|
| 2. גרוסגלוקנר בקרוואן - מאד מאד לא פשוט תגובה ל - 1 |
03/07/2008 09:15   |
|
הודעה ללא תוכן
בואי נעבור כי מחשיך עוד מעט שנינו ושמש שוקעת,
ללכת ללכת לאן שאפשר, יש מי שדואג לנו שמה
|
|
|
|
| 3. הגעה לגרוסגלוקנר עם קראוון - אשמח לקבל הכוונה תגובה ל - 1 |
03/07/2008 10:53   |
| |
yosi555 |
585 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב
לא הבנתי מהיכן אתם מגיעים ולאן אתם מתכוננים לחזור אבל מעבר ההרים הוא כביש לא קל לנסיעה מפותל ולא זכור לי משנה שעברה שראיתי סוג של קראוון עולה רק מכוניות פרטיות ואופנועים .
לעלות ולרדת זה לא לעלות לכרמל ולרדת זאת נסיעה ועצירות במיצפים ובחניונים ולאר מכן ירידה לכיוון LIENZ כך שלא עושים הלוך ושוב למעט אם עולים עד לנקודת השיא וחוזרים שנראה לי סתם.
לגבי המנהרה כנראה הכוונה למנהרה באמצע הדרך לא יודע מה גובהה ואם רכב קראוון יכול לעבור בו.
כדי לבדוק באתר של מעבר ההרים עצמו
יום טוב
יוסי
 |
 |
| DSCN0872.JPG(גודל:11.25KB) | DSCN0886.JPG(גודל:12.57KB) |
|
|
|
|
|
|
| 6. הגעה לגרוסגלוקנר עם קראוון - אשמח לקבל הכוונה תגובה ל - 1 |
03/07/2008 11:28   |
|
היי,
אין איסור על נסיעה בקראוון בדרך הגרוסגלוקנר. בוודאי אפשר לנסוע עם קראון לא נגרר (מה שמכונה motorhome ( ובוודאות ראינו הרבה כאלה, אפילו בעליה לאדלוויז שהיא קצת צרה וקשה יותר. זה לא אומר שהנהיגה בכביש יפהפה זה פשוטה או קלה, אבל אפשרית, בוודאי למי שמנוסה בנהיגה בדרכים הרריות. ואת מיומנות הנסיעה שלכם-אתם בעצמכם יכולים לדעת ולהעריך.
לגבי המנהרה, זו שאסורה לקראוונים היא ברכבת המכוניות לבאד גסטיין.
אפשר לחזור צפונה בדרך ה felbertauern היפהפיה (כביש 108, פונים צפונה /ימינה בליאנץ). גם בה יש מנהרה בתשלום, ואם תבקשו בכניסה לגרוסגלוקנר כרטיס משולב, יצא לכם יותר זול (לא יודעת אם זה משתלב עם כרטיס הזלצבורגרלנד). זו דרך מקסימה. אני מאד ממליצה גם לעצור גם בהלינגבלוט, ולהיכנס לכנסייה שם, ונדמה לי שלא רחוק יש גם חנות גבינות טובות. אישית לא ממליצה לנסוע הלוך ושוב באותה דרך, אבל זה לשיקולכם.
הנה אתר הגרוסלוקנר למידע נוסף
http://www.grossglockner.com/highalpineroad/arrival.htm
תהנו!
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
|
| 9. אפשר גם הפוך-מדרום לצפון תגובה ל - 8 |
03/07/2008 13:14   |
|
נסענו פעם מצפון ופעם מדרום. נדמה לי שלא היה הבדל משמעותי מבחינת ההנאה מהנוף...
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
| 11. אפשר גם הפוך-מדרום לצפון תגובה ל - 9 |
03/07/2008 14:57   |
|
|
לנירית, תודה גם בשמי.
אנחנו מגיעים מהדולומיטים באיטליה, וטוב לדעת שלא "נפסיד" אם נגיע לדרך גרוסגלוקנר מהכיוון הזה.
ושוב- נסיעה טובה והמון תודה, על עצות "טירול" במיוחד...
|
|
|
|
|
|