כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה עם אכסנייה בקיינס בבקשה 06/07/2008 16:40 לתגובה הבאה
  מיכליס לא מחובר מיכליס  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
היי לכולם,
אני טסה עוד חודש ונוחתת בקיינס .
רציתי להזמין מקום באכסנייה ללילה הראשון והשני מהארץ על מנת לעשות את הנחיתה קלה יותר.
האם למישהו שהיה מכיר ויודע יש המלצה על אחת?

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למה לא להיעזר בהמלצות פה משמאל? תגובה ל - 1 07/07/2008 07:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1926 הודעות עד כה
ובכל זאת - Caravella's 149
היה מתויין - אבל זה היה כבר לפני 3 שנים...

No worries!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה עם אכסנייה בקיינס בבקשה תגובה ל - 1 07/07/2008 11:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  roiet לא מחובר roiet  משתמש בינוני 54 הודעות עד כה
אני ממליץ על ה-YHA. דורם ממוזג של שישה עולה 25$ לחברי מועדון YHA ואפשר לבקש חדר en-suite (שירותים ומקלחת צמודים). אחלה מקום לנחיתה רכה (או לסיום של הטיול בפסיפיק.. התחלתי להתגעגע שוב!).
לדעתי, האכסניות באוסטרליה (ויסלחו לי חובבי המדינה) לא משהו- נוטות להיות רועשות, מלוכלכות, המטבחים הרבה פעמים מגעילים ולא מצויידים והמחירים לא נמוכים (זאת בניגוד לנ"ז, שהיא גן עדן לאכסניות קטנות, שקטות, נקיות ובמחירים סבירים).
רשת YHA מבטיחה סטנדרט די אחיד של אכסניות בכל המדינה: הן אמנם גדולות ולא אינטימיות, אבל בכל המקרים ששמעתי היו נקיות, השירותים והמקלחות מסודרים והמטבחים נוחים. לפיכך, הן גם יקרות יותר לרוב (הפרש של עד 5 דולר ללילה). אגב, כרטיס מועדון YHA אפשר להוציא בארץ, באכסנית בני דן. הוא עולה 50 שקל (נכון ללפני שנה), ומקנה כמה דולרים הנחה בכל אכסניה של הרשת ובהרבה אטרקציות. השקעה משתלמת בהחלט. באוסטרליה זה עולה, לדעתי, 30-50 דולר מקומי, אז שווה להשקיע בארץ.
יש סופר גדול מול האכסניה (בקניון).

תהני! אני מקנא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה עם אכסנייה בקיינס בבקשה תגובה ל - 1 07/07/2008 13:42 לתגובה קודמת
  guy_totdj לא מחובר guy_totdj  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
אם את בראש של מסיבות ישר לעשות חיים ולחיות ברמה אז יש כמובן את הג'יליגאנס הענקית, שנראית יותר כמו בית מלון של מסיבות מאשר אכסנייה וחדר שם יעלה לך 22 דולר לחדר כולל מקלחת ושירותים צמודים בחדר. הסטייל של בית מלון אבל אל תקווי לישון שם הרבה.
אכסנייה מעולה ושקטה יותר היא הגלובל פאלאס, אכסניה מעולה וזולה 17$ ללילה ואם רוצים חדר קטן בלי מיטות קומתיים אז זה 19$ ללילה. אני שהיתי שם לפני 3 חודשים שבוע ופשוט אכסניה מעולה שעולה על כל הצרכים. בכלל קיירנס הפכה להיות העיר הזולה ביותר בחוף המזרחי מבחינת לינה ואת יכולה למצוא שם גם אכסניות ב15$ ללילה כולל ארוחה, אני אישית ממליץ על הגלובל פאלאס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תכנון טיול קצר( מאוד קצר) לניו זילנד
להודעה הבאה:תקוע בסידני ! HELP

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר