כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלון MGM גרנד בוגאס - מי מכיר 04/07/2008 16:51 לתגובה הבאה
  bini21 לא מחובר bini21  משתמש פעיל 258 הודעות עד כה
והאם לילה במחיר של 191$ כולל מיסים זה מחיר הגיוני למלון זה (2 לילות בסופשבוע) + לילה ביום חול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלון MGM גרנד בוגאס - מי מכיר תגובה ל - 1 04/07/2008 19:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1179 הודעות עד כה
לא מכירה את המלון.
בקשר למחיר - בלאס וגאס המחירים משתנים בהתאם ליום בשבוע, אירועים בעיר ובמלון עצמו ועוד.
באותו יום יכול להיות המחיר הכי גבוה במלון אחד והכי נמוך באחר.
תנסי להשוות באתר ההנחות smartervegas.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היינו שם. מלון נחמד. מאד מאד גדול. תגובה ל - 1 04/07/2008 20:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1280 הודעות עד כה
הדרך מהמעלית לחדר היתה טיול בפני עצמו... כדאי לבקש חדר שקרוב למעלית.
עשינו את הצ'ק אין כבר בשדה התעופה של וגאס וכשהגענו למלון ראינו איזה תור ענק חסכנו בזה - מומלץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. היינו שם. מלון נחמד. מאד מאד גדול. תגובה ל - 3 04/07/2008 21:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי תמי
את לא נשמעת לי כ"כ נלהבת, הוא לא מפואר כמו שהוא נראה?
מישהו ממליץ על מלון אחר כמו מונציה שעולה בערך כמו חצי טיול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לא, הוא היה נחמד מאד. לא הצטערנו תגובה ל - 4 04/07/2008 22:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1280 הודעות עד כה
שבחרנו בו. הוא נתן תמורה טובה לכסף. לא לקחתי מראש בחשבון את ההשלכות של להיות במלון כל כך גדול, כמו התור לצ'ק אין והמרחק של החדר מהמעליות, אבל זה לא היה נורא. מבחינת פאר, החדרים היו בסדר, לא מפוארים במיוחד אבל מרווחים ונוחים. אני חושבת שבכל מלון זה יהיה ככה חוץ מאשר הכי יקרים או אם לוקחים סוויטה... אני באופן כללי פחות מתלהבת ממלונות ענק במרכזי ערים, ומעדיפה בהרבה מלונות קטנים וכפריים בלב הטבע והנוף...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לא, הוא היה נחמד מאד. לא הצטערנו תגובה ל - 5 04/07/2008 23:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נשאלת השאלה האם כדאי להשקיע 550$
או שכבר עדיף לישון במוטל טוב....

יש אופציה אחרת של מעבר בין המלונות - 2 לילות במלון אחד ולילה אחד במלון אחר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לא, הוא היה נחמד מאד. לא הצטערנו תגובה ל - 6 05/07/2008 00:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  im לא מחובר im  משתמש בינוני 100 הודעות עד כה
כמו שריקי כתבה תנסה לחפש ב SMARTVEGAS . יש שם דילים שווים ביותר
הזמנתי דרכם 2 מלונות .
בנוסף - באחד השירשורים הקודמים מצאתי לינק לאתר שנותן מידע על כנסים במלונות וגאס לפי תאריכים ומלונות . שווה לבדוק האם במלון שאתה מתכוון להזמין אין בדיוק איזה כנס ענק .
לצערי אני לא מוצאת את הלינק שוב .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מלון MGM גרנד בוגאס - מי מכיר תגובה ל - 1 05/07/2008 12:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1856 הודעות עד כה
יופי של מלון - נכון שהוא ענק (פעם הוא היה המלון הכי גדול בעולם - לא בטוח אם הוא עדיין כזה) אבל ממוקם מצויין בסטריפ ויש בו המון אטרקציות בפנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לתמי - צ'יק אין למלון כבר משדה תעופה תגובה ל - 3 05/07/2008 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ש ר י לא מחובר ש ר י  משתמש פעיל 281 הודעות עד כה
מנצלת את המידע שלך לשאלה, לא ידעתי על אפשרות זו. האם גם בסירקוס סירקוס ניתן לעשות ציק אין בשדה התעופה? תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לתמי - צ'יק אין למלון כבר משדה תעופה תגובה ל - 9 05/07/2008 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1151 הודעות עד כה
איני יודעת לגבי הסירקוס סירקוס - מה שאני יודעת זה לגבי מלונות הרשת של MGM ו-HArrahs .יתכן שיש גם לאחרים.

אני אישית, מעדיפה לצאת משדה התעופה כמה שיותר מהר, ולחכות בתור במלון. כן, אם יש בעיה בחדר או החדר משום מה לא נראה, יורדים לצ'ק אין מיד ומטפלים בזה.

אבל, זאת בהחלט אופציה נוחה.

[עודכן ב:05 יולי 2008 16:09:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. המלונות בווגאס תגובה ל - 4 05/07/2008 16:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 405 הודעות עד כה
היינו באקסקליבר ובסטרטוספר. בגדול אומר שכל החדרים היו מרווחים ונעימים. לא היה בהם משהו מיוחד.
האטרקטיביות של המלונות היא בשטחים הציבוריים. לשם יכולים להגיע גם אלה שלא משתכנים במלון הספציפי ולהנות מהם! על כן חבל לדעתי להוציא הון על מלון מפואר. לעיתים המחירים בווגאס אכן מאד נמוכים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לתמי - צ'יק אין למלון כבר משדה תעופה תגובה ל - 9 05/07/2008 18:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1856 הודעות עד כה
לסירקוס סירקוס אין צ'ק אין בשדה התעופה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אופיר תודה תגובה ל - 12 05/07/2008 20:44 לתגובה קודמת
  ש ר י לא מחובר ש ר י  משתמש פעיל 281 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לגבי בתי מלון בניו יורק
להודעה הבאה:נחיתה בלאס וגאס

חיפוש מהיר

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן