| 1. בקשר לחיפוש שותפה להודו |
06/07/2008 03:58  |
| יותםם |
 |
|
|
|
אז קודם כל סליחה על הבורות,
שאלה לטיילים המנוסים פה,
והשאלה שלי היא בקשר לשותפה לטיול להודו,
נניח ונפגשתי עם מישהי וקבענו לנסוע ולטייל,
האם השותפות הזאת מביאה לאיזשהו קשר שהוא יותר מסתם שותפה לנסיעה,
שבא בחשבון מצד השותפה ברגע שהיא חיפשה שותף באינטרנט,
או שזה כבר חשיבה יותר מדי סוטה?
ונניח ולא מתפתח משהו רומנטי, איך אמורים לטייל ולשכור ביחד חדר, יכולה להיות סיטואציה של מתח מיני?
|
|
|
|
| 2. גם וגם וגם הכל תלוי בכם תגובה ל - 1 |
06/07/2008 07:35   |
| |
יעקבס |
809 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 3. בקשר לחיפוש שותפה להודו תגובה ל - 1 |
06/07/2008 08:52   |
| |
תאי - הנהלת הפורום |
11231 הודעות עד כה |
|
|
|
היי יותם,
בתחילה חשבתי למחוק את התשובה, אח"כ חשבתי לא להגיב, אך אני חייב ואני מקווה גם שאחת המטיילות תענה לך.
מדור חיפוש שותפים ופורום למטייל הוא לא פורום חיפוש "נערות ליווי".
מטיילים ומטיילות מחפשים שותפים לטיול, בד"כ לנחיתה קלה, לתחילת הטיול בכדי להקל את "הבום" של הלא נודע בחו"ל.
אין קשר בין חיפוש שותף/שותפה לטיול או לתחילת הטיול להסכמה לקשרים מסוג אחר כפי שאת כותב: "האם השותפות הזאת מביאה לאיזשהו קשר שהוא יותר מסתם שותפה לנסיעה, שבא בחשבון מצד השותפה ברגע שהיא חיפשה שותף באינטרנט"
בקיצר, חיפוש שותפים/שותפות לטיול אינו קוד "לנערות ליווי" או חיפוש יחסי מין מזדמנים.
יתכן, ובמשך הטיול יתפתח הקשר הבלתי מייב הזה לקשר שונה, אך זה היה יכול לקרות גם כאן בארץ...
טיול מהנה,
|
|
|
|
|
|
|
| 7. הערה תגובה ל - 6 |
08/07/2008 20:00   |
| |
yossa |
40 הודעות עד כה |
|
|
קודם כל: תאי, תודה- לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר .
ועכשיו ליותם- למרות שאני יכולה להבין את ההיגיון והרצון שדברים יתפתחו להנאות נלוות שלא בדיל.. (והכל יכול לקרות אבל בחייתאק!! ואם יקרה- ברכות ואיחולים).
בתור בת אני יכולה להגיד שלטיול עם שותף היתרון הגדול של בטחון- שעם הידיים הארוכות והעיניים הגדולות של ההודים- שלא נדע.. אשמח לשותף גברתני לצידי.
אבל אני גם לא צריכה את זה מהשותף שלי- (זה= העיניים והידיים)
אתה מבין?
זו הסיבה האמיתית שבנות מחפשות שותף.
טיול מהנה
|
|
|
|
| 8. תודה לשלמה ויעקב תגובה ל - 7 |
09/07/2008 01:08  |
| יותםם |
 |
|
|
שבלעדי תגובתו הייתי מתחיל להרגיש כאנס
בסה"כ התכוונתי לבילוי בין 2 אנשים שנפגשים לשם כך כבר בארץ ומוודאים ציפיות, והכל בהסכמה, ויש משיכה הדדית,
ואילו מחלק מהתגובות פה נדמה כאילו שכאילו סקס זה דבר שבנות שונאות וגברים אוהבים, ואסור לחפש שותפה על בסיס משיכה/רומנטיקה
|
|
|
|