כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon3.gif  פלאפון מקומי באירופה 02/07/2008 15:26 לתגובה הבאה
  Os לא מחובר Os  משתמש בינוני 125 הודעות עד כה
היי,
בעוד כמה ימים אני יוצאת לטיול בן 90 יום באירופה, דרך ספרד, פורטוגל, צרפת, איטליה ויוון. אני רוצה שיהיה ברשותי פלאפון במהלך הטיול.
מכשיר הפלאפון שלי כבר פתוח לכרטיס סים זר וכו', בדקתי את האופציות לשימוש בחשבון הפלאפון הישראלי שלי או בחשבון האנגלי (שם אני גרה כרגע) ובינתיים שתי האופציות לא כל כך אטרקטיביות...

והשאלה היא:
כאשר אני קונה כרטיס סים מקומי, נניח כזה של PAY AS YOU GO, נניח בספרד, האם הכרטיס הוא מקומי לספרד בלבד, או שהוא נחשב מקומי לכל האיחוד האירופי?

אשמח לכל מידע בנושא מבעלי נסיון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פלאפון מקומי באירופה תגובה ל - 1 02/07/2008 15:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 2199 הודעות עד כה
כרגע תשלמי תשלום גבוה מאד עבור שימוש מחוץ לספרד (כמו האנגלי מחוץ לאנגליה). אם את רוצה להשתמש בטלפון Pre-Paid, הזול ביותר יהיה לרכוש/להשיג בכל מדינה כרטיס SIM משלה.

גיל נסע לחו"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פלאפון מקומי באירופה תגובה ל - 2 02/07/2008 15:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Os לא מחובר Os  משתמש בינוני 125 הודעות עד כה
גיל -תודה רבה על האינפורמציה!

נראה לי שלהישאר עם הפלאפון האנגלי יהיה הרע במיעוטו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. פלאפון מקומי באירופה תגובה ל - 2 02/07/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מאיר שפירא מורה דרך לא מחובר מאיר שפירא מורה דרך  משתמש פעיל 266 הודעות עד כה
צודק קודמי, כדאי לקנות כרטיס סים פרי-פייד בכל ארץ כיוון שכך זה בכל מקרה יהיה הזול ביותר משיחות באמצעות טלפון ישראלי.

לפני כחודש הגעתי לכרתים וכרטיס הסים המקומי שלי לא היה טוב כיוון שמסתבר שכל 15 שנה צריך להחליף כרטיס.
לא קניתי כרטיס חדש אלא טלפון חדש, סליידר חדיש של סמסונג שעלה לי 60 יורו(והיו בו 30 יורו שיחות), אז יש להניח שכרטיס הסים המקומי לבדו עולה חצי מזה, זה ממש יוצא זול, גם אם צריך לקנות חדש בכל ארץ ולהמתין מספר שעות עד שישתלב ברשת המקומית.

שימרו על שמנו הטוב בכרתים * מורה דרך וחוקר את כרתים מ-1990 * מנהל פורום כרתים www.metaylim.co.il
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. פלאפון מקומי באירופה תגובה ל - 3 02/07/2008 19:08 לתגובה קודמת
gilgi gilgi לא מחובר gilgi  משתמש פעיל 2199 הודעות עד כה
תבדקי ותשווי תעריפים גם לישראליים עם שיחות מוזלות (בשיטת Call back). לפעמים יוצא יותר זול להשאר עם הישראלי.
אם החשבון הוא סך הכל עלות השיחה לשיחות מישראל הרי יש להביא בחשבון את עלות השיחה היוצרת מהארץ + עלות קבלת שיחה בחו"ל. מכיוון שעלות שיחה מישראל לטלפון סלולרי בחו"ל יקרה מאד - לפעמים עדיף לשלם עבור קבלת השיחה בחו"ל מאשר על השיחה היוצרת בארץ!

גיל נסע לחו"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אשמח לדעת ע"פ נסיון של אנשים בקשר לרכב בכרתים
להודעה הבאה:דזנסאנו או ורונה דחוף

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר