פיץ-רוי עם הימים באל קלפאטה, אך שוב, הנושא תלוי ברצונותיכם.
הערה למיכל = אם את מוצאת כרטיס בואנוס לברילוצ'ה הלוך וחזור ב 500 דולר לאדם, עשי לי טובה וקני גם לי כרטיס במחיר מצוין זה !
ואחרון חביב לאילן: הנושא בהחלט נאכף. במידה ותצליח בדרך כלשהי לקנות כרטיס המיועד לאזרח ארגנטינאי, כאשר תגיע לשדה התעופה יאלצו אותך במקרה הטוב (אם יהיה מקום באותה הטיסה) לשלם את ההפרש בין מחירי הכרטיסים. במקרה הרע לא יהיה מקום על הטיסה ואז תהיה לך בעיה חמורה ויקרה הרבה יותר...
מאחל לכולכם טיולים מצויינים, מרתקים וכיפיים !!
אם למי מכם יהיו שאלות נוספות כתבו לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. סדר בבלגאאאאאאאאאאאאן !! תגובה ל - 8 02/07/2008 20:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יותם,

תודה רבה על העזרה !

1. היכן באתר של Aerolíneas Argentinas כתוב שהמחירים באתר מיועדים רק לתושבי ארגנטינה ?

2. כיצד אני יכול לרכוש באינטרנט כרטיסים בצורה עצמאית ?

3. האם lan היא חברה אמינה מספיק, והאם ניתן לרכוש ברשת ?

תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. בכיף ! תגובה ל - 9 02/07/2008 20:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שוב שלום
1.למיטב ידיעתי כלל לא מצוין באתר של אארולינאס שהמחירים מיועדים לארגנטינאים בלבד. דרך "נאה" למשוך לקוחות...
2.על מנת לרכוש כרטיסים באינטרנט בצורה עצמאית יש לעקוב אחר ההוראות באתר של חברת התעופה ולפעול על פיהן.
3.חברת "לאנ" בהחלט נחשבת אמינה. הצרה איתם היא שיש להם מעט מאד טיסות באופן יחסי לאארולינאס...
אין לי מושג האם ניתן לרכוש כרטיסים שלהם באינטרנט, חפש וראה !
להתראות, יותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. בכיף ! תגובה ל - 10 02/07/2008 20:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1+2. לא סביר שיאפשרו לרכוש כרטיסים דרך האינטרנט, ולא יכבדו אותם במקום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הכוונה היא כמובן למחירים עבור תיירים תגובה ל - 11 02/07/2008 21:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אלה לא מופיעים באתר, הם ודאי יופיעו כאשר תנסה לרכוש את הכרטיסים המוזלים יותר...
אם אינך מצליח לרכוש כרטיסים דרך האתר, אתה מוזמן כמובן לעשות זאת דרכינו.
יותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תיקון בהתייחסות לשאלה תגובה ל - 12 02/07/2008 21:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סליחה שמתי לב שייתכן שבשאלתך התכוונת לדבר אחר.
תשובתי לך אם כן, הקדם ורכוש את הכרטיסים דרך האינטרנט !
אני מבטיח שלא אכעס !
בהצלחה ולהתראות, יותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ימות המשיח תגובה ל - 8 02/07/2008 21:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
פרט לקטע של המחירים שאני מבין בהם כמו... טוב אין עוד משהו שאתם כבר יודעים שאני לא מבין בהם,
אני לשם שינוי מסכים עם כל הנאמר.

אוסיף רק לזוג הראשון, שלהגיד "10 ימים בברילוצ'ה" זה עניין מאוד כוללני, ואני אצא מתוך הנחה שבעשרת הימים הללו לא התכוונתם רק לשבת במלון, בעיר עצמה, אלא לטייל בכל רחבי האיזור המקיף את העיר ונקרא איזור האגמים, ו-10 ימים מתוך חודש נראה לי סביר בהחלט.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. הכוונה היא כמובן למחירים עבור תיירים תגובה ל - 12 02/07/2008 21:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יותם,

תודה על ההמלצות החוזרות ונשנות לרכוש דרכך... Rolling Eyes
אך כתבת שהמחירים של ארוליינס לא מיועדים לתיירים, והנושא אף נאכף,
ולאחר מכן כתבת דברים מבולבלים.

אשמח אם תוכל להבהיר את דבריך ולגבותם בלינקים רלוונטים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. חה חה חה .... בכל זאת סוכן נסיעות... תגובה ל - 15 02/07/2008 21:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם כי לא המלצתי- הזמנתי...
אנסה לענות תשובה מבלבלת פחות:
שוב, למיטב ידיעתי, המחירים הזולים המוצעים באתר האינטרנט של אארולינאס ארחנטינאס מיועדים לבעלי אזרחות ארגנטינאית בלבד.
הווה אומר שכאשר תנסה לרכוש את הכרטיסים במחירים הללו דרך האתר יקרה אחד מן השניים:
1. לא תצליח לעשות זאת.
2. כחלק מהמשך הליך הזמנת הכרטיסים יציגו בפניך מחיר גבוה בהרבה, המיועד לתיירים. במחיר זה כן תוכל לרכוש את הכרטיסים דרך האתר.
מכיוון שכסוכן נסיעות איני עובד מול האתר של חברת התעופה, אלא מול חברת התעופה עצמה, אין לי לינק כלשהו שאוכל להציג בפניך כפתרון אחר.
בהצלחה ולהתראות, יותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. חה חה חה .... בכל זאת סוכן נסיעות... תגובה ל - 16 02/07/2008 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יותם,

מה שאתה כותב, מעיד על כך שאתה כותב לא מתוך ניסיון וידיעה, אלא ניחושים.

אם היית יודע באמת, היית יודע היכן זה כתוב באתר ו/או מה קורה באמת כאשר מזמינים ומקבלים e-Ticket, ולא סתם כותב אפשרויות, הגיוניות ככל שישמעו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. חה חה חה .... בכל זאת סוכן נסיעות... תגובה ל - 17 03/07/2008 07:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  micmes לא מחובר micmes  משתמש פעיל 313 הודעות עד כה
תודה יותם.
אני יקנה לך בכייף כרטיס אתה בא איתנו?
יום טוב וסופ"ש מעים
מיכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. חה חה חה .... בכל זאת סוכן נסיעות... תגובה ל - 18 03/07/2008 08:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ilanrimon לא מחובר ilanrimon  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
לגבי המחירים באתר של ארוליינס:
המחירים בפסו הם רק לארגנטינאים, אבל אם אתה מזדהה בהתחלה כמישהו מארה"ב למשל, הוא יתן לך מחירים בדולרים, ואלה כבר המחירים האמיתיים (הרבה יותר יקרים מהמחירים בפסו).
אם מישהו הוא שחקן מט"ח, הם נותנים את המחירים עפ"י המדינה ממנה אתה מזדהה, אז אולי אפשר ככה לקבל כרטיסים מעט זולים יותר (יכול להיות שהמחיר בסטרלינג יהיה משתלם יותר מבחינת שער המרה לשקל).
אין לי כמובן מושג אם הם בודקים את ארץ המוצא שלך או רק בודקים שאתה לא ארגנטינאי, לכן אם תרצו לשלם במטבע אחר - על אחריותכם Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. חה חה חה .... בכל זאת סוכן נסיעות... תגובה ל - 19 03/07/2008 09:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא מעוניין לרכוש כרטיסים מוטלים בספק, ולהתקל (אולי) בבעיות בשדה,
כיצד עלי לרכוש כרטיסים בטוחים (גם אם יעלו יותר),
להזדהות כתושב ארה"ב ולרכוש בדולרים, או שאפשר להזדהות כתושב ישראל ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. חה חה חה .... בכל זאת סוכן נסיעות... תגובה ל - 20 04/07/2008 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nadavh86 לא מחובר nadavh86  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
מבדיקה באתר של AA מצאתי את הקטע הבא:
Notice for passengers not residing in Argentina

The fares expressed in pesos (ARS) for flights within Argentina do not apply to the tickets bought in foreign countries. They are only applicable to people residing in Argentina.

על הדרך כבר בדקתי כמה עולה אם הייתי תושב ארה"ב וקיבלתי מחירים זהים להצעות של יותם אם לא יותר גבוהות.

אולי יש דרך לעקוף את העניין, אני לא הצלחתי למצוא.
הוספתי קישור לתקנון באנגלית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. icon5.gif   סוכן נסיעות וניחושים?! תגובה ל - 17 05/07/2008 00:39 לתגובה קודמת
  Oferc23 לא מחובר Oferc23  משתמש בינוני 81 הודעות עד כה
יותם, לא נעלבת מתגובה 17?
על סמך עבודה משותפת ובירורים מול יותם, אני יכול להעיד שהדברים שכתב כאן מבוססים על ידע ולא ניחושים. יש מחירים שהם רק לאזרחי ארגנטינה ולא הייתי ממליץ לאף אחד להתחכם איתם, יש מחירי אינטרנט ויש מחירים שסוכני נסיעות מקבלים מחברות התעופה ובמקרים מסויימים יהיו אטרקטיבים יותר. לא הכל אפשר לפרסם בציבור. מי שמעדיף אתר אינטרנט על יעוץ וטיפול אישי של סוכן הנסיעות -זכותו!
וליותם - בהצלחה ושבת שלום.
עפר

עפר, סוכן נסיעות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם ניתן לקנות סים בפרו ולדבר יותר בזול?
להודעה הבאה:קורס רציני ללימוד ספרדית למתקדמים בארגנטינה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף