כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הונד המלצות ליום גשם 30/06/2008 11:49 לתגובה הבאה
דפנה פ  משתמש לא מוכר
שישי אנחנו טסים ונראה שעומד להיות גשום . מה כדאי לעשות בימי גשם ומה ממש לא כדאי (אנחנו זוג+ 4 ילדים 4-10 )
במקור תכננו- שבת - המוזאון הפתוח ראשון דולפינריום שני אפטלינג שלישי - אוטרכט (מוזאון רכבת, תיבות נגינה וכו') וזו ההתחלה שנראה די גשומה (אנחנו 10 ימים). אם בימי שני המוזאונים סגורים ולא הולכים לאפטלינג מה כדאי לעשות (בגשם?) הגשם צפוי עד רביעי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הונד המלצות ליום גשם תגובה ל - 1 30/06/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נילי ר לא מחובר נילי ר  משתמש פעיל 1035 הודעות עד כה
היי דפנה,

מצורפים שני אשכולות עם הצעות לימים גשומים.

תהנו!

נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 1 01/07/2008 07:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דפנה פ  משתמש לא מוכר
הי נילי תודה, לא ראיתי בקישור הראשון התיחסות ליום גשם למה התכוונת?
האם הדולפינריום ביום גשום אפשרי? (יש מעל למקומות הישיבה גג?) ואותו הכנ"ל לגבי אפטלינג , האם יש הרבה תחנות בתוך מבנה? אנחנו יכולים לנסות לדחות את כל הדברים שעולים המון ושווה שיהיו ללא גשם לסוף הטיול (בתקווה שאז לא ירד גשם)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon6.gif  הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 3 01/07/2008 12:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ויקה לא מחובר ויקה  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
היי אני גם מכינה עכשיו תוכנית, אנחנו נוסעים בסוף אוגוסט.
אני חושבת שפארק המים טרופיקנה מקורה ודי נחמד (מהתגובות )
וגם באמסטרדם יש מלא מה לעשות אפילו ביום גשום: מוזיאון אנה פרנק,
NEMO(לדעתי מקורה) , מוזיאון ואן גוך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 3 01/07/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי דפנה,

לא יודעת למה הקישור לא העלה את מה שהתכוונתי. בכל אופן מצרפת קישורים חדשים בתקווה שיעלו. החיפוש עצמו פשוט מאד: בחיפוש מתקדם אני מחפשת את הקטגוריות "יום גשום" ומגבילה ל"בגוף ההודעה" ו"גם וגם". תמצאי כך אין סוף אופציות.

לגבי דולפינריום - יש לא מעט הסתובבויות בין המופעים. הופעות רבות מתקיימות בחוץ כך שלדעתי עדיף לא ביום גשום (היינו שם פעמיים בטיולים שונים וביום שהיה סגרירי היה פחות נחמד).
לגבי אפטלינג - חד משמעית לא ביום גשום. בטיול האחרון חזרנו לשם בגלל שביום הראשון ירד גשם והיו איזורים רבים שלא נהננו מהם.

תהנו!

נילי

[עודכן ב:01 יולי 2008 20:43:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon1.gif  הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 5 02/07/2008 08:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דפנה פינטו לא מחובר דפנה פינטו  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
תודה על כל הטיפים, יום שישי יוצאים. אולי נקח מחשב נייד ואספר לכם מהשטח. מבטיחה לספר הכל בחזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 6 02/07/2008 08:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nailicq לא מחובר nailicq  משתמש פעיל 417 הודעות עד כה
מהניסיון, התחזית מאוד לא מדויקת. אנחנו היינו בהולנד לפני שנתיים. יום לפני שיצאנו, לפי התחזית היה אמור להיות שבוע רגיל בטמ"פ לעונה וגשום. בפועל היה לנו שבוע מאוד חם (כמעט כל יום 30 מעלות) וגשם לא היה כמעט במשך היום (היה המון גשם בלילות). בכפרי הדייגים היה לנו גשם למשך 5 דקות ונכנסנו לחנות עד שזה עבר. ובאפטלינג, כשיצאנו מאחד המתקנים המקורים גילינו שהיה גשם. אני לא הייתי משנה תוכניות בגלל מזג האויר. יכול להיות שתשנו ובסוף בכלל לא יהיה גשם וחבל על היום המבוזבז. מה גם שהגשם הוא מאוד מקומי, כך שלא ניתן ליצפות באיזה איזור יהיה ובאיזה לא. אני הייתי זורמת עם התוכניות ומקוה למזל טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 6 02/07/2008 08:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זיוה זיוה לא מחובר זיוה  משתמש פעיל 3542 הודעות עד כה

דפנה, ספרי לנו כשתחזרי. הטיול הוא הזדמנות להתנתק ואנחנו נחכה בסבלנות.
אפילו לא עניתי לג'מוס ששלח ד"ש מאוסטריה - שלא יתחיל כאן להתכתב איתנו עכשיו במקום לצלול כמו שצריך בחווית הטיול.

מאחלת לכם טיול נהדר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 6 02/07/2008 09:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1366 הודעות עד כה
תבדקו כל בוקר את התחזית באתר ההולנדי

http://www.weer.nl

זה הכי מדוייק שמצאתי לגבי הולנד ונותן אינדיקציה ספציפית לגבי כל מקום.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 9 02/07/2008 16:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בדיעבד אחרי החוויה הפחות מוצלחת (והיקרה מאד) באפטלינג - כן הייתי משנה (כמובן רק אם יש אפשרות) תוכניות בהתאם למזג האוויר.
שמרי במועדפים את האתר של מיכל וכנסו כל ערב אליו - לפיו תוכלו לדעת. ביום האחרון החלטנו לנסוע לאפטלינג ולא לדונריל בגלל שהתחזית לאפטלינג היתה טובה יותר.
דבר נוסף - וזה צויין כאן בעבר, יכול להיות גשם שוטף בעיר אחת ו- 20 קמ"ש משם שמש ויום נפלא. כך שאפשר "לברוח מהגשם"...

בהצלחה! Smile

נילי

[עודכן ב:02 יולי 2008 16:52:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 10 04/07/2008 04:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 378 הודעות עד כה
מזג האויר משתנה מרגע לרגע וקשה לסמוך על התחזית.
באמסטרדם ניתן לטייל ביום גשום. גם השייט מקורה.
לגבי אפטלינג- נכנסנו ביום שמשי להפליא, ואח"כ ירד גשם שוטף שבהמשך נחלש והפסיק.
למעשה, לא היה יום בטיול שלנו ללא גשם, אך זה רגעי וחולף בדר"כ ולא נתנו לזה להשבית את ההנאה.
המסקנות שלי-
תמיד שיהיה מעיל ניילון ב"שלוף" (הוא קל מאד ומכסה את רוב הגוף). מטריה אינה תחליף כי לא תמיד מגינה כראוי.
בנוסף, להצטייד בפליז למקרה שגם קר ובגדים להחלפה בהישג יד.
כמו כן, להשתדל ללכת בימים הראשונים השמשיים בטיול למקומות שעדיף לבקר בהם במזג אויר טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הולנד המלצות ליום גשם תגובה ל - 11 04/07/2008 04:37 לתגובה קודמת
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 378 הודעות עד כה
"ברחה" לי אופציית העריכה- אז רק רוצה לסייג את דברי בכך שבזמנו (טיילנו ב-2004) לא הכרתי את אתר התחזית שהומלץ לך כאן, ואם הוא אכן מדייק- זה נהדר!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סיכום טיול נורמנדי ופריז
להודעה הבאה:הגעה לגרוסגלוקנר עם קראוון - אשמח לקבל הכוונה