כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אני מזועזעת האם נתקלתם בתופעה הזו? 04/07/2008 13:09 לתגובה הבאה
  sunny2006 לא מחובר sunny2006  משתמש פעיל 314 הודעות עד כה
הזדעזעתי כשקראתי את ההודעה הבאה ב"טיפים". אם הסיפור נכון אז בקשר הישראלי צריכים להתבייש שהם לוקחים חלק במעשיי הנוכלות הזו ובהתעללות הזו בכלבים Sad

"שלום לכל הישראלים,
אני כותבת את הטיפ הזה מתוך כאב ודאגה שאף ישראלי לא יפגע כמו שאני נפגעתי. לאחר טיול מדהים של חודש בתאילנד ולבטים קשים החלטתי לקנות כלב, לאחר כל הסקרים שביצעתי החלטתי לקנות את הכלב בקשר הישראלי. כאשר הגעתי לשם קיבלו את פניי גילי וחגי והצליחו לשכנע אותי לרכוש את הכלב דרכם. כאשר שאלתי לגבי בריאות הכלבים נאמר לי שהם מביאים את הכלבים מחווה שמגדלת במיוחד כלבים מהזן שביקשתי והכלבים מוגנים שם ושאין לי מה לדאוג וחוץ מזה שמובטחת לי אחריות מלאה. לצערי כשנחתתי בארץ למחרת הכלב התחיל לשלשל והיה אפטי, כשהגעתי לוטרינר - הוא מיד ידע שהכלב מהשקר הישראלי והוא אמר לי שאני לא הראשונה שמגיעה אליו עם המקרה הזה, הכלב במשך שבוע היה בטיפול יומיומי אצל הטרינר עד שהוא מת. כמובן שבמהלך השבוע כאשר יצרתי קשר עם גילי וחגי הם ניפנפו אותי ישר וגם לאחר שהכלב מת גילי ביקש ממני לא להתקשר כי אני מטרידה אותו ומפריעה לו לעבוד. על כן אני פונה לכל הישראלים שמבקרים בקשר הישראלי תעשו טובה לעצמכם ותחסכו מעצמכם את עוגמת הנפש הזאת כי כאשר מקבלים את הכלבים שעתיים לפני שעוזבים את בנגקוק הכל טוב ויפה אך שמגיעים לארץ מתחיל הסרט הרע".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא רק כלבים תגובה ל - 1 04/07/2008 14:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Orjourny לא מחובר Orjourny  משתמש מתחיל 41 הודעות עד כה
הם די חארות שם עשו עליי קופה של בערך 500 בהאט על כרטיס אוטובוס, ישראלים בחו"ל הם הכי חארות לישראלים הם עובדים לפי "סמוך על סמוך" ומכיוון שאת אומרת לעצמך זה ישראלי הוא לא ידפוק אותי בדיוק אז הם דופקים את האמאמא שלנו כי הם יודשעים שהם יכולים ושלא נבדוק אותם
הטעות הכי גדולה היא לסמוך על ישראלים בחו"ל האירופאים למדו את זה הגיע הזמן שגם אנחנו נלמד את זה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה יש להזדעזע? תגובה ל - 1 04/07/2008 15:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פרגיון צ'יאנג מאי פרגיון צ'יאנג מאי לא מחובר פרגיון צ'יאנג מאי  משתמש פעיל 298 הודעות עד כה
כמו שלא קונים טיסה לתאילנד בכלבייה של תנו לחיות לחיות,אז גם לא קונים כלב בסוכנות נסיעות וטיולים(!)

אני בעיקר מזועזע מהאנשים הנאיבים שקנו את הכלבים.

Shocked

סוכן נסיעות בצ'יאנג מאי, מדריכים,טיולים,מלונות galfox29@GMAIL.COM
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מה יש להזדעזע? תגובה ל - 3 04/07/2008 17:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוני לא מחובר רוני  משתמש פעיל 424 הודעות עד כה
Laughing אם זה היה עצוב למסכנה הנאיבית הזאת הייתי צוחק.
בטח מכרו לה את הכלב כ take away . Twisted Evil
לפחות הכלב זכאי לאזרחות ישראלית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני מזועזע, אבל ממשהו אחר לגמרה!! תגובה ל - 1 04/07/2008 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  y y y לא מחובר y y y  משתמש פעיל 1663 הודעות עד כה
בכל מדינה מערבית מתוקנת צריך להביא רשימה שלמה של בדיקות ואישורים וטרינריים שמעידים שהכלב נבדק ובריא לפני שנותנים לו להכנס למדינה, באנגליה אפילו מחייבים להכניס את הכלב לחצי שנה הסגר לפני שמאשרים כניסתו למדינה.

אתם רוצים להגיד לי שבאמת יש אנשים שקונים מסוכנות נסיעות כלב שגדל באיזה חווה עלומה בתאילנד, מעלים אותו למטוס, ויום אח"כ כבר מסתובבים עם הכלב (המשלשל והאפטי) שלהם לידי ברחוב?? אנחנו השתגענו??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אני מזועזע, אבל ממשהו אחר לגמרה!! תגובה ל - 5 04/07/2008 23:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pnom11 לא מחובר pnom11  משתמש בינוני 71 הודעות עד כה
סאני במילה אחת מעשה טיפשות.
כמו שכתבו קודמי את צריכה להאשים רק את עצמך
בגלל הטיפשות והנאיביות שלך.
חוצמ חסרים בארץ כלבים חסרי בית, שמחפשים בית חם?!.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אני מזועזע, אבל ממשהו אחר לגמרה!! תגובה ל - 6 04/07/2008 23:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא הבנתי למה אני מואשמת???

בסך הכל קראתי את הסיפור העצוב הזה ב"טיפים" ומרוב שהייתי בשוק

החלטתי להציג את הסיפור הרע הזה גם בפורום הזה. אולי אנשים יקראו

וילמדו לקח ובטח לא ישתפו פעולה עם הקשר הישראלי אחרי כל זה.

לידיעת אלו שלא הבינו לא קניתי שום כלב!!!!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אני מזועזע, אבל ממשהו אחר לגמרה!! תגובה ל - 7 05/07/2008 01:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  idanmalka לא מחובר idanmalka  משתמש בינוני 112 הודעות עד כה
לא צריך להאשים אותה..

אבל כן את כל אלה חסרי הלב שמוכרים כלבים כאילו זה איזה חפץ או משהו כזה... בכלל המצב של הכלבים בתאילנד מזעזע ... על סף מוות רובם שם ...

יש מספיק כלבים בארץ שאפשר לאמץ ... לא חבל על הכלבים ? מה שהם עוברים בתאילנד ובדרך לארץ בטיסה .. זה לא תנאים ...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מצב הכלבים בתאילנד תגובה ל - 8 05/07/2008 11:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
k_r k_r לא מחובר k_r  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
מצב הכלבים בתאילנד אכן מזעזע.
הסיבה היא יחס של חמלה של התאילנדים לבעלי חיים.
בניגוד למערב התאילנדים לא מחסלים את הכלבים המשוטטים ברחובות ולכן הם מתרבים באין מפריע.
הרבה תאילנדים מאכילים כלבים אלו בשאריות מזון אולם כמות הכלבים רבה מדי והמזון מצומצם.
כאשר יוצא לפועל פרויק כל שהוא של איסוף הכלבים העזובים והשמדתם ע"י הרשויות הרבה אנשים דואגים להסתיר את הכלבים מהציידים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אני מזועזעת האם נתקלתם בתופעה הזו? תגובה ל - 1 05/07/2008 11:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eyal_ba לא מחובר eyal_ba  משתמש בינוני 59 הודעות עד כה
אני לא מאמין לאף סיפור שכתוב על הסוכניות של הישראלים בבנגקוק, הם אוכלים שם אחד את השני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מצב הכלבים בתאילנד תגובה ל - 9 05/07/2008 11:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Sad עצוב לי לשמוע על כך, למרות שאני אכן ראיתי את כמות הכלבים המסכנים שם בכל מקום. אבל מכאן ועד לרמאות של אנשי הקשר????

אני מסכימה עם קודמיי, קשה לסמוך על ישראלים בארץ וגם בעולם מסתבר. תראו מה נעשה אצלנו במדינה, ואני חשבתי שלפחות יהיו כאלה "שיתקנו" את שמנו "הטוב". גם אני הייתי בקשר הישראלי ולא עלתה בי המחשבה שיש בניהם נוכלים, זה כאילו שרציתי להשאר בתמימותי ולחשוב "שרובם" טובים Rolling Eyes

כשהתחלתי עם חיידק המזרח ב1996 הייתי מזמינה הכל דרך התאילנדים ומי שזוכר (או שלא?) הייתה סוכנות קאטה באיזה פסאג' כזה בקאוסן אחלה סוכנות ואחלה שירות.
עם השנים השתנו דברים ועכשיו אני מבינה כמה השתנו לרעה, אז לכל הקוראים כאן בפורום היקר הזה קחו לתשומת ליבכם את הנכתב פה ע"י ישראלים שאיכפת להם ונסו ולו במעט לעשות כמיטב יכולתכם על מנת לא להידמות לאותו ישראלי מכוער!

תודה לכולכם ושבת שלום!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מה שמוזר זה... תגובה ל - 11 05/07/2008 12:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  itzikhasgan לא מחובר itzikhasgan  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
מה שמוזר זה שאף אחד לא מזדעזע מעצם הרעיון של לקנות כלב בתאילנד כאילו הוא היה שקית בוטנים.
עזבו את זה שבעצם העובדה שאתם קונים כלבים במקומות האלו אתם מעודדים את כל תעשיית ההתעללות והניצול של בעלי החיים, שזה סיפור מזעזע בפני עצמו- במיוחד בתאילנד. הכלבים האלה הם כלבים תאילנדים המערכת החיסונית שלהם שונה ממה שיש לכלבים בארץ, הרגישות שלהם לאקלים שונה ומי לעזאזל חושב שגור כלבים יכול לשרוד טיסה טרנס אטלנטית?!?
אנשים, האגודות השונות לצער בעלי חיים בארץ קורסות תחת העומס אז אם החלטתם לאמץ כלב הן הכתובת. והכי חשוב, כלב הוא יצור חי ולא צעצוע לשעשוע תתייחסו אליו בכבוד שמגיע לו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מה שמוזר זה... תגובה ל - 12 06/07/2008 12:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
nori  משתמש לא מוכר
אני מציע לכולם לחפש סוכנות אחרת ואמינה. אסור לעשות עסקים עם נוכלים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אני מזועזעת האם נתקלתם בתופעה הזו? תגובה ל - 1 08/07/2008 10:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hagay111 לא מחובר hagay111  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
לכל השקרנים!!!
שמנסים להכפיש את שמי להבין,אני כבר 4 חודשים לא מכרתי אפילו כלב אחד אני לא קשור לקשר הישראלי בשום דבר ואני לא ניתקתי לאף אחד טלפון בפנים אם יש בעיה כולכם יכולים לפנות אליי. שתבינו זה כלבים זה לא מקרר אין 5 שנים אחריות יש לי הרבה מתחרים בשוק הזה וזאת הדרך שלהם להתמודד עם העובדות כלב צריך גם לדעת איך לטפל הכי קל זה להאשים את החנות ולא את הקונה.לשיקולכם!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ולמי שלא הבין אני הוא גילי תגובה ל - 14 08/07/2008 10:16 לתגובה קודמת
  hagay111 לא מחובר hagay111  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
אני הוא גילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ירח דבש באוקטובר
להודעה הבאה:בקשה עזרה וחוות דעת-3 שבועות בהודו

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי