|
| 2. נגישות לאינטרנט בבריטניה ואירלנד תגובה ל - 1 |
03/07/2008 11:05   |
| |
Os |
123 הודעות עד כה |
|
|
לפני הכל חשוב לי להדגיש שאת אנגליה אני מכירה מלונדון דרומה, ובאירלנד לא הייתי.
בערים גדולות ובלונדון עד כמה וכמה תוכל להתחבר לאינטרנט טוב עד סביר בחינם, במקומות רבים, בתי קפה, פארקים או סתם ב"הוט ספוטס". הבעיה היא שכשיוצאים מהערים - אבדת. אישית עוד לא נתקלתי כאן בתחנת דלק שמציעה קליטת רשת (אשקלון או לא, כנראה שאנחנו באמת מעצמת הייטק ).
אם אתה ללא לפטופ, בכל מקום יישוב בגודל סביר תהיה לך אפשרות להשתמש באינטרנט בתשלום. בישובים קטנים יותר, חפש את הספריות המקומיות, בהן יש את הסיכוי הטוב ביותר למצוא מחשב מחובר.
קח בחשבון שלקחת איתך לפטופ כרוך בטרחה מסויימת - מבחינת לשמור עליו מפני גניבה או מפני נפילות ואחסון נכון.
אם בכל זאת אתה לוקח את הלפטופ ואתה רוצה לשפר את יכולת הקליטה שלו, מוכרים כאן בלונדון מכשיר שנקרא באריכות
USB dongle for mobile broadband
יכול להיות שמוכרים כזה גם בישראל ואני לא מעודכנת.
זה מכשיר קטן, קצת יותר גדול מפלאש דרייב ממוצע, שמתחבר למחשב בUSB ומאפשר לך לקלוט אינטרנט בכל מקום שיש בו קליטה סלולרית (ז"א כמעט כל מקום). עד כמה שאני יודעת אתה משלם כמו על טלפון - דמי חשבון מסויימים ועבור "זמן אוויר" לפי כמות השימוש.
כשאתה נוחת באנגליה חפש את זה בחנויות אלקטרוניקה או בחנות של Carfone Warehouse שיש בכל חור.
|
|
|
|
| 3. נגישות לאינטרנט בבריטניה ואירלנד תגובה ל - 2 |
03/07/2008 17:18  |
| |
רבקה.ק. |
2453 הודעות עד כה |
|
|
עד כמה שאני יודעת בבתי קפה ובמקדונלדס יש וויפי, כך שאפשר להתחבר בחינם. בתי מלון מאפשרים כמו איביס והולידיי אין חיבור חינם בחדרים.
רבקה
...שתי דרכים נפרדו ביער עבות, בחרתי בזאת שהלכו בה פחות וזה היה כל ההבדל.
|
|
|
|