כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חתונה בזנזיבר 07/07/2008 13:48 לתגובה הבאה
  shimritst לא מחובר shimritst  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
שלום לכולכם
אנחנו טסים לאפריקה בספטמבר לשבועיים התנדבות, שבוע ספארי עם ג'ורג' ושבוע בזנזיבר. החלטנו השבוע להתחתן וכמובן חתונה אזרחית וגילינו שאפשר לעשות זאת בזנזיבר. העניין הוא שמכיוון שגם ככה הטיול יוצא יקר (מי חשב שזה יקר להתנדב?) אנחנו לא רוצים לישון במקום שיערוך לנו את החתונה מכיוון שזה בתי מלון יקרים ומצאתי מקומות שמוכנים רק אם נישן שם מינימום 3 לילות ויש לנו כולה שבוע בזנזיבר ואנחנו מתכננים לעבור חופים. האם משהו יודע משהו או יכול לעזור בדרך כלשהי?
המון תודה לכל עזרה
שמרית וגלעד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חתונה בזנזיבר תגובה ל - 1 07/07/2008 17:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eytanin eytanin לא מחובר eytanin  משתמש פעיל 550 הודעות עד כה
אתם מתחתנים אצל קאדי? כומר? או ראש העיר? (גם הוא מוסלמי)
למה שלא תערכו "חתונה מסאית" בכפר של מסאים.
אם אתם מעונינים, אמצא עבורכם את הלינק
תודה

מאזין לנאמר ומאמין למראה עיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חתונה בזנזיבר תגובה ל - 2 07/07/2008 22:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  botenika לא מחובר botenika  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
וואו! זה נשמע סופר מגניב!! אם אתם עושים את זה (וגם אם לא!) אשמח לשמוע על כך פרטים

מזל טוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גם לי יש שאלות תגובה ל - 1 08/07/2008 10:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4992 הודעות עד כה
אהלן!
קודם כל המון מזל טוב Very Happy

באמת רעיון מגניב מאד! אשמח לשמוע את תשובתכם לגבי מי שעורך את החתונה, ואז יהיה לנו קל יותר לדעת לענות לשאלה. נשמע לי קצת מוזר שחייבים לשהות אצלם שלושה ימים. נראה לי מאד לגיטימי לשהות באחד המלונות הזולים, ורק לעשות את הטקס אצלם.

וגם, כדרכי - תוכלי להגיד לנו איפה אתם מתכוונים להתנדב?
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. גם לי יש שאלות תגובה ל - 4 08/07/2008 13:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו מתנדבים ב - Magole, TEMEKE בטנזניה. ההתנדבות היא כמובן דרך GOECO.זו התנדבות במחנה ספורט לילדים.
את החתונה אנחנו רוצים לעשות בחוף מכיוון שזה נשמע לי ממש נחמד - רק אנחנו ואיש מהעיריה (אנחנו מתחתנים אזרחית כמובן)בלי אף אחד אחר בלי בלגנים ובלי כלום!
אנחנו לא עושים חתונה מסאית מכיוון שאני לא יודעת מה הם יבקשו מאתנו לעשות וגם חבר שלי רוצה שזה יוכר בארץ וחתונה אזרחית מוכרת בארץ.
כרגע שלחתי לכל מיני חברות שמארגנות חתונות והם מנסים למצוא לנו חתונה ללא לינה - אם משהו יודע עוד משהו אני אודה לו מאוד כי אני כבר מתחרפת מזה - מי חשב לארגן חתונה בזנזיבר זה כ"כ קשה?
ולהאמין שאני לא רציתי להתחתן בכלל?!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. גם לי יש שאלות תגובה ל - 5 08/07/2008 20:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אה, לגבי הכיבוד בחתונה מסאית, לא צריך לדאוג. זה המזון המסאי המקובל, מילקשייק של 1/2 חלב ו1/2 דם משוקשק היטב. (אל לכם לדאוג, אתם ממילא לא דתיים) מוגש בתוך קלהבש.
לגבי דרישות מהחתן: מילה הוא עבר (אני מניח) והמילה שלהם מעט שונה עם מה שנקרא בפי כל SPECIAL DESIGN שהוא מיוחד למסאים בלבד.
אפשר אחר כך לראות את ההבדלים מכוון שכל אחד מהאורחים יכל "לבא אל הכלה" הוא רק צריך להשאיר סימן מחוץ לבקתה. את הRUNGO שלו.

טוב טוב.... לא נעשה לכם שחור בעניים, אבל אלו הם המנהגים המקוריים
אפשר בהזדמנות חגיגית לבקש שם תעודת נישואין אזרחית ואחר כך לנסוע ל"ירח דבש" מקוצר בזנזיבר.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon4.gif  HELPPPPPPPPP תגובה ל - 1 25/07/2008 23:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
OK חברה מכיוון שיש הרבה מכם שטייל הרבה ביבשת ויש לו מכיר או ידע או קשרים כלשהם.
יש לנו בעיה עם עניין החתונה בזנזיבר - חבר שלי שמע שאנחנו צריכים חותמת אפוסטיל על המסמכים אחרת זה לא מוכר בארץ אלא עם כן נלך למשרד הפנים ומשרד המשפטים של טנזניה ויחתמו לנו שם ואז נצטרך ללכת לשגרירות בניירובי ולהחתים שם. עכשיו מכיוון שאין לנו ממש זמן - אני לא סובלת לעשות את זה בארץ אז בטח לא בטנזניה שאני לא מכירה שום דבר.
מהמקום שקבלנו הצעת מחיר האיש אמר לי שאחרי שנוציא את כל המסמכים נלך לאיזה משרד והם יחתימו לנו אותם באפוסטיל.
עכשיו אנחנו בררנו לפני - טנזניה לא חברה באפוסטיל - אז איך הם יכולים להחתים לנו?
אם משהו יודע איך אפשר לברר או לקבל מידע רשמי יותר אני אזמין אותו לחתונה שלי. Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. HELPPPPPPPPP תגובה ל - 7 26/07/2008 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ככה...
מה שהאמרגן אמר לכם ומה שהוא יכל\מתכוון לעשות עבורכם אחרי הטקס, זה שני דברים אחרים לגמרי. למה? מכוון שכבר שלמתם.
לכן.... כדאי לשאול עורך דין. (ולא חאפר של חתונות) ומכוון שאתם כבר בטנזניה, אז הכנסו למשרד עורכי דין ADVOCATS ותשאלו
בטנזניה עו"ד אינם יקרנים כמו בארץ ועבור העצה תשלמו (אולי) $10 אם אתם יודעים מה להגיד.
ואם לא תסתדרו, שלחו לי מייל
תודה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 8 03/08/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו חושבים אולי במקום זנזיבר לטוס מטנזניה, ארושה לאיי סיישל או מאורציוס - שלהם להפתעתינו יש אישור אפוסטיל.
האם אתם יודעים האם יש טיסות מארושה למקומות הללו ועם איזה חברות אפשר לטוס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 9 03/08/2008 14:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
etek etek לא מחובר etek  משתמש בינוני 142 הודעות עד כה
היי,
באותו נושא את יכולה לבדוק גם את איי קומורוס- זה 'הרבה יותר קרוב' לטנזניה והאי Mayotte, בעקרון הוא (סוג של) חלק מצרפת- מן הסתם מדברים שם בעיקר צרפתית, אבל זה נחשב מהרבה בחינות צרפת (למשל צרפתים נכנסים לשם כאילו הם 'חוזרים' לצרפת).
בהצלחה בכל מקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 10 03/08/2008 15:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כל המטרה היא למצוא מקום שיש לאפשרות לחותמת אפוסטיל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 11 03/08/2008 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Mayotte שמבחינה גאוגרפית שייך לקומורוס, הוא מרב הבחינות האחרות חלק מצרפת, (כמו כל מיני איים אחרים באזור אפריקה ושאר העולם) ז"א יש להם את האישור שאת מחפשת (לפחות לפי האינטרנט), לגבי חתונות שם, אני לא יודע, פגשתי אנשים שהיו שם, אבל למטרות אחרות Rolling Eyes .

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 12 03/08/2008 15:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצורף טופס ממשרד החוץ על כל המדינות החברות והלא חברות באפוסטיל.
לצערי הרב אין לקומורוס אישור אפוסטיל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 13 03/08/2008 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האמת שחיפשתי במקום אחר לגבי mayotte עצמה, שהיא לא חלק מקמורוס אלא מצרפת
http://www.apostilleinfo.com/

[עודכן ב:03 אוגוסט 2008 16:05:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ושוב אני חוזרת לבקש את עזרתכם תגובה ל - 14 03/08/2008 16:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה אני אבדוק את הנושא Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. סיישל תגובה ל - 9 03/08/2008 17:36 לתגובה קודמת
מנירובי (שהיא במרחק יריקה מארושה) יש טיסות לסיישל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ילדים באפריקה
להודעה הבאה:רוצים לקנות או לשכור רכב בדרום אפריקה

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון