כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מספר התלבטויות לגבי ציוד-מוצילה,נעליים,שק"ש 07/07/2008 02:10 לתגובה הבאה
  עמרי6 לא מחובר עמרי6  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
שלום אני נוסע בספטמבר לדרום אמריקה
התחלתי לשוטט קצת בחנויות ויש לי מספר שאלות,היום למשל הייתי למטייל

1. מוצילה-ראיתי מוצילה של VAUDE מדגםASTRA 75+10, ולפי מה שראיתי אין בה מוטות ברזל(כמו ב OSPREY),האם זה קריטי? איך אני יכול לדעת אם מערכת הגב טובה?

2. לגבי נעליים,לאחר מספר חנויות הגעתי למסקנה,שלרוב נעליים משולבות גורטקס נוחות יותר מנעליים שכולן מעור(לפחות בהתחלה), אך האם כדאי בכל זאת ללכת על נעלי העור מבחינת עמידות,והן יקבלו צורה בהמשך?
דוגמה להתלבטות
בין *GRI-SPORT מדגם SCAMOSCIATO
לבין* COLUMBIA מדגם FRONTIER PEAK GTX
האם הGRI נעל מוכרת ואמינה? כי אני לא שמעתי עליהן? האם מומלץ ללכת על הקולומביה בשביל ראש שקט? או על הנוחות(שתיהן נוחות אבל הGRI מסוג פחות קשה)

3. האם VAUDE חברה טובה בשקי שינה? או שעדיף ללכת על SALEWA או THE NORTH FACE?
COLUBIA GRI-SPORT
COLUBIA(גודל:7.27KB)GRI-SPORT(גודל:15.62KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מספר התלבטויות לגבי ציוד-מוצילה,נעליים,שק"ש תגובה ל - 1 07/07/2008 07:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עמית פ. לא מחובר עמית פ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 673 הודעות עד כה
היי עמרי!
נסה לשאול את השאלה גם בפורום ציוד שלנו Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מוצילה,נעליים,שק"ש: השילוש הקדוש תגובה ל - 1 07/07/2008 09:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2639 הודעות עד כה
לגבי המוצ'ילה והשק"ש: vaude היא חברה מוכרת, אמינה וטובה. ברמה של החברות האחרות שהזכרת לפחות.
גם הנעליים שהזכרת הן מחברות טובות, אין הבדל בינהן מבחינה זו. מה שבאמת חשוב זה הנוחות שלך בתוך הנעל.
אלקנה

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מוצילה,נעליים,שק"ש: השילוש הקדוש תגובה ל - 3 07/07/2008 11:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עמרי6 לא מחובר עמרי6  משתמש מתחיל 33 הודעות עד כה
לגבי המוצילה והשק"ש אני באמת יחסית יותר רגוע כי שמעתי על החברה

לגבי הנעליים,ראיתי את הGRI-SPORT רק בשתי חנויות בנתיים,והשאלה היא אם הן נמכרות יחסית הרבה זמן ואכן נחשבות יחסית אמינות?

ושוב שאלה לגבי הקולומביה,לאחר חצי שעה בחנות,שהתחלתי להתרגל אליהן היו ממש נוחות,השאלה אם להתייחס לכך כנעליים נוחות בהתחשב בכך שהן מעור ויקבלו צורה של הרגל?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מוצילה,נעליים,שק"ש: השילוש הקדוש תגובה ל - 4 07/07/2008 12:09 לתגובה קודמת
  u_kehat לא מחובר u_kehat  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
לגבי vaude:
לפני כמה ימים ביקרתי ידידה טובה שחזרה מטיול של חצי שנה ונסעה עם תיק כזה (לא יודע דגם, אך אני מניח שזה היה לבנות). הרוכסנים כמעט כולם במצב בלתי שמיש, והחלק שמחבר את רצועות הכתפיים למערכת הגב (מין חלק פלסטיק לא ברור) עומד להישבר גם הוא. והכל מטיול של חצי שנה, בלי טרקים יותר מדי קשים או משקל מטורף על התיק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:argentina
להודעה הבאה:מסלול צלילה לאיי הגלפאגוס

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף