כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! 04/05/2008 09:13 לתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
שלום חברים Smile
מספר שנים לאחר פרוייקט "תרמילאים ותורמים" בנפאל, חוזרת "למטייל", בשיתוף עם משרד החוץ הישראלי, לפעילות הומניטארית במזרח. אנחנו מתכוונים להתחיל פרוייקט ישראלי להעצמת האוכלוסיה המקומית בדרום מערב קמבודיה, ואנחנו מחפשים רכז בשטח לפעילות.

אנחנו מחפשים מישהו/י שיוכל לשהות בשטח לתקופה של 4 חודשים - חצי שנה, החל מסביבות יוני-יולי. יש עדיפות לזוג, אבל זו לא דרישה.

על הרכז להיות בוגר, בעל יכולות אירגוניות, יוזמה ויצירתיות, יכולת ונסיון בניהול אנשים, ויחסי אנוש מצויינים. התנאים בשטח אינם קלים, ולכן חשוב שהרכז יהיה בעל נכונות או נסיון להתמודד עם מצבים כאלה.

בשלב מאוחר יותר נחפש גם מתנדבים לתקופות זמן קצרות יותר)

הפרוייקט נמצא בשלבי הקמה, ולכן עוד אין לנו פרטים נוספים רבים, אבל אשמח לענות לשאלות נוספות. זה הולך להיות פרוייקט מדהים, ואני מעודד את כל מי שרואה בעצמו פוטנציאל לתפקיד ליצור עימי קשר.

Very Happy

[עודכן ב:21 אוגוסט 2008 16:20:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לעשות עוד קצת חשק... תגובה ל - 1 07/05/2008 18:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מצרף כאן מצגת תמונות של הפרוייקט הקודם- "תרמילאים ותורמים" שיתוף פעולה של למטייל, עמותת לתת ומשרד החוץ בעיר ג'נקפור שבנפאל..
http://picasaweb.google.com/papa1213/qvrBvK/photo#s519756602 3755568818
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. גיל, שלחתי לך מסר. תגובה ל - 1 11/05/2008 14:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1653 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה :) שלחתי לך חזרה. תגובה ל - 3 11/05/2008 14:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה :) שלחתי לך חזרה. תגובה ל - 4 12/05/2008 13:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1653 הודעות עד כה
לא קיבלתי.
נסה בבקשה לשלוח שוב ל

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שלחתי שוב :) תגובה ל - 5 12/05/2008 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 18/05/2008 22:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נעה א לא מחובר נעה א  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
גיל שלום
שמי נעה והפרויקט נראה לי מעניין מאוד
יש לי נסיון בהפקה ואירגון
אני סטודנטית לתאטרון חזותי בירושלים
ופנויה מתחילת יולי ועד תחילת נובמבר

אשמח לשמוע עוד פרטים

יום טוב

נעה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 7 19/05/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי נעה Smile
אשמח לתת עוד פרטים!
בבקשה צרי איתי קשר בטלפון 077-3334584.

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 8 10/06/2008 16:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תיתו'ש לא מחובר תיתו'ש  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי גיל,
שמי עמית, סטודנטית לחינוך והוראה ובעלת ניסיון רב בתחום.
הפרוייקט נשמע לי מעניין מאוד ונראה לי שיהיה לי הרבה לתרום,
אך יש לי רק חודש ימים לטובת ההתנדבות- מאמצע יולי עד אמצע אוגוסט.
האם ניתן לבוא ולהצטרף להתנדבות רק לחודש?
אם כן, עם מי עלי ליצור קשר?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 9 10/06/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי תיתוש Smile
כרגע, לצערי, הפרוייקט מתאים רק למי שיש לו לפחות חודשיים. עם זאת, אשמח אם תשלחי לי למייל את הפניה שלך, ואם יש לך גם קו"ח זה בכלל יהיה מצויין, וככה אוכל לעדכן אותך במקרה שתהיינה התפתחויות.
המייל שלי הוא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 21/06/2008 14:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mayafebi לא מחובר mayafebi  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי גיל!

אני סטודנטית מסיימת שנה ראשונה היסטוריה באניברסיטאת ת"א.
בת 23.
הפרוייקט נשמע לי מאוד מעניין ויש לי נסיון רב בהתנדבויות והדרכה...
אני אמנם לא מעוניינת בתפקיד הרכזת אך אשמח מאוד להתנדב במסגרת הפרוייקט. האם זה אפשרי?
אני פנויה מאמצע יולי עד נובמבר
אשמח לשמוע פרטים בקרוב

תודה!
מאיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 11 22/06/2008 10:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי Smile
בהחלט אפשרי.
כדי שלא תאבדי לי בין כל הפניות, יהיה מצויין אם תוכלי לשלוח אלי מייל ( ), עם הקו"ח שלך, וככה כשיהיו לי עוד פרטים אוכל ליצור איתך קשר.
תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 12 29/06/2008 23:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  greatday לא מחובר greatday  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
היי גילי!
אני חייבת לציין שהפרוייקט מעניין, אשמח לישמוע עליו יותר במידת האפשר ואם זה רלוונטי אשמח להצטרף.
שמי יעל אני מתחילה שנה שלישית במדעי ההתנהגות- פסיכולוגיה.
הדרכתי במספר מסגרות בינהם הסוכנות, משרד החינוך.

אשמח לתגובה,

יום טוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 05/07/2008 01:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
noymi21 noymi21 לא מחובר noymi21  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
מה קורה ??
שמי שרון ואני מעוניין לשמוע עוד פרטים על הההתנדבות בקמבודייה, השתחררתי לפני חודשיים והייתי רוב שירותי מפקד , בתפקידי האחרון הייתי רספ.
יש לי רקע בהדרכה ואני מעוניין לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 14 06/07/2008 09:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על הפניה noyme (וגם greatday, כמובן, אם לא קיבלת את המייל שלי בנושא Smile )
אנחנו מאד נשמח אם תבדקו את האפשרות להצטרף אלינו. כרגע מדובר על משלחת ראשונה שתצא בסביבות אוקטובר. במשלחת יש שני סוגים תפקידים:
מתנדבים - שיצאו לתקופה של 3 חודשים
ורכז צוות - שיצא לתקופה של חצי שנה.

אנחנו כרגע מחפשים אנשים לשני התפקידים. אשמח אם תוכלו לשלוח אלי קו"ח, פשוט כדי שיהיה לי עוד קצת רקע עליכם, ואני אצור איתכם קשר מייד כשזה יהיה יותר רלוונטי (בשבוע-שבועיים הקרובים).

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 22/07/2008 15:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  0108 לא מחובר 0108  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
הרעיון לשליחות התנדבותית כזוג מוצא חן בעיניינו
נשמח לקבל פרטים נוספים על ההתנדבות בקולמביה
באם בא בחשבון מבחינתכם האפשרות של שליחות קצרת טווח
כלומר יציאה באפן מיידי וחזרה ארצה לפני ה1.9.08
אולי כבדיקת השטח והכנה לפני בואם של הרכז והמתנדבים האחרים
אנחנו הרבה יותר בוגרים מהגיל הממוצע של המתנדבים כאן
בעלי נסיון מקצועי ואנושי מאד עשיר ומגוון
יזמים בנשמה ותמיד מתמידים ומצליחים במשימות מעל ומעבר
לצפוי ולמשוער
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 16 24/07/2008 12:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  paztrama לא מחובר paztrama  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אהלן גיל..
אשמח לישמוע עוד על הפרויקט. אם צריך מתנדב פשוט לתקופה של חודשיים.בין סוף אוקטובר לסוף דצמבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 17 24/07/2008 13:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי paztrama Smile
אנחנו בהחלט עדיין מחפשים מתנדבים, אבל מדובר על משלחת של שלושה חודשים - מאוקטובר (כנראה) עד דצמבר.
זה יכול להתאים לך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 18 25/07/2008 10:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מתי באוקטובר? שבוע ראשון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 19 25/07/2008 10:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא, לי יש נטייה לחשוב שזה יהיה לקראת סוף החודש, אבל עדיין איןלנו תאריכים סופיים Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 20 25/07/2008 11:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם זה יהיה באיזור אמצע סוף החודש.אז זה מעולה,ובמחינתי אני מצטרף.אם זה יהיה בתחילת החודש אז זה עלול להיות טיפה יותר בעייתי.
שאלה נוספת שיש לי. כמה זה הולך לעלות? או שזה רק עלות מחייה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 21 25/07/2008 11:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה הולך להיות עלויות המחייה (אפילו לא הכל - יותר סימבולי - משהו כמו 250-300$ לתקופה של 3 חודשים), וכמובן - הטיסה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 22 25/07/2008 14:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה נישמע כמו משהוא שאני ארצה לעשות ולשימוע עליו עוד. אז אשמח לקבל עוד פרטים.ולדעת איך באמת אני יכול להכנס לזה רשמית.
ובקשר לכסף, אם אני מבין נכון זה בעצם כולל מגורים ואוכל ה300 דולר?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 23 27/07/2008 09:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב Smile
אכן, נראה שהסכום הזה יכסה את הכל פרט לטיסה.
אם אתה רוצה להתקדם בתהליך, אני אשמח אם תשלח לי מייל, ואז אוכל להעביר לך את השאלון.
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 02/08/2008 22:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ofrag23 לא מחובר ofrag23  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
גיל שלום.רציתי לדעת האם עניין ההתנדבות עדיין רלוונטי?אשמח לדעת אם כן.תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 25 03/08/2008 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בהחלט!
הפרוייקט יוצא לדרך באוקטובר, ואנחנו עדיין בשלבי הגיוס. אם את מעונינת, אשמח אם תכתבי לי למייל , ואוכל לשלוח לך את השאלון שלנו.
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 12/08/2008 13:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  efi befi לא מחובר efi befi  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום גיל!

אולי בסוג של דיליי קל, אבל בכל זאת שוה לנסות-
השתחררתי לפני כשבועיים וחצי משירות קבע, שירתתי כקצינה בשריון, הנדסה ובה"ד 1 במגוון של תפקידים. כעת משלימה פסיכומטרי והחל מנובמבר פנויה להתחיל את טיולי במזרח ביחד עם חברה (גם היא קצינה בעברה), כאשר קמבודיה הינו בין היעדים הראשונים שלי. אשמח לדעת אם ניתן להצטרף כמתנדבות,וכן לשמוע עוד פרטים, כיוון שאנו מחפשות מקום להתנדב בו במהלך הטיול..

תודה! אפרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 27 13/08/2008 08:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי Smile
את בדיוק בזמן!
עוד כמה ימים צפוי לעלות אתר האינטרנט שלנו בנושא לאויר, ושם יהיהו פרטים רבים, אבל בינתיים אני אשמח לענות לשאלות בטלפון 077-3334584, ואז אנטי אוכל לשלוח לכן את השאלון במייל כדי שתדביקו את הפער Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 1 16/08/2008 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גילדה לא מחובר גילדה  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
מעונינת לבדוק אפשרות התנדבות אני בת 58 מנהלת בית ספר עד לפני שנה הייתי כבר בהודו פעמיים אשמח לבדוק אפשרות של התנדבות ואפילו ריכוז הפרויקט
גילה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. פרוייקט חדש של למטייל להתנדבות בקמבודיה! תגובה ל - 29 17/08/2008 10:33 לתגובה קודמת
היי גילה.
תודה רבה על פנייתך!
לצערי, באופן שבה נבנית המשלחת, אנחנו מחפשים מתנדבים בגילאים 20-40, כדי ליצור הומגניות בין חברי הקבוצה.

עם תהיי מעוניינת, אשמח לעזור לך באיתור מקומות התנדבות אחרים, שיתאימו לך.
שוב תודה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות למשפחות
להודעה הבאה:מחפש התנדבות באפריקה