כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דחוף מה הגישה נוחה וקצרה בבתי מלון בקוסטה ברבה... 04/07/2008 14:39 לתגובה הבאה
  moil לא מחובר moil  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
המשפחה (עם ילדים) נוסעת לברצלונה וקוסטה ברבה, אשמח להמלצה על מרחק הליכה רגלי נוח וקצר מתחנת הרכבת עד בתי המלון הבאים:
Palace Calella ,ROYAL BEACH ,ROYAL SUN ,ROYAL STAR.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דחוף מה הגישה נוחה וקצרה בבתי מלון בקוסטה ברבה... תגובה ל - 1 04/07/2008 18:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eladbad לא מחובר eladbad  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
ערב טוב, אני לנתי במלון Palace Calella המלון עצמו סה"כ סביר אבל המרחק מהרכבת הוא כרבע שעה הליכה ברגל. אמנם אני הייתי ממליץ לשכור רכב כמו שעשיתי כיוון שההליכה היא מתישה בעיקר בערב כשאתה חוזר עייף אחרי יום שלם של התרוצצות והמוניות די יקרות מה גם שאתה לא יכול לראות את האטרקציות העיקריות כמו המזרקות המרקדות בכיכר אספניה כי הרכבת האחרונה יוצאת בדיוק שהמופע מתחיל בנוסף להפתעתי גיליתי כי הנסיעה ברכב הייתה קצרה יותר מברכבת ומצאתי כל הזמן מקומות להחנות את הרכב בחינם וקניתי כרטיס חופשי יומי לרכבת תחתית ככה שיכלתי לקבוע לעצמי את סדר היום ולא הייתי מוגבל לפי רכבות (הנסיעה ברכב כחצי שעה). מקווה שעזרתי ושתהיה שבת שלום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דחוף מה הגישה נוחה וקצרה בבתי מלון בקוסטה ברבה... תגובה ל - 2 05/07/2008 13:23 לתגובה קודמת
  moil לא מחובר moil  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
תודה על המידע, האם מלון אולימפיק בסמוך אלין?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת: שמעתי שהשנה יש בעיות עם צעירים בנאפה
להודעה הבאה:לינה למשפחה (6) בהולנד

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר