|
| 2. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 1 |
02/07/2008 20:58   |
|
המחיר נשמע סביר בהחלט. קח בחשבון שמיסי הדלק הרקיעו בחודשים האחרונים והם עכשיו מהווים יותר מ- $400 בחישוב הכללי.
בנוגע לרשימת ההמתנה, הייתי מציע לך לחפש מהר משהו אחר. הסיכוי שתקבל את זה הוא קלוש.
אייר ניו זילנד מציעים כיום טיסות קצת משונות אבל משתלמות בהחלט. טיסה עם אלעל ללונדון ומשם טיסה של אייר ניו זילנד לאוקלנד שעוברת דרך לוס אנג'לס. סיוט שלא ברא השטן וגם צריך ויזה לארה"ב, אבל אם אתה שורד את כל זה יצאת בפחות מ- $1900 שזה כבר מחיר מציאה ממש. יש כרגע מקומות ליציאה באמצע נובמבר, אבל חזרות קצת קשה למצוא.
Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
|
|
|
|
|
| 4. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 3 |
02/07/2008 23:57   |
|
|
אני לא יודעת מה התוכניות שתיכננת לך לאחרי החזרה לארץ אבל אם אומרת שכל הטיסות מלאות עד ה6 באוקטובר אז מה הבעיה לטוס ב7 או ב8?
אני מבינה שרצית לטוס שבוע קודם אבל נראה לי ששבוע לכאן או לכאן זה לא כזה קריטי.
גם כשאני טסתי לא היה מקום על טיסות ואני דווקא נאלצתי להקדים את הטיסה בשבועיים בגלל זה וגם לי זה לא הכי התאים כשהזמנתי את הכרטיס טיסה אבל זה הופך להיות מאוד שולי.
חוץ מזה ששווה לך לברר בכמה סוכנויות.אל תשכחי שסוכנות משווקת כמו מקומות שיש לה בחבילות ודילים. אולי לסוכנים אחרים כן יהיו מקומות או פתרון יצירתי יותר.
|
|
|
|
| 5. שאלה לגבי טיסה תגובה ל - 4 |
03/07/2008 22:57   |
|
כוונתי הייתה שתבדקי תאריכים אחרים או, במידה ואת לא כל כך גמישה בתאריכים (למה שלא תהיי, אגב?), אפשרויות במסלולים אחרים עם חברות אחרות.
את מוזמנת לדרוש מהסוכן שלך הצעות לחברות הבאות:
- אלעל לצעירים. יש מסלולים דרך בנגקוק, הונג קונג וגם בייג'ינג.
- קוואנטס, דרך בנגקוק\הונג קונג לסידני\מלבורן ומשם לאוקלנד\כרייסטצ'רץ'.
- קתאי פאסיפיק דרך הונג קונג.
- תאי דרך בנגקוק
- סינגפור איירליינס דרך אירופה וסינגפור.
- רויאל ג'ורדניאן דרך עמאן ובנגקוק.
אגב, על טיסות לניו זילנד, כרטיסים המשלבים שתיים ולפעמים יותר חברות תעופה, אף סוכן נסיעות לא מחזיק סטוק מקומות. צריך פשוט למצוא סוכן מספיק עקשן שיחפש מספיק חזק כדי למצוא מקומות. ולא - לא תמיד מוצאים ואז צריך לשלם יותר.
Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
|
|
|
|
|