כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תכנון טיול באיים(קו סמוי) /קורס צלילה ב 10 ביולי 02/07/2008 00:25 לתגובה הבאה
  saridino לא מחובר saridino  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
אני חוזרת שוב לתיאלנד הפעם עם בתי בת ה- 14. אבקש עזרתכם לתכנן מסלול ומלונות שבמרכז קורס צלילה ב BAN בקו תאו. הכוונה שלי נחיתה בבנגקוק וישר לקוסמוי ליומיים -שלושה והמשך לקו טאו לקורס צלילה (בני עשה את הקורס ב BAN) סיבוב איים וחזרה לבנקוק, קצבורי יום "לונה פארק" שופינג והביתה. הייתי בצפון, פוקט ובנקוק אבל באיים האחרים אין לי מושג- הצילו.. יש לכם הצעה לגבי קוסמוי?? אנא עזרתכם הדחופה כי הנסיעה בשבוע הבא, תודה.

[עודכן ב:02 יולי 2008 00:33:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תכנון טיול באיים(קו סמוי) /קורס צלילה ב 10 ביולי תגובה ל - 1 03/07/2008 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  AG לא מחובר AG  משתמש פעיל 3285 הודעות עד כה
Saridino שלום!

אני חוזרת שוב לתיאלנד הפעם עם בתי בת ה- 14. אבקש עזרתכם לתכנן מסלול ומלונות שבמרכז קורס צלילה ב BAN בקו תאו. הכוונה שלי נחיתה בבנגקוק וישר לקוסמוי ליומיים -שלושה והמשך לקו טאו לקורס צלילה (בני עשה את הקורס ב BAN) סיבוב איים וחזרה לבנקוק, קצבורי יום "לונה פארק" שופינג והביתה. הייתי בצפון, פוקט ובנקוק אבל באיים האחרים אין לי מושג- הצילו.. יש לכם הצעה לגבי קוסמוי?? אנא עזרתכם הדחופה כי הנסיעה בשבוע הבא.

***היות והנסיעה בשבוע הבא ועדיין לא הזמנת מלונות?. אני אפרט קצת על מקומות שניתן לבקר במסלול שלך ומקווה שזה יעזור. כמוכן היות ואת קצרה בזמן מומלץ להזמין את קורס הצלילה דרך מרטין (במייל מופיע בכל הודעותיו) כך תחסכי כסף בעלות הקורס (למזמינים במקום אין הנחה).
נחיתה בנגקוק וטיסה לקוסומוי, ישנם המון בתי מלון וגאסטהאוסים תלוי בתקציב.
קוסומוי אטרקציות
היות ויש לכם ''רק'' 3 ימים הייתי מחלק את זה כדלהלן:
1. יום אחד ים בטן גב. חובה ליהנות מהים הנפלא והחול הלבן, לשתות את הכמות היומית של השייקים הנפלאים והפירות הטרופיים הצוננים, ואם בא לכם אפשר לעשות פעילות ימית זו או אחרת ולהירגע אח''כ תחת ידיהם המנוסות של עשרות המסאג`יסטיות שפזורות בחוף. ספר טוב ומנוחה לשמה.

2. יום שני לסייר באי הנפלא הזה שהמון אתרים מדהימים פזורים בו ואפרט רק מעט: (אפשר לשכור קטנוע 20 ש''ח ליום) או ג`יפ 80 ש''ח ליום. (עם או בלי נהג) ולקחת הכל באיזי...
מקדשים ואתרים מומלצים.
Wat Phra Yai and Big Buddha
Kunaram Temple - Mummified Monk
The Leam Sor Chedi
Wat Sila Ngu
Wat Plai Laem
Wat Kiri Wongkaram
להגיע לחופים מדהימים ופינות חמד שתיירים לא ממלאים אותם.
ישנם שני אזורי מפלים :
Hin Lad Water fall
Namuang Waterfall

שקיעות מדהימות ''חובה'' ב:
The Big Buddha

3. יום שייט ל- NATIONAL MARIN PARK מומלץ.

וכמובן בערבים אפשר ללכת מופע קברט של ליידי בוייז נמצא במרכז ללא תשלום (מחייב רק קניית משקה= שייק 50 באט=5ש''ח) מופע של כשעתיים מאוד נחמד. (גם משפחות עם ילדים באות לראות).
מסעדות טובות ולא יקרות.
מועדונים (אם אתם אוהבים) ומנוחה......
4. העברה לקוטאו לקורס צלילה 4 או 6 ימים. ( תלוי כוכב אחד או שניים).
5. ניתן לעבור לקופנגן אולם אנני יודע כמה זמן יש לכם ולכן להלן מס' מועט מהדברים שניתן לעשות בקופנגן:
טרקים רגליים.
טיולי אופניים / קטנוע / טרקטורונים / ג'יפים.
טיול למפלים than sadet , than prapad, Phaeng ולצפוניים יותר ויש לא מעט כאלו באי.
סיור מקדשים, מקדש Wat Khao Tam , המקדש הסיני, וואט פו, ועוד..
רכיבה על פילים במעבה היער.
טיול יום בשייט ל- Angtho ngnational marine park.
אפשר לקחת סירה ולשוט לאיי Nang Yuan אחד המקומות המקסימים מומלץ להישאר ללון.
קורס מסאג'
קורס בישול.
ספורט ימי לסוגיו, (קייאקים, ג'ט סקי, שנורקלים..)
קליעה למטרה בחץ וקשת.
מלחמה בכדורי צבע.
אגרוף תאילנדי.
סדנאות מדיטציה
מסיבות ירח מלא. חצי ירח, ירח שחור, מסיבות תוך כדי שייט ועוד....
רביצה בחוף ים בטן גב ומנוחה...ולאו דווקא בחופים העמוסים.(האד רין).
6. ניתן לחזור לקוסומוי להמשך לאטרקציות נוספות:
חוות נחשים
מופע פילים
קופים
בנג`י
טיול סאפארי.
טרקטרונים.
מופע טיגריסים ונמרים עם ציפורים / תוכים.
מסע בג`ונגל בין צמרות העצים (מדהים) אומגות וסנפליג...
פארק הפרפרים. פרפרים מרהיבים כולל מוזיאון החרקים ועוד....
7. חזרה לבנגקוק, טיול לקצ'אנבורי מאחת הסוכנויות בבנגקוק / קוואסן...
8. לונה פארק, קניות והבייתה....

מקווה שעזרתי קצת...
תעשו חיים

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תכנון טיול באיים(קו סמוי) /קורס צלילה ב 10 ביולי תגובה ל - 1 03/07/2008 12:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יפיתושקי  משתמש לא מוכר
לא לוותר על הקורס דרך BANS הם מעולים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תכנון טיול באיים(קו סמוי) /קורס צלילה ב 10 ביולי תגובה ל - 2 05/07/2008 00:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  saridino לא מחובר saridino  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
ל AG, תודות לתשובה המפורטת שעוזרת לי לעצב את הטיול, אחרי עזרתך הזמנתי יומיים מלון באי סומוי ושלושה ימים קו פנגאן ובורחת לפני ה full moon ל קו טאו לקורס צלילה, השאלה מה כדי לעשות הלאה (לפני בנגקוק) ולפי עצתך קצנבורי וכד') - יש לנו 21 יום.
דר"כ האם יותר זול להזמין קורס צלילה ב BAN אצל מרטין.

שוב אלפי תודות!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תכנון טיול באיים(קו סמוי) /קורס צלילה ב 10 ביולי תגובה ל - 4 05/07/2008 16:27 לתגובה קודמת
  AG לא מחובר AG  משתמש פעיל 3285 הודעות עד כה
Saridino שלום!

21 יום זה פרק זמן יפה לטיול. אולם היות וזו פעם שנייה שלך (ואנני יודע אם גם פעם שנייה של ביתך?). תפרטי יותר במה את מתעניינת והיכן היית כבר בתאילנד? האם הצפון לא בא בחשבון? ולדעתי יומיים בקוסומוי הינם מעט מדי(יש לו הרבה מה להציע..), בהתחשב שיום ההגעה והעזיבה גוזלים כחצי יום או יותר עבור מנהלות (העבדה, טיסה, צ'ק אין וכד'..).

בקשר לקורס הצלילה, בהזמנה דרך סוכן נסיעות בבנגקוק (מרטין מומלץ ), ניתן לקבל הנחה בין כ-1600 באט לקורס כוכב אחד ועד כ-3000 באט לשני כוכבים.

לשיקולך ושבת שלום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיפים לוייטנאם
להודעה הבאה:עלויות וייטנאם

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר