כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ברזיל ואולי גם ארגנטינה באוקטובר?! 05/07/2008 12:36 לתגובה הבאה
שרון  משתמש לא מוכר

אז ככה,
אנחנו זוג סטודנטים שרוצים לטייל באזור ברזיל ואולי גם ארגנטינה כחודש, באוקטובר. נשמח לעזרתכם בכמה שאלות:
1. מה מזג האוויר, ראינו שיש 13 ימי גשם אבל השאלה היא האם זה מפריע לטייל או לרבוץ בחופים?
2. מה המסלול המומלץ, נניח שאנחנו נוחתים בבואנוס איירס וחוזרים מריו, באמצע צריכים עצירה לכמה ימים בסאו פאולו (לביקור משפחה)? ואם לא נוסעים לארגנטינה?
3. כמה אתה מעריכים שהות של חודש באזור הזה בהנחה שאנחנו רוצים לישון במקומות סבבה, לא מלונות פאר אבל מקומות סבירים (אנחנו ממטיילי המזרח ולכן אין לנו מושג...)?

תודה וטיולים מגניבים לכולכם,

שרון וגיא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חזון העצמות הרטובות תגובה ל - 1 05/07/2008 16:41 לתגובה קודמת
  yotami_casazoola לא מחובר yotami_casazoola  משתמש פעיל 367 הודעות עד כה
שלום שרון וגיא
לפני הכל מוכרח לומר לכם, שמכיוון שברזיל המדינה החמישית בגדלה בעולם, וארגנטינה השמינית ברשימה, אולי תעדיפו "לרכז מאמץ" באחת מן השתיים בלבד, וכך לבזבז פחות זמן וכסף בנסיעות, ולהרוויח חוויות עמוקות יותר מן המקומות בהם תבחרו לטייל.
ולשאלותיכם:
1.ייתכן שאיני מעודכן בפלאי הטכנולוגיה, אבל תחזית מזג אוויר לשלושה חדשים מראש נשמעת לי יותר כמו נבואה או חזון...
מן הסתם יהיו מקומות וטיולים שבגשם תעדיפו או תאלצו לוותר עליהם, אבל לפחות בנוגע לבטן-גב על החוף, יש לי פתרון יצירתי עבורכם:
השכירו שמשיה; בימי השמש יהיה לכם צל, ובימי הגשם מטריה !
2. בזמנכם הקצרצר, כאמור, לא הייתי משלב את שתי המדינות, אך אם תתעקשו, אתרי התיירות המרכזיים בארגנטינה בתקופה זו הם אל קלפאטה, פוארטו מדרין, ברילוצ'ה והסביבה ומפלי האיגואסו, שיכולים להוות נקודת מעבר מוצלחת בין בואנוס איירס לסאו פאולו.
3.אני מציע לכם לסחוב 1500 דולר כל אחד, אבל הנושא תלוי מאד בדברים שתחליטו לעשות, ובדרך בה תחליטו לעשותם.
ברזיל וארגנטינה יקרות מן המזרח עשרת מונים.
אם יהיו לכם שאלות נוספות כתבו לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ליותם לימה -בוגוטה מה העלות בבקשה-כיון אחד
להודעה הבאה:מתלבטת

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף